Why, Oleg ?Are you cruising for a piece of ass
P puma141 New member 9/1/13 #49 אוי נו אולי תזדיינו כבר?! כל פעם שתכתוב את זה-אני אחריך.. אז שים לב למי אתה כותב!
P puma141 New member 10/1/13 #63 אתה לא קורא בעיון את הפוסטים שלי.. לא רוצה שלישיה!! אני לא כבשה, ולא תאלץ אותי........ *חכם מה שכתבתי? דיויד יתרשם?*
אתה לא קורא בעיון את הפוסטים שלי.. לא רוצה שלישיה!! אני לא כבשה, ולא תאלץ אותי........ *חכם מה שכתבתי? דיויד יתרשם?*
י ילד רע ומר New member 10/1/13 #72 חכם אימים מה שכתבת. אפילו לי ברחה טיפה. שתדעי שלהתנגד לשלישיות זו צרות אופקים. ואני מדבר על שתי בחורות אז אל תנסי אפילו לתת לי דוגמאות.. ומקבילות.. ואתגרים..
חכם אימים מה שכתבת. אפילו לי ברחה טיפה. שתדעי שלהתנגד לשלישיות זו צרות אופקים. ואני מדבר על שתי בחורות אז אל תנסי אפילו לתת לי דוגמאות.. ומקבילות.. ואתגרים..
J Jake Speed New member 10/1/13 #53 עזוב, אחי הרוסיה האחרונה השאירה לי חור ענק בלב (וחור עוד יותר גדול בארנק)
א אIלג New member 9/1/13 #51 כן, היתה לי תחושה שזה לא ייגמר פה ובאופן מעט אירוני, הרמז שאתה בחרת להבין ממני מתקשר בדיוק לזה נחמד לך גם להשתמש בסלנג אמריקאי ובכלל באנגלית שאתה יודע שזיקן לא יבין וכך תוכל להביע את תסכולך ביתר חופשיות וכשאני אומר את זה, אני בעצם מתכוון לכך שאני מקווה שהבנת את הסאב-טקסט (=נחמד לדעת שיש לך תסכול) כי את הדו-משמעיות של הרמז בהודעתי הקודמת בוודאי לא הבנת (=אתה אשכנזי, לא?) יאללה, נו, נראה את הניסיון הבא שלך
כן, היתה לי תחושה שזה לא ייגמר פה ובאופן מעט אירוני, הרמז שאתה בחרת להבין ממני מתקשר בדיוק לזה נחמד לך גם להשתמש בסלנג אמריקאי ובכלל באנגלית שאתה יודע שזיקן לא יבין וכך תוכל להביע את תסכולך ביתר חופשיות וכשאני אומר את זה, אני בעצם מתכוון לכך שאני מקווה שהבנת את הסאב-טקסט (=נחמד לדעת שיש לך תסכול) כי את הדו-משמעיות של הרמז בהודעתי הקודמת בוודאי לא הבנת (=אתה אשכנזי, לא?) יאללה, נו, נראה את הניסיון הבא שלך
J Jake Speed New member 10/1/13 #60 נחמד לדעת שיש לי תסכול? ועוד בסאב טקסט? אני מתוסכל. בלי סאב טקסט. So? אה, אומרים דו-משמעות. לא דו-משמעיות. סתם, שתידע
נחמד לדעת שיש לי תסכול? ועוד בסאב טקסט? אני מתוסכל. בלי סאב טקסט. So? אה, אומרים דו-משמעות. לא דו-משמעיות. סתם, שתידע
מ ממהמיה11 New member 10/1/13 #64 כן כן, אתם עושים לי שני קאובואים שכמותכם אני מתחממת. בבקשה ג'ייק אל תשלוף לו את המיקוד לבגרות בלשון כי אני אתחיל להשפריץ פה לכל הכיוונים.
כן כן, אתם עושים לי שני קאובואים שכמותכם אני מתחממת. בבקשה ג'ייק אל תשלוף לו את המיקוד לבגרות בלשון כי אני אתחיל להשפריץ פה לכל הכיוונים.
M Melen cholya New member 10/1/13 #109 מסכימה ולא מסכימה במסעדות שכל אחד ישלם על התאבון שלו . בבתי קפה הגבר צריך להציע, אבל אם האישה רוצה לשלם שיתן לה לשלם על עצמה, אבל לא ינצל את זה שהיא תשלם על הכל ואם אתה מגיע עם רכב ויודע שהיא חוזרת בתחבורה ציבורית, תציע לקחת אותה !
מסכימה ולא מסכימה במסעדות שכל אחד ישלם על התאבון שלו . בבתי קפה הגבר צריך להציע, אבל אם האישה רוצה לשלם שיתן לה לשלם על עצמה, אבל לא ינצל את זה שהיא תשלם על הכל ואם אתה מגיע עם רכב ויודע שהיא חוזרת בתחבורה ציבורית, תציע לקחת אותה !
S seymore butts New member 10/1/13 #119 זה די מתבקש שהיא תשכב איתי אם קניתי לה קפה אחרת בשביל מה אני עושה לה איתו חוקן?