אני נ ו ד נ י ק י ת אבל...

Alfa156 GTA

New member
לא בדיוק...

טוב זה נכון: "...(אולי לנהיגה ספורטיבית, ממש לא להתנהלות יומיומית)..." אבל ללא ספק שליטה על הרכב בגיר ידני יותר מושלמת. Alfa156 GTA שבחיים (בתקווה) לא יקנה לעצמו אוטומט. (אלא אם כן הוא יקבל: 1. Alfa156 GTA - אוטומטית שייצרו במיוחד בשבילי. 2.מיצובישי GT3000. 3. ועוד כמה...

עתיד18

New member
תגיד לי יא גמל שלמה חסר דבשת

(בצחוק אחי
) נסעת על רכב ח-ז-ק וספורטיבי עם תיבה אוטומטית פעם ? כי אני נסעתי על BMW (לא נהגתי נסעתי) אני חושב 330 עם תיבה אוטומטית וכל מיני מערכות ותאמין לי ההחלקות הכח זריקות הזנב ההיגוי החד ועוד ועוד ועוד כל שנותר לך זה לתת פוש של גז והאוטו יעשה את השאר והאדרנלין ? בשמיים !! אז אל תפסול דבר שלא ניסית את המשובחים שבו ושוב אני אומר...אני הייתי מעדיף אוטומט...אבל אם תתן לי נגיד היום, פאסאט דגם קודם (זה של לפני 97) גיר רגיל עם מנוע 1.8 טורבו אני עדיין נשאר עם הפאסאט האוטומטית שלי כי ככה, אני מעדיף גיר רגיל אבל לא אשלם עבור זה מחיר כבד של שנתונים או איכות רכב.... בקיצור, אם אתה לא נותן בראש יותר מידי, גיר אוטומט אמור להספיק לך, ואם אתה נותן בראש אפשר גם באוטומט, רק השאלה כמה הגיר יחזיק

גרמי

New member
תפעול קלאץ´ והילוכים לא שונה

מתפעול הגה, גז, ברקס, וינקרים, וישרים, חלונות, רדיו, מראות ועוד הרבה דברים שמתעפלים באוטו. עם קצת תרגול, לא צריך אפילו לחשוב על זה (זה בא הרבה יותר בטבעיות מתפעול הרדיו, כי עושים את זה בתכיפות הרבה יותר גבוהה). אם זה הסיבה שלך להעדפת אוטומטית, הייתי מציע לך ללכת על ידני. גם תרוויחי הגה כוח, וגם תזכי למכונית אמינה יותר במהות, עם ביצועים טובים יותר וצריכת דלק נמוכה יותר.

למעלה