אני (סליחה על האיחור)

• פותח הנושא r18d
  • פורסם בתאריך

r18d

New member
אני (סליחה על האיחור)

אני בת 27 ואני מורה לאנגלית (אבל את זה כבר סיפרתי) כשהייתי בת 4 עפתי לתוך בריכת שחיה ריקה ממים ובנס אני כאן היום אני אוהבת לשיר ולרקוד (כמו כל מורה.....
) את ימי חיינו אני רואה באדיקות מגיל 16..... אני ממש אוהבת ללמד ואני משוגעת על התלמידים שלי ו...אני חולה על בעלי חיים ושונאת מתמטיקה

hillator

New member
יש לך בעלי חיים?

ואיך זה להיות מורה צעירה? כאילו את בגיל ממש קרוב לתלמידים שלך

r18d

New member
יש לי 2 כלבים

ו-2 חתולים להיות מורה צעירה יש יתרונות בקטע של להבין יותר על מה התלמידים מדברים ולראות את הדברים מתוך נקודת המבט שלהם. יש לנו גם נושאי שיחה משותפים ובשיעורים תמיד מצחיק. החיסרון הוא מצד ההורים דווקא שחושבים שאת לא רצינית, (למרות שהתוצאות בשטח מראות אחרת), התלמידים לפעמים מרשים לעצמם לדבר אליך כמו אל אחת מהחברה- שיש מורים ש"ירגו" בשביל זה, אבל לפעמים זה לא במקום. בסה"כ-זה מקצוע קשה,ואם מישהו בוחר בו-כדאי שיהיה צעיר....

hillator

New member
כן כאילו

27 זה ממש ממש צעיר אני לא אופתע אם יום אחד תצאי לפאב ותראי תלמידים שלך.. איזה גזע הכלבים שלך?

r18d

New member
כמובן שהכוונה הייתה "יהרגו"....

אחד הכלבים הוא רועה גרמני, והשניה פינצ'רית מעורבת עם צ'יוואוואה..... החתולים הם כמובן חתולי פ"ז...(פח זבל) אבל הם איתי כבר 7 שנים וחצי.... אני לא חושבת שיקרה שהתלמידים שלי ואני ניפגש מכיוון שיש לנו טעמים שונים מבחינת מוקדי בילוי וטעם מוסיקלי.... בעוד שתלמידיי הולכים יותר לכיוון המזרחי-טרנסי, אני יותר לכיוון הבריט-פופ, למרות שאני יכולה למצוא שיר שאני אוהבת כמעט מכל סוג....שחור, מזרחי, טראנס,האוס, רוק, אלטרנטיבי.....הכל בא- כל שיר טוב מתקבל אצלי בברכה.... אין לי מושג איך הגעתי לנושא הזה- אולי זו השעה....

למעלה