אני נשברת.........

רק שיר

New member
את יודעת..

אצלי זה התבשל לי בגדר רעיון מאד ערטילאי במשך שנה +. מה שגרם לפיצוץ לא היה הרעיון שלי שהוחבא בסודי סודות ואף אחד לא ידע עליו- הרי אני לא מאלו שיעזו לקום וומר לו בבוקר בהיר אחד...נמאס לי, או לא אוהבת אותך... היה פיצוץ רציני, מהסוג המאד רציני ואחרי שכבר נפתח תיק וכו', יומיים-שלושה לפני הדיון ביקש להיפגש לקפה והתחנן אליי בדמעות שאחזור אליו. היה לי קשה, כי לא שנאתי אותו, אך גם לא אהבתי אותו, היה לי קל יותר אילו הייתי שונאת או סולדת ממנו,,,אך לא. והיום? אני לא מצטערת, נהפוכו,,, ,דווקא לאחרונה הפכנו להיות חברים טובים. אחרת לא היינו מסתדרים לעולם יחד.

אוריאל43

New member
אני נשברת.....

לפרק חבילה זה הכי קל . תחשבי מה עוד אפשר לעשות לטובת הזוגיות. לפרק תמיד תוכלי, אבל אולי תצטערי תשקיעי ותדרבני אותו להשקיע יחד איתך

את יודעת, אני תוהה- האם כתבת שאת נשברת כי

את שוברת את ההחלטה שלך או כי נשבר לך הלב ואת רוצה לנסות מחדש? קחי אוויר, הכל הפיך, תחשבי על איזה מה"שברים" את בדיוק מדברת, ותסיקי את המסקנות שלך. קבלי
לחיזוק.

shon שון

New member
אם יש ספק , אין ספק!

לדעתי השאלה שלך מעידה על כך שקיים ספק בליבך, צעד כזה ( גרושים ) חייבים לעשות בשלומות מתוך ידיעה שעשית הכל לשמור על הבית

גילת336

New member
קיים ספק בליבי כי....

חונכתי ככה (אני חושבת)- בגלל שתמיד ידעתי שצריך לחיות בזוג, ופתאום אני לא רוצה.... הוא בעצם הסכים לכל מה שביקשתי ופתאום זה לא מספיק.... הכורסה הנוחה והמוכרת- אולי היא לא נוחה כבר ולא הכי נעימה אבל ההרגשה שלה כבר מוכרת והתרגלתי לקפיצים.. מי יודע איזה כורסה תגיע אחריה? לא פשוט לי.................

גילת336

New member
ועוד משהו.. קצת ניבזי אבל....

אולי זה הדמיון שלי- אבל לא מעט אנשים אמרו לי שזה "טריק" שלו להקשות עלי, להגיד ברבנות שהוא ניסה....

רומנteaת

New member
זה גם יכול להיות,

אבל לא זה צריך להיות השיקול שלך. את צריכה לחשוב על הנכונות של התהליך לגבייך, ולא על התכסיסים שלו. אם את שלמה עם מה שאת רוצה לעשות- תלכי עם זה עד הסוף. אם את לא שלמה במאה אחוז- חכי קצת, תני עוד צ'אנס.

shon שון

New member
אל תקשיבי למסכסכים

רק את מכירה ויודעת, לכי בעקבות הלב, אל תתמכרי לחופש הוא תמיד יהיה שם בפינה מחכה לך, הספה החדשה מוציאה קפיצים מהר יותר, ותמיד תוכלי לחזור אליה

למסכסכים???

סליחה, אבל אתה לא יודע מה זה לחיות במערכת אלימה. היא אמרה שלא הייתה אלימות פיזית אבל הייתה אלימות נפשית, שזה לא פחות חמור!! מה זה מסכסכים תגיד לי?? מה יצא לי מזה שהיא תתגרש או לא תתגרש, הרי אני לא מכירה אותה ולא את בעלה. אבל אני מכירה את הסיטואציה שהיא נמצאת בה, ואני יודעת שהיא הצל של עצמה עכשיו והיא לא יודעת עד כמה היא עמוק בבוץ כי רק כשהיא תתחיל לצאת מזה ולטפל בעצמה ולהתגבר רק אז היא תבין מה היא הייתה ומה היא עברה, ופתאום יפלו האסימונים... אני לא מנסה סכסכך, אני מנסה להציל אותה ואת הילד שלה ואת הילדים שאולי יהיו לה אם היא תשאר איתו. וגילת, אם את אומרת שזה יכול להיות הטריק שלו, זה אומר שאת יודעת למה הוא מסוגל ואיזה סוג אדם הוא, למה שתחיי איתו כל חייך? זה לא חייב להיות ככה! את יכולה להיות מאושרת! את יכולה להיות אדם שלם וחופשי! אדם עצמאי! אדם בעל ערך!!! ואת בהחלט יכולה למצוא זוגיות בה תהיי שווה לאדם שלצידך. שהוא לא יהיה בעלך אלא בן זוגך - במלוא מובן המילה... בבקשה חשבי על הדברים, חשבי על הבן שלך.. ותראי שבעצמך תדעי בדיוק מה את צריכה לעשות. אני לא אומרת שזה יהיה קל, אבל להשאר בכורסא הזו - הכורסא שמעלה עובש, כורסא ששואבת אותך לתוכה עד שאת נעלמת, זה בהחלט לא הפתרון.

shon שון

New member
נעים מאוד, שון

את לא מכירה אותי ולא את העבר שלי למרות זאת משום מה את יודעת מה עברתי ומה לא! מוזר, למה את חושבת חיים תחת שהתעללות נפשית היא נחלת נשים בלבד ? התשובה שלך אליה באה מאותו מקום שהגבת לי

באמת נעים מאוד

כמו שאני לא מכירה אותך ולא יודעת מה כן עברת או לא עברת, אתה לא יודע אם אני מסכסכת או לא ומשום מה קבעת שאני רוצה לסכסכך. לידיעתך, גילת פנתה אלי בעבר במסר אך לצערי לא היה לי אז כוחות נפשיים לסייע לה, אבל היום יש לי יותר ולכן אני אומרת לה את מה שאני חושבת ומרגישה. לקרוא לזה לסכסכך זה לא במקום, ולכן הגבתי ככה. התעללות נפשית היא בהחלט לא נחלת נשים בלבד וגם לא התעללות פיזית, לצערי אין אדם שהוא מוגן מפני אלימות זו או אחרת, אבל, משום שהיא אישה ואני אישה ועברנו התעללות דומה, חשתי הזדהות איתה.. מאיזה מקום אני מדברת, זה גם לא משהו שאתה יכול לקבוע... לסיכום, אני מקווה שגילת תקרא את השרשור הזה ותאמץ לעצמה את מה שהיא חושבת לנכון בתקווה שהבחירה שלה תעשה אותה מאושרת.

shon שון

New member
קיראי שוב את התגובה שלי

את לא מוזכרת שם כלל! אבל בואי יקירתי ואסביר לך, בבואי לענות אני בראש ובראשונה חושב שוב ושוב שלא להביא להסלמה בשום דרך, עכשיו, זכותך לחלוק על דעתי וזו גם זכותי ואת לא יכולה להפוך את זה למשהו אישי! בהנחה שהייתי מכיר אתכן אולי הייתי בוחר לא להגיב, ברם אני מאמין בלב שלם שהיעוץ שלך מגיע באהבה ודאגה זה עדין לא עושה אותו נכון, או משכין שלום

א ש לי

New member
את תמיד כל כך קשה גם עם עצמך תפוזינה?

האם האלימות הנפשית זה משהו שבעלה אחראי עליו? היא לא הייתה שם לאפשר זאת? וגרמה לכך במובנים אחרים? היא יכולה להתעורר וגם להיות מאושרת לאו דווקא בבריחה! חשבת על זה? ודווקא בגלל שיש ילד??? היא חייבת לעצמה לבנה ולבעלה את ניסיון ההצלה הזה. אבל אחרי כתיבה כמו שלך שאצבעותייך נשמעו עד הנה בכעס על המקלדת ספק אם בכלל תביני אותי תפוזינה. זמן.....ילמד אותך.

חמודה שלי, הזמן לימד אותי הרבה דברים שאני ספק

אם את אי פעם תדעי, בתקווה שלא... אני יודעת מה אני אומרת לה, אבל באמת שכל אדם אחראי לעצמו ולכן היא תבחר את הבחירה שלי כמו שגם את וגם אתה שון. כל מילה שנאמרה לא נאמרה בכעס אלא מתוך הרבה אהבה ואמונה כי אצליח להציל נפש בישראל כמו שהצילו אותי כשדיברתי כמוה. אולי ייכנסו המילים שאמרתי, אולי לא. אני יודעת מנסיון שהרבה יותר קל ורוצים מאוד להאמין לנותני התקוות - יהיה בסדר, תני עוד צ'נאס.. גם אני האמנתי להם והלכתי אחריהם עד שהתפוצץ לי הכול בפנים. אין לי מה להגיד, אולי נראה לכם שהכול יוצא ממני בקלות אבל זה לא המקרה, כל מילה שנאמרה לוקחת ממני הרבה כוחות נפשיים ואין לי יותר כוח לשכנע. אני מקווה שמי שצריך לקרוא את זה יקרא ויקבל את התובנות שלו.

א ש לי

New member
להציל נפש בישראל:) לא ניסחפת כלל.

היא לא סיפרה שהיא נימצאת במקום מסוכן אז לימדי לקחת דברים בפורפורציה מתוקה זה שלך התפוצץ, לא בהכרח התפוצץ לאחרים שאני מכירה. אוקיי לא בעצבים כתבת, כי אם במתח של להציל אחותי? בנחת מתוקה בנחת... ובאשר זמן שלימד אותך? חכי עוד כמה שנים תיווכחי כמה גבוה את עולה במדרגות וכמה אנחנו עדיין צריכות ללמוד. זמן לא לימד!!! זמן תמיד מלמד!!! חשוב לזכור.

תפוזינה את לא קצת נסחפת ../images/Emo35.gif

מרב הזדהות עם מצבה של גילת את ניספחת ומשלימה פרטים מנסיונך. גילת לא כתבה אלימות נפשית
היא רק אמרה שהיתה בעצם לבד כל השנים. אולי מצבה שונה....

א ש לי

New member
אוהבת את גישתך שון כל מילה../images/Emo45.gif

ואיך זה שאתה כותב אחרת מכולם?:) שלחתי לה מסר, שלהתגרש תמיד אפשר והחלטה לעולם לא תיהיי שלמה אם לא תגיד ניסיתי הכל. היא לא יכולה להחזיר אומנם את הגלגל אחורה היא גם לא הייתה רוצה בעצם לא? האחורה לא נכון לה, והיא חייבת להמשיך יחד איתו למקומות אחרים, הכל אפשרי אם רק רוצים. ואת הכורסא הייתי פשוט זורקת החוצה ומתחילה להתכרבל איתו על השטיח בחורף קר:)

למעלה