אני סומכת עליכם :)

La la la 20

New member
אני סומכת עליכם :)

בצער רב וביגון החלטתי על רכישת מכונית, כן, כל בוקר אני מזכירה לעצמי בדרכי לעבודה שזה רק עניין זמני... גם אני שונאת לתפוס שני אוטובוסים ולצאת מיליון שנה לפני תחילת העבודה... אני סומכת עליכם שתציעו לי איזה רכב לקנות שיתאים לתקציב (עד 17,000) שיתאים לעליה יומית של פרויד אני חיפאית ועובדת באזור מת"מ גיר רגיל (לא סובלת אוטומטי) כמובן בנזין (לא חשבתי אחרת)ומשהו באזור יד שנייה משנת 1985. נפח מנוע בסביבות ה 1100. אם יש לכם הצעות אני אהיה אסירת תודה !!!!!! בהצלחה לי ולכם A

Trainspotting

New member
רנו טווינגו...

שנת 94, קשה מאוד למצוא בזאת במצב טוב, אבל שווה את המאמץ והסבלנות...

דני ג

New member
אונו - חברתי מוכרת את האונו שלה !!

(יסלח לי דרור על הפרסום - אבל לי מותר, לא ?
) מדובר בפיאט אונו שנת 92 נפח מנוע 1000 (מנוע פאייר), בצבע לבן, 5 דלתות. הרכב הוא יד 2 !! (גם יד ראשונה במשפחה), ועשה סה"כ 64,000 ק"מ !! (חברתי קנת אותו לפני 4 שנים עם 17,000). הרכב במצב מצויין וחסכוני במיוחד. מנסיעותי על הרכב, אוכל לומר שהוא מאיץ לא רע בכלל יחסית למנוע 1000, ואין לו בעיות מיוחדות עם עליות. לרכב טסט לחצי שנה. המחיר - 12,000 ש"ח (זה המחירון - למרות היד והק"מ שאמורים להוסיף). לפרטים, אנא פני אלי כאן או במייל. דני G. (בתור איש צוות תפוז, מרשה לעצמו זכויות יתר ..
).

ממתי

New member
205. האוטו עמד בכבוד רב בכל העליות

של ירושלים. תקלות- אפס. כיף, נוחות, גיר, חיסכון-המוווווון. תנסי למצוא אחת שהייתה בבעלות של אישה מבוגרת (יש לא מעט כאלה). תיזהרי מאקזמפלר שהיה בבעלות צעיר לפני/במהלך/אחרי שירות צבאי (שקרע לה את הצורה). בהצלחה. כן. שוב PSA. אז מה?

pomelit

New member
תיזהרי גם מקשישות

שלא יוצאות מהבית. סביר להניח שהאוטו לא משהו אם הוא עשה 7000 ק"מ בשלוש שנים...

למעלה