אני סלב!! סלב = סתם להשוויץ במשהו
צ צאט ניק New member 13/8/06 #3 וואלה? הייתי בטוח שסלב זה סקסית לוהטת במיטה <האם אנו בדרך לשחזור השרשור הבלתי נשכח על הפ.מ.ס. של יעלילה?>
וואלה? הייתי בטוח שסלב זה סקסית לוהטת במיטה <האם אנו בדרך לשחזור השרשור הבלתי נשכח על הפ.מ.ס. של יעלילה?>
פ פרפרזה New member 13/8/06 #4 שיט עלית עליי... אני צנועה מידי מכדי לחשוף את כישורי המיטה שלי לעומת זאת כישורי המיתה שלי זהמשהו אחר לגמרי אני מתה ממש יפה!
שיט עלית עליי... אני צנועה מידי מכדי לחשוף את כישורי המיטה שלי לעומת זאת כישורי המיתה שלי זהמשהו אחר לגמרי אני מתה ממש יפה!
צ צאט ניק New member 13/8/06 #7 שוב את אומרת לי יד לפה? צאט נזכר איך פרפרזה אמרה לו "יד לפה, יותר למטה, כן לפה, בדיוק, כן, כןןןןןןןןן, כןןןןןןןןןןןןןןןןן"
שוב את אומרת לי יד לפה? צאט נזכר איך פרפרזה אמרה לו "יד לפה, יותר למטה, כן לפה, בדיוק, כן, כןןןןןןןןן, כןןןןןןןןןןןןןןןןן"
צ צאט ניק New member 13/8/06 #10 סלב סתאאאאם, לא ברצינות <והנה נסגר לו המעגל> ולקוראינו דוברי האנגלית- איי דיד נוט הב סקס עם הפרפר (ה)זה.
סלב סתאאאאם, לא ברצינות <והנה נסגר לו המעגל> ולקוראינו דוברי האנגלית- איי דיד נוט הב סקס עם הפרפר (ה)זה.
צ צאט ניק New member 13/8/06 #15 סלב ס'עמק, למה בעצבים? אז תחליטי, הזדיינו או לא? לספר לכולם או לא? כל רגע את משנה את דעתך <אישה, נו>
צ צאט ניק New member 13/8/06 #20 מה אני אגיד לכם. הפרפרזה הזאת? לא עלינו! <צאט מנסה לקלוע הפעם לרוחה של פרפרזה>
A avocumber New member 14/8/06 #23 סל"ב? סנדוויצ'ים לילדי ביירות? אה, זו היוזמה החדשה הזאת... נו, אנחנו הרי תמיד שולחים עזרה לכל מקום בעולם, גם אם זה ממש לא קשור אלינו. אז הפעם *במקרה* זה קשור. אבל מה הם שמים שם, בסנדוויצ'ים? אני תוהה...
סל"ב? סנדוויצ'ים לילדי ביירות? אה, זו היוזמה החדשה הזאת... נו, אנחנו הרי תמיד שולחים עזרה לכל מקום בעולם, גם אם זה ממש לא קשור אלינו. אז הפעם *במקרה* זה קשור. אבל מה הם שמים שם, בסנדוויצ'ים? אני תוהה...
A avocumber New member 14/8/06 #24 יופי, תפוז נתן לי לשלוח את ההודעה. אבל בלי התגיות "סלב" ו"סנדוויצ'ים".
א אצבעות יצאו לטייל New member 13/8/06 #9 גם אני חלב בבקשה, כפית גדושה קפה ופחות מכפית סוכר, תודה <סלב וחלב=סחלב?>