אני סקרן. מי מתחרט?

tabali

New member
האמת היא שאני לא מתחרטת על

כך שבחרתי בספקטור (הרצתי אותו לראשות) אבל קצת מאוכזבת מהאנשים שאיתו (מבלי להזכיר שמות). אני חושבת שהוא כן מנסה לעשות הכל כדי לקדם את העיר וד"א זה שה"ממשלה" האחרונה השאירה גירעון ענק, הכל נכון והרבה יותר מזה........ אתם לא קולטים עד כמה זה נכון......

הוא בחר את האנשים שאיתו

כמו שאת ודאי יודעת היה לספקטור הסכם חתום עם אמנון מרחב (הבחור השני, כמו ששלגיה קוראת לו), שמי שייבחר ימנה את השני להיות ממלא מקומו, אבל הוא העדיף להקיף את עצמו בחבורה של חדלי אישים ולמנות לממלא מקומו את זה שלא נמצא בכלל בארץ, ולא מוצא לנכון לפנות את מקומו (בר דוד).

tabali

New member
אני לא יודעת אם אתה יודע אבל

אמנון מרחב לא רצה להיות ממלא מקום ולכן לספקטור לא היתה ברירה אלא להרכיב את ה"ממשלה" עם מי שנשאר..........

שלגיה ו7

New member
אני לא בחרתי בו

את האמת, לא הלכתי להצביע. אבל......... אני לא מצטערת שהוא נבחר. מה היה עדיף ששכטר היה נשאר? או שבחור השני(לא זוכרת את שמו כרגע) היה נבחר? נראה לך שזה היה יותר טוב? אני מעדיפה את ספקטור.

מה זה מתחרט...

זה לא מילה .... בראשונות בחרתי בבר דוד שלדעתי יכול היה להפוך את העיר ליהלום אבל...לא הרבה חשבו כמוני (והיום בטח מצטערים...ראו מה הוא עושה ברומניה...) בשניות טעיתי, מכה על חטא, ובחרתי לנו את ראש עיריית מכבים (זו לא טעות...ספקטור לא מכיר בעיר מודיעין וכל מה שהוא עושה זה למען מכבים ונגד תושבי מודיעין . בשבילו מכבים זה המרכז ומודיעין זו סתם שכונה...) נחמתי היחידה היא שבעוד 3 וחצי שנים אולי יהיה לנו שכל לבחור אחד משלנו שיחזיר את הגלגל אחורה וישים את מכבים ורעות במקום הראוי להם...

E l a d o s h

New member
יש לך תגובה קצת חוצפנית ומתנשאת

במשך תקופה תושבי מודיעין כדוגמתך מתלוננים על ההפרדה בין מכבים רעות למודיעין, ועל כך שהתושבים "הסנובים" כתיאורכם אינם מקבלים את עובדת האיחוד כסופית, אך מוזר מאוד שדווקא אתה, ולא שום תושב של מכבים או רעות אלא תושב עירנו בוחר לקטלג את עצמו, וציטוט מהתגובה שלך- "אולי יהיה לנו שכל לבחור אחד משלנו". מר מרגלית, מה זה אחד משלנו ??? הרי כמו שבמשך תקופה ארוכה אתה וחבריך מנסים כבר לגרום לתושבי מכבים ורעות להפנים שכבר אין אדם לעצמו וכולנו ביחד אתה פתאום קם ומוחה על כך שאתה רוצה ראש עיר "משלנו" ???? חוץ מזה, סתם שאלה, מהו המקום "הראוי" לתושבי מכבים ורעות ??? אני חושב שהם ראויים בדיוק כמוך, הם לא שונים ממך. ולשאלה הבאה שלך, אז אני לא גר במכבים או ברעות, אני תושב מודיעין כמוך.

itche01

New member
וואן כמה רגש ../images/Emo13.gif

בוא בוא ידידי ונרגע...איך אומר מר פדלון? בנועם,בנועם
ראשית, זה לא סוד שתושבי רעות מכבים (להלן רעמ
) מרגישים עצמם נעלים על תושבי מודיעין. לא-לא-לא !! אל תכחיש ! הם בעצמם מתבטאים כך. די לשמןע את דבריהם בנסיון להינתק ממודיעין. מר ספקטור הוא תושב מכבים שנבחר גם בזכות התגייסות מסיבית של רעמ למענו. צריך להיות מה זה תמים לחשוב שמר ספקטור יתעלם ממאווי שכניו וחבריו. אני סברתי, גם לאור הרקע והפעילות של מר ספקטור כראש מועצת רעמ (שלא התבלטה מי-יודע-מה) ולאור גילו המתקדם שיש לבחור באדם צעיר ונמרץ שרוצה להיבנות מהצלחת ופיתוח מודיעין ו"לעלות" לליגה העליונה. אבל,מה שקרה ידוע לכולנו. כמה מקומות בילוי לצעירים ולמבוגרים,כמה אתרי תרבות ופנאי,כמה ספריות נוספו בשנה האחרונה כולנו יודעים. שלא לדבר על מקומות תעסוקה ! תגיד: מה רק שנה עברה ! אפשר לעשות הרבה בשנה!! לפחות להתחיל ! ומה הותחל ? כלום ! גורנישט ! נאדא ! רק קראתי בניוז היום שעושים סקרים לגבי אלימות הנוער ! פשו!!! סקרים ! במקום ליצור להם מקומות בילוי ועיניין. אז כל מי שבחר ומרוצה ממר ספקטור אני מאחל לו עוד 3 שנים כאלו. ובבניין מודיעין ננוחם

Neta558

New member
הכללות ../images/Emo5.gif

יקשה עליך מאד לכתוב "ישנם בין תושבי מכבים רעות כאלה אשר" במקום "תושבי מכבים רעות"? אני יודעת, זו תוספת של עוד המון אותיות. אבל אולי בכל זאת, כדי להצמד לתיאור הנכון של העובדות?

itche01

New member
ומה הן העובדות ?

שיש כאלה שלא ? טוב ! אז הריני מודיע : יכול להיות שיש תושבים ברעמ שלא מרגישים כך . להיפך ! מודיעין ותושביה הם בשר מבשרם ! חבל רק שלא שומעים אותם...

Neta558

New member
תמיד שומעים את הרעשנים

גם אם הם מיעוט. למעשה, בעיקר כשהם מיעוט! למה אתה מצפה? שנצא לרחוב עם בלונים ונרקוד למען האיחוד?

itche01

New member
ת'אמת ?../images/Emo3.gif

ממש לא מעניין אותי האיחוד.בעצם,אני נגדו.הרי בגללו קבלנו את ספקטור. אבל חוץ מזה, נראה לי מצחיק שכל הרסרים והרס"נים בדימוס וכל מיני בעלי באסטות ברעמ שמחירי הבתים שלהם עלו במאות אחוזים עם הקמת מודיעין מתנגדים לאיחוד. ללכת בלי ולהרגיש עם אפשר רק עם חזייה
איחוד נעים לכולנו

למעלה