אני נפרדת

אני נפרדת ../images/Emo7.gif

אני מקווה שאני אוכל לחזור מהר... ביום חמישי האחרון הייתי אצל רופאת הנשים והיא מצאה אצלי פוליפ בנרתיק. אני לא אלאה אתכן על ההלחצות שלה , יצאתי מבועתת ודומעת משם. היא נתנה לי הפניה לבצע בדיקות: קולפוסקופיה, וולווסקופיה, וגינוסקופיה. מישהי יודעת מה המשמעות של הבדיקות הנ"ל? איך הן מתבצעות??? אני כאן מתה מפחד... במצבי, אין לי היכולת להמשיך ולהשתתף בפורום, אין לי כוחות נפשיים ופיזיים לכך... מבטיחה לעדכן עם הודעות שמחות יותר! תשמרו על עצמכן ועל הילדים המהממים שלכם ושתדעו בריאות ואושר- אמן!

sael

New member
אפרוחית, שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif

אין לי מושג מה זה אומר אז לא יכולה לעזור. אבל למה לעזוב? זה ה-מקום לקבל עידוד ולשתף. בכל אופן, תעשי מה שאת מרגישה וכמובן שנחכה לך עם הודעות שמחות יותר.

מתרגשת

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif

ודווקא אנחנו כאן גם בשביל הכוחות הנפשיים הטובים...

מחכות לך כאן עד שתחזרי עם ../images/Emo13.gif

שיעבור לך בקלות
. ממליצה לך מאוד להכנס לאתר www.doctors.co.il ולברר לגבי הבדיקות שאותן את מועמדת לעבור. שיהיה
ורק בריאות
(גם לי יש אוׁרי
) כל טוב

מצרפת לך אתר של "מושגים רפואיים"

אני חושבת שתוכלי למצוא שם הסברים לגבי הפוליפ והבדיקות (זה בסדר א'-ב') שיהיה
ורק בריאות

תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהכל יעבור בשלום ותריגשי טוב ותבריאי. וכמוןב נשמח לראות אותך ואת אורי כאן איתנו.

אפרוחית יקרה-תרגישי טוב!!!../images/Emo24.gif

מאחלת לך המון בריאות!! מכל ה-
ותשובי אלינו במהרה!

sagilgul

New member
תגידי, לאן את הולכת ? למה ?

היי אפרוחית תקשיבי, את לא צריכה להפרד ככה מה קרה לך ? תשמעי אני לא יודעת מה זה פוליפ אבל קודם כל כדאי להרגע ולהפסיק עם הלחץ הזה. אני מכירה את זה תאמיני לי זה יכול לגרום לדברים יותר גרועים. גם אני ככה, קודם נכנסת להסטריה וחושבת כל מיני מחשבות נוראיות ואחר כך מגלה שבכלל הכל בסדר. אז תנסי לנשום עמוק ולחשוב שכל התוצאות של הבדיקות הולכות להיות בסדר וגם אם לא חס וחלילה, את לא באיזה מדינת עולם שלישי את יודעת...

dafgol

New member
אפרוחית , תרגישי טוב ומהר ../images/Emo57.gif

מקווה שתמצאי כוחות לבקר ב
ולעדכן אותנו מה קורה איתך. תזכרי , אנחנו תמיד פה. שולחת לך איחולי החלמה מהירה ומלא מחשבות חיוביות בריאות ואושר

אפרוחית תרגישי טוב ושתעברי הכול בקל

ות ומקווה שתחזרי במהרה (ולדעתי כמו כולם הכי טוב זה פה ב
הזה שהוא חם ותומך) והחלמה מהירה

yaelli10

New member
אויש אפרוחית חמודה

החלמה מהירה שתהיה לך. ואל תעלמי לנו.... אין לי מושג לגבי הבדיקות האלו...

twiti

New member
גם אני מקווה שתוכלי לחזור מהר../images/Emo7.gif

אפרוחית, כל כך מצטערת לשמוע. מקווה שהבדיקות יעברו בקלות ומחכה לשמוע בשורות טובות.

למעלה