אני נקרעת ...

אני נקרעת ...

המצב הזה שלא עוזב אותי המחשבות שמסרות לי בראש יום ולילה העומס הזה שיש לי על הכליות בגלל זה האין כסף , אין מצב רוח ,אין חשק ,אין חיוך אין מצב לשיפור לא עושה טוב (במיוחד לא לעור הפנים שלי..9 ומצד שני הרצון למלא את עצמי לתרום לעצמי אפילו ללכת למספרה אין לי אפשרות... ואני רוצה עוד ילד... לא אכזרי מצידי? האגואיסטיות הזו..... לפעמים אני לא יודעת מה לחשוב על עצמי . סתם מחשבות של שעת לילה

black ross

New member
|../images/Emo140.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

וכשהלילה יורד על גבעת הצללים זו אני שמביטה בחלון ותוהה ממסגרת דמותי אל מבין סורגים מנסה לאחוז חזק בדמעה והלילה בשלו מציף את הכל ואני בשלי מחכה ואיש לא יודע ואיש לא מבין שהרוח שבתוכי כבר שתקה . ובלילה ההוא כה ארור ואפל את עיניי עצמתי לישון נשמתי עמוק את האוויר התפל ואת נשמתי מסרתי באור בוקר ראשון ..... יפה שלי ... אני רק יכולה להציע לך להסתכל על הדברים "הקטנים" בחייך על נקודות אור ועל חיוכים שנשכחו ... אוהבת אותך
שירן

בוקר טוב

ואוו... שתי מלאכיות המוות... מה זה הדיכדוך הזה ? נכון... המצב קשה... נכון... לא קל לגמור את החודש, ולפעמים לא את היום... אבל דייייי... הדיכדוך עוזר במשהו ? צאו מזה !!!

ניקולי

New member
לחייייייייי

העם הזה, העם הזה עם הזה וכמה טוב שהוא כזה שהוא כזהההההההההההההה לחיי העם הזה וכמה טוב שהוא כזה.... רבותיי וגברותיי באמת נכון מה זה הדיכדוך הזה?? לכם קשה וגם לנו קשה כל אחד עם הקושי שלו.. נכון, המצב המדיני על הפנים, מצב המשכורות עוד יותר על הפנים, לחץץץ כאבי ראש אבל חברים יקרים חיים פעם אחת אל תהיו עצובים תשמחו שכל יום כזה שעובר ונגמר, הרווחתם עוד יום. אני יודעת שהמצב שלכם הוא לא שלי והמצב שלי הוא לא שלכם.. מה אתם חושבים לי לא קשה<??? מה אני לא רוצה עוד יחד??? מה המשכנתא שלי היא פחות משלכם?? מה המשכורת שלי היא בשמיים???? לא!! אבל זה מה יש מה אני אהיה בדיכאון כל חיי.. בגלל ובגלל??? יהיה בסדר אתם עוד תראו אה... ובוקר טוב
חם.. שלכם ניקול*

למעלה