אני סיימתי

k i d a n

New member
למה להיות ראש בקיר?

לא צריך לקפוץ ישר ולהתלונן. שי נכנס בשביל המשימה ובכדי להקשות על הדיירים, שהרי תפקידם הוא להתעלם ממי שנכנס. מי מהמודחים שאולי היה חוזר היה מקשה מאוד את המשימה על הדיירים? לכולם יהיה מאוד קשה להתעלם משי כי הוא היה אהוב\שנוא על כולם. אם היו מכניסים את בוריס, ג'ני או השד יודע מי מאלו שהודחו זה לא היה יוצר שום אפקט. המטרה היא להקשות את ההתעלמות ושי שמשך הכי הרבה תשומת לב הוא זה שיקשה מאוד את המשימה.

jrkob

New member
אולי הוא יעביר מכתב לרנין מתיסיר

זאת דרך יותר בטוחה מאבן לחצר

My Little Fairy

New member
כי הם יתחרפנו כשהם יראו אותו

יותר מכל דבר אחר שיכניסו לשם. אפילו ממיקל ג'קסון הם יצליחו להתעלם יותר. רנין תתעלף. אין מצב שהיא לא תחרב את המשימה בשביל חיבוק משי. תייסיר מכין את השוט.

davidlev0255

New member
איזה קטע, יכול להיות שהם יחשבו שהוא חזר

וילקקו לו , ויתחנפו , וינסו לתרץ (הם לא יודעים את המשימה) ירוצו קטעים

לא

בכל הארצות היו מועמדים 2 להדחה ולא 3 - ורק בארץ שינו את זה ברגע האחרון כדי שעינב לא תעוף. אז מה?

rrsstt

New member
ההפקה מתערבת לטעמי וזה לא פייר להביא את שי

זה לכוון את התוכנית

jrkob

New member
ארז טל מצחיק או מביך?

הוא שואל את שי בשידור הישיר אם יסכים להכנס לבית מחר מה הוא חשב שיגיד שלא כאילו לא סיכמו את זה מראש!ומה אם שי לא היה מסכים?די כבר ארז מה אנחנו המפגרים?ודש לתייסיר

jrkob

New member
האם ונסה הודחה בגלל מגפת הסוסים?

יש איזה מגפה שפוגעת בסוסים כתוב היום בעיתונ

davidlev0255

New member
האם הפלו לטובה את צבר ושפרה בסוויטה?? טלפון?

ראיתי את הפרק ששניהם היו בסוויטה עם האופציה שניתנה להם להתקשר בטלפון....(גם אם שיחה קצרה) כעת עולה השאלה הבאה: האם המועמדים הקודמים גם זכו להתקשר (גם שיחה קצרה?) האם המועמדים איתי, ונסה גם התקשרו ? האם בעתיד יתקשרו? האם הייתה זו מחווה חד פעמית - טלפונית להתקשרות?

ש liRon

New member
איזה מעצבנים-24 שעות LIVE כן...ממש../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לסמס גמרתי לאלתר !!!!

לצפות אני אצפה , לראות אראה כי זה מסקרן ומהנה. אבל שישכחו שאסמס להם יותר !! נוכחתי לדעת שאין שום משמעות לסימוסים ואין לי כל כוונה להעשיר את ההפקה יותר . ההפקה משוחדת, מכורה וברורה כשמש בעד מי היא, את איזה דיירים היא רוצה להשאיר-ותשאיר על אף חמתם של כל האחרים, כך שחבל על הזמן, העצבים והכסף. בוא נסתכל על התוכנית כתוכנית בידור כמו שאר התוכניות האחרות וסיי טו.. !!!

redflower1

New member
אני אסמס ליוסי בגמר וסה טו

ההפקה הזו לא תראה ממני יותר מ 5 שקל

My Little Fairy

New member
למה?

5 שקל זה הרבה בשביל לתרום לקופרמן המליאן או ליוסי המליאן. שמור אותם לעצמך.

למעלה