אני סלבריטי!

~*~gaL

New member
אני סלבריטי!

העצומה מופיעה השבוע בפנאי פלוס.... אני מתה על העיתון הזה! הם הדגישו את המכתב (אי-מייל) שלי בצבע ושמו תמונה! HA! בואו נגיד שאם אחרי הפרסום הזה מספר החותמים לא גודל, נשלח את העצומה כמו שהיא... מה אתם אומרים? בעד? נגד? ואיפה כולם?!

יו! אני עכשיו רואה את זה!../images/Emo99.gif

איזה חמוד שם נוח ווילי!
*שותקת* איזה יופי!^-^^-^ הם הדגישו אותך!^-^^-^
o_O

T LaDy ²°°²

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifגם בעד!!!../images/Emo13.gif

אם עכשיו לא יהיו הרבה חותמים זה באמת יהיה מבאס...

ERerERotem

New member
פנאי פלוססססססססססס !!!!

"עברו כמעט שנתיים מאז סבב השידורים החוזרים האחרון של כל פרקי אי.אר, והצופים הוותיקים מבקשים מערוץ 3 לשדר אותם שוב. מלבדם יש המון צופים חדשים שלא ראו אותם מעולם, ולשם כך התארגנה עצומה, הקוראת לערוץ שלוש לרכוש מחדש את זכויות השידור לעונות הרראשונות. בחודש שהיא קיימת חתמו עליה יותר מ - 120 איש, וכל מי שמעוניין - מוזמן להצטרף לקריאה..." ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש !!!!! ואז למעלה שמו תמונה של העונות הראשונות של אי.אר!! עם ג´ורג´ בנטון קרטר צעיר ו... ו... מארק.
בכל מקרה.. הם ענו איזה תשובה מ-פ-ג-ר-ת של: "לידעתך, העונה השביעית של אי.אר משודרת.." בלה בלה בלה. כאילו דההההההההההההההההה!!! אבל מי מדבר בכלל על עונה 7?!?!?! אנחנו רוצים מהעונה הראשונה!!! גוד דאם איט!!!!!!!!!!
אממממ... המכתב הזה - הוא של מישהי מכאן?! כי אם כן אני מאלחת מזל טוף למי שמכתבה התפרסם... וכל הכבוד!!! לא משנה מי רשם את מכתב... מחמם את הלב לראות את זה..

ERerERotem

New member
אופס. סורי גל....

לא שמתי
שפירסמת על זה כבר... *דופקת לעצמי את הראש בקיר...* בלה...

~*~gaL

New member
זה בסיידר, דווקא זה טוב שרצית

להודיע שזה מופיע שם

סולסיטה

New member
עדכוניישן

134 חותמים, 666 צפיות (יאאאאבלה!
). גלוש, כל הכבוד אני מאוד מאוד מאוד גאה בך!! :) שיהיה לנו בהצלחה!! לאב יו אול, סולסיטה

המממ

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif

כשרוצים- יכולים!
חשיפה זה טוב... בואו נראה מה יקרה עם העצומה עכשיו, אחרי שהיא התפרסמה ככה... אולי צריך לתת לה עוד שבוע כדי לראות אם אנשים חדשים חותמים. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
YAY לנו! ../images/Emo13.gif :))) ../images/Emo13.gif

זה חשוב להראות להם שאנחנו הולכים עם זה עד הסוף! עד לעיתונים הבאנו את זה. תדעו לכם שבאותו אי-מייל ששלחתי לפנאי פלוס, כתבתי להם משהו לא לפרסום - שאלתי אותם אם הם יכולים, בבקשה, לשאול את ערוץ 3 גם מה קורה עם זה, ואולי לעזור לנו ולבקש מהם לקנות את הזכויות שידור מחדש... אני יודעת שזה דיי אדיוטי, אבל מה זה חשוב... ענבר - כן.... סול - וזה עוד לפני שהכנסתי את השמות של כל החברים שלי והמשפחה שלי

iKilledKenny

New member
בעד!!!!

כל הבבוד! גם אחלה תמונה הם שמו!! רק התגובה שלהם.....הם לא הבינו שמדובר בעונות הישנות או משהו?!

למעלה