יותר טוב מזה.... טייץ צמוד ודק מצמר מרינו...
ע עוד צעד אחד New member 10/1/13 #65 פה אני מעדיפה... ליצור לי תדמית מסוימת... אבל אני לא רק בחורה של טבע נאות.
מ ממהמיה11 New member 10/1/13 #73 אני אוהבת את התדמית הזאת. את מזכירה לי את הבחורות של פעם עם הקוקו והסרפן, והטוריה והשבריה אלא שהיום כבר לא רואים אותן. זה מרענן יחסית לכל הפרחות עם השיזוף המלאכותי הסטילטו והלק הכתום המזעזע.
אני אוהבת את התדמית הזאת. את מזכירה לי את הבחורות של פעם עם הקוקו והסרפן, והטוריה והשבריה אלא שהיום כבר לא רואים אותן. זה מרענן יחסית לכל הפרחות עם השיזוף המלאכותי הסטילטו והלק הכתום המזעזע.
מ מכופף ונועץ New member 10/1/13 #79 איפה סימור שיסביר למה גם הלוק הזה בעצם מקומו באיזה סרט פורנו עם שער ערווה
ע עוד צעד אחד New member 10/1/13 #86 אני מבינה מה את אומרת... אני עדיין מנסה להתייחס לאנשים לפי המעשים שלהם ולא לפי הלבוש. ואני אוהבת את האומץ והאמיתיות שלך.
אני מבינה מה את אומרת... אני עדיין מנסה להתייחס לאנשים לפי המעשים שלהם ולא לפי הלבוש. ואני אוהבת את האומץ והאמיתיות שלך.
מ מכופף ונועץ New member 10/1/13 #85 צעד בנעלי פקקים למה קשה לי לדמיין את זה? רגע. רק עם נעלי פקקים אני מדמיין אותה בקלות.
W wish2 New member 10/1/13 #68 אני מכירה מישהו שנכנס עם ג'וד למיטה בקבוק מים חמים זה לפולנים.. והבקבוק נפתח ו באמצע. הוא קיבל כוויה עד למטה. ושום ויטמין E של אבוקדו לא עזר לו.
אני מכירה מישהו שנכנס עם ג'וד למיטה בקבוק מים חמים זה לפולנים.. והבקבוק נפתח ו באמצע. הוא קיבל כוויה עד למטה. ושום ויטמין E של אבוקדו לא עזר לו.