אני נפרד מכם.................

אני נפרד מכם.................

טס הלילה מאוחר לליטא הרחוקה לשבועיים של אויר,חופש,ספורט,שיטוטים במועדוני לילה ועוד כמה עניינים... אז לליהי,לסער,לפנטום,מישל,שחר,שולי,חניבעל,טאקילה,אופטימוס (סתם..סתם..),נשית,מרי-לו,עינת ההיא,רוח,סחטיקה,ג´ולייטה,טשטושה,שייכת,עוף החול וכל השאר, הרבה שקט ושמחה ופורום מלא עניין, ואם אני לא חוזר.... דעו שנהניתי. מייקי.

yafit75

New member
איך אומרים: סע בשלום וחזור בשלום!

תעשה חיים,,חיים פעם אחת,,, זה מה שאמר לי חיים, על החיים, אין כמו חיים,,, מכיר את החיים כמו שצריך לחיות חיים... אחי תשמור על עצמך!

ייישששששששששששששששש

אני שלישי ברשימה...

מצטער...זה הגיל....

כמובן שלהתראות לנעמי1,וכוכבית42. וזה שלא היכרת אותי זה לא הפסד כזה גדול,תאמיני לי..

sahr12

New member
בונוויאז´ ....תעשה חיים.....

יאמניוקקקקקקקקקק......אני לא צריך לטוס לליטא או לרוסיה...... אני רק עולה קומה לקפיטריה......כולם שם ליטא,רוסיה, אני בין הבודדים שמדבר עיברית פה.......חחחחחחחחחחחחח שמור על עצמך....

יקירי.......

תעשה חיים (לא יותר מדי... זכור שאני עדיין שומרת עליך) והכי חשוב..... שמור על עצמך.... יש מי שמחכה לך כאן...... נ.ב. מקווה כי תצליח להגשים את המשאלה ליום ההולדת....חחחחחח

yafit75

New member
מייקי,,, אל תשכח

כשאתה נכנס לדיוטי פרי,,,יש מבצע של 3 בשמים ב- 199$ אם אני לא טועה,,, תביא איזה בושם. וכשתחזור אני אחכה לך,,, עם זר של פרחים,,, שצ´וצ´ו יזמין במיוחד עבורך. מה אתה אומר?

טאקילה~*

New member
../images/Emo160.gifשמעתי פתאום רעש של מנועים..

היחלטתי לבוא לראות מה פשר ההמולה! בדאלק,,טוס בשלום ושהנחיתה תהיה רכה, תהנה כמה שרק אתה יודע לגרום לעצמך הנאה! וחזור בשלום,,מחכים לך כאן עם
ומלא
קח כבר עכשיו חופן של
וחי
ים.. טיסה נעימה..

אמממ

טיסה נעימה ובטוחה היום זה כבר לא ממש ברור שיהיה בהצלחה ו....."יראו אותך בטלביזייה ?."

ר ו ח

New member
איזה כייף לך....../images/Emo20.gif

תעשה חיים...תהנה מכל רגע.. הזדמנויות לא מחמיצים! בהצלחה!

מייקי איזה כייף לך../images/Emo140.gif

תטוס לחופש תעשה חיים . כל רגע תחגוג וכל שנייה . מאחלת לך טיסה נעימה . מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

למעלה