אני נשברת.........

גילת336

New member
מאוחר מידי???

אשלי , שון וכולם............. תודה על התגובות- אני מחדדת את השאלה פה כי היא באמת חשובה עבורי וללא ספק תשובותיכם גורמות לי לחשוב... אני לא מאמינה בו....הוא אומר שהוא רוצה להשתנות, רוצה לתקן.... מההיכרות שלי הוא פשוט לא מסוגל.... כמה אנשים באמת השתנו? ברור לי שגם אני הייתי חלק- אולי אני האשמה "העיקרית" שפיצצתי הכל ביום אחד במקום כל פעם "להזריק"- אבל עכשיו מאוחר מידי צריך להסתכל קדימה ולנסות לסדר- לא בטוחה שהוא יכול , לא בטוחה שלא מאוחר מידי... יש דבר כזה מאוחר מידי?

shon שון

New member
לפעמים כן

אצלי למשל מצב דומה לשלך חודש אחרי התאהבתי, שלושה חודשים אחרי היא רצתה לחזור כבר היה מאוחר מאוד. ו...כן עם טיפול נכון , מוכנות והרבה הרבה השקעה ורצון אפשר לשנות ולהשתנות

shon שון

New member
אגב עברו 3 וחצי שנים

ולפני שבועים היא שאלה אותי מה היה קורה אם לא הייתה מחליטה ? כך שעד היום היא לא שלמה עם עצמה

א ש לי

New member
לאיפה את ממהרת?

חיכית 5 שנים אז עוד כמה חודשים אף פעם לא מאוחר מידי ואל תעשי לו שיפוט מוקדם אם תכנסי לזה באנטי, זה ברור שזה לא ימליח ומה הוא יגיד? ידעתי שהיא לא תשתנה? :) זה לא להשתנות זה לשנות!

פ ו ז מ ק

New member
אם יש כזה דבר מאוחר מידי ? כן, יש.

זה תלוי בהתנהלות הזוגית בעיקר סביב ולאחר הפרידה. אני מאמין, מבחינת שינוי של אנשים, שהם בהחלט יכולים להשתנות. אבל אם הם רוצים להשתנות - ובשביל עצמם ולא בשביל אחרים. אנשים אמנם יכולים להשתנות גם בשביל אחרים, וזה קורה, בהחלט קורה, אבל זה שינוי שיש יותר סיכוי שיתמסמס מאשר שינוי שבא בשביל ומתוך האדם עצמו. אני יודע שיש שינויים שאני עברתי, שאולי בתחילה היו "בשביל ולמען בת הזוג", אבל היום הם הפכו לשינוים בשבילי, כי ראיתי מה השינויים האלה עושים עבורי. ועוד נקודה אולי .. אנשים, לפעמים, כשחרב המאכלת (או חרב הגירושים) מונחת על צווארם מוכנים למכור גם את נשמתם לשטן. ובכלל זה מוכנים להבטיח הבטחות שיש או אין להם כיסוי - העיקר שהחרב תוסר מצווארם. אולי הוא מסוגל לשינוי הזה, ואולי לא. אולי את צודקת באינטואיציה שלך לגבי מסוגלותו לשינוי, ואולי לא. אולי השינוי הזה קריטי לקשר שלכם, ואולי לא. ובעיקר - אולי את מסוגלת לסלוח, לשכוח, וללכת לטיפול זוגי מעמיק (כי לדעתי אחרי משבר מסוג כזה, אי אפשר פשוט לחזור ולהגיד ' טוב, ממשיכים הלאה כאילו כלום') ולשכנע אותו כמובן ללכת איתך לאותו טיפול ולהתמיד בו - כדי שלא להגיע לאותו מקום שוב בעוד חודש, שנה, או 20 שנה. את התשובות לכל השאלות האלה רק את יודעת. לא אף אחד בפורום ..

קליל 1

New member
לדעתי התשובה נמצאת בגוף השאלה

ואם את שואלת מה לעשות..אחרי שכבר 3 חודשים את עושה צעדים לקראת פרידה..זה מראה שאת לא בטוחה..אולי לא כל כך רוצה..ועוד יותר מעלה לי את הספק..זה שאת ממש פונה אליו כאן..ויודעת שהוא יכול לראות את הפוסט שלך.. אז אולי נדרשת ממך קצת יותר הבנה..קצת יותר קבלה.. קצת יותר סלחנות.. קצת יותר אמונה.. ויחד עם זה להבהיר את הכוונות שלך ואת הקווים האדומים שלך.. ויתרה מכך..תתחילי להראות לו שיש לך אישיות.. שאת אדם מתפתח.. שאת אדם עם מחשבות..עם דיעות..עם רעיונות..שיכולים לפתח ולחזק את הקשר בינכם.. בהצלחה..

למעלה