אני נפרדת מכם לעת עתה..

white angels

New member
אני נפרדת מכם לעת עתה..

מחרתיים אני מתגייסת ואז מתחילה תקופה חדשה בחיים שלי...אני עוד לא יודעת מה התפקיד שלי ואיפה אני אהיה אבל מקווה לטוב. אני אולי אבוא לבקר כאן מדי פעם ולספר לכם חוויות וכל מיני ועד אז אני מאחלת לכם בהצלחה בשנה הזו,שיהיו לכם רק דברים טובים והכי חשוב תשמרו על עצמכם
רוב הסיכויים שאני לא אראה את הפרקים החדשים כשהם יגיעו לארץ ומקווה שתהנו מהם.. אז תשמרו יפה על הפורום כשאני לא אהיה פה חח
אוהבת אתכן המוןןן
פנינית

m2love

New member
יווווווווווו..

את לא מבינה כמה שתיהיה חסרה כאן וכמהההההה שאני אתגעגע אלייך ! למרות שבחיים לא פגשתי אותך,וזה ממש חבל,והכרתי אותך רק דרך המחשב..אבל ממה שהכרתי אותך...אני הכרתי ילדה פשוט מדהימה,בנאדם כלכך מקסים..שאין אין לי מילים לתאר
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם..שתצליחי בהכל ושתהני מהתפקיד שלך,אולי לא בטוח תקבלי תפקיד שהכי תאהבי,אבל העיקר לשמור על אופטימיות ולמצוא את הטוב בכל דבר
ותנצלי את התקופה הזאת כמה שאפר..ותנסי להנות מהדברים הקטנים
ומהזה באסה שלא תראי את הפרקים,אבל לא נורא.... ושוב בהצלחה לך...ואל תיהיה לחוצה אני בטוחה שהכל יעבור אצלך על הצד הטוב ביותר... אוווהבת הכי הכי בעווולם,,ואני אתגעגע מלא.. ועוד פעם בהצלחה
חפרתי הא?חחח לא נורא תתגברי
מואאאאאאאאאההההההההההההה

white angels

New member
תודה תודה תודההה

על כל הברכות!!!!!!!!!!!!11 ואני מקווה שכל מה שאמרת יתגשםם
כמה את תתגעגעי אליי? לאא כמה שאני אתגעגע אליייךךךךךךךךךך ולשיחות הארוכות שלנו באייסי חח
אבל באמת זה שאני מתגייסת זה לא אומר שנפסיק לדבר וזה..חח אולי בטירונות לא יהיה לי ממש זמן אבל אחרי זה בעזרת השם
גם לי ממש חבל שלא נפגשנו אבל עדיין יש לי תקווה שנוכל לארגן איזה מפגש אם ייצא לי להיות בעזריאלי פעם.. יאללה מחר אני כבר מתגייסת..אני מאוד מקווה שלא ישימו אותי בזיקים זה נורא מפחיד אותי..אבל מקווה לטוב
שובב תודהה על כל הברכות ואת יותר מדהימהה חולה עלייך מאמי
אוהבת אותך הרבהההה

m2love

New member
אין על מההה...

וואי מחרר בבוקר את כבר מתגייסת...בטח את מהזה מתרגשת, כבר אמרתי לך בהצלחה וזה באיסי..אבל בכל זאת אני אגיד לך שוב:] ה-מ-ו-ן בהצלחה..את מתחילה תקופה חדשה בחיים וזה כמו דלת חדשה שנפתחת,ותדעי לנצל את זה על הצד הטוב ביותר,להנות,להכיר אנשים חדשים ופשוט לחיות ת'חיים עם חיוך
אל תדאגי,את בנאדם מדהים ומגיע לך את כל הטוב שבעולם,ובגלל זה אני בטוחה במאת האחוזים שהכל יהיה אצלך הכי טוב בעולם! לא סתם קוראים לך פנינית חחיחיחי..את כמו פנינה כזאת מיוחדת שאין אחת כמוה בעולם..! ואל תיהיה לחוצה,כבר אמרתי לך שאת תיהיה עם כמה בנות שאת מכירה וכך יהיה לך קל יותר..ועם הזמן תכירי עוד אנשים חדשים
חחח את לא מבינה כמה אני דואגת לך..לדעתי זה מהזה מלחיץ,ואני קצת פוחדת מזה ואני לא רוצה להיות בצבא חח ואני מקווה שהזמן יעבור לאט,אבל אל תיהיה כמוני אין לך ממה לפחד=] וכמו שאני תמיד אומרת לך אני תמיד פה בשבילך לכל דבר שתרצי חחח
אולי אני קטנה ממך,ואין לי הרבה נסיון בחיים,אבל אני תמיד אשמח לעזור לך ולהקשיב לך,ופשוט סתם לדבר איתך ! טוב עוד פעם חפרתי חחח...כמה חפרתי לך היום..אבל בקטנה.. הכל מאהבה חיחי
אז יאללה המון בהצלחה...מקווה שבקרוב נוכל לדבר... אווווווווווווווווווווווהבת הכי הרבה שרק אפשר

../images/Emo214.gifפנינית מחר מתגייסתתתתתת!!!!!111111111

האמת שאני לא ידעתי מה לשים בכותרת?! סמיילי בוכה, או סמיילי מחבק? או בכלל מזל טוב?, אולי פשוט תגידי מה את רוצה?
כעת הגעתי הביתה והתחברתי למסנג'ר כדי לדבר איתך קצת לפני שאת מתגייסת, ואינך מחוברת!!אני מקוה שבכל זאת תקראי את ההודעה הזאת יום אחד...
פנינית, את אחת הנשים הכי מדהימות ביקום הזה, ואני רצינית. את תמיד פה, תמיד שם, תמיד בכל מקום, והכי חשוב-תמיד בלב . בלב שלי, ואני בטוחה בשל עוד הרבה אחרים. את כל כך מיוחדת, ואין לך מושג כמה! הנתינה שלך...זה משהו מדהים! החיבוקים הוירטואליים שלך..הם כל כך משמעותיים שבחיי שמרגישים! את כל כולך אישה מדהימה! ומגיעים לך חיים מדהימים! אני סומכת עלייך שתדעי לנצל את התקופה שמתחילה לה באופן הכי טוב, תזכרי להתעורר בחיוך, וללכת לישון עם חיוך, ככה תחיי דרך חיים אופטימית, ותאמיני לי שהאופטימיות מביאה המון מזל טוב!!!! ^^ טיפ לחיים^^
תדעי תמיד שאנחנו פה בשבילך, ואם את רק צריכה, תתקשרי אליי [אתן לך את המספר שלי בהזדמנות כשנדבר..] תזכרי שאני פה. תמיד תמיד. תזכרי שאני אוהבת אותך. תמיד תמיד. תזכרי שאני חושבת עלייך ומקוה שטוב לך במקום שאת נמצאת. תמיד תמיד.
אוהבת אותך ומאחלת לך המון בהצלחה
הדר .

m2love

New member
פשששש..פנינית את רואה כמה שאוהבים אותך? ../images/Emo13.gif

m2love

New member
חחחח טוב נעשה לך בדיקה אם את רואה טוב..

את רואה כמה שאנחנו אוהבות אותך ?! אם כן אז הראייה שלך בסדר גמור

creep tamuril

New member
וואו.

לא הייתי פה הרבה זמן [שוב סידורים במחשב - הוא חולה הרבה], ולא הספקתי להיפרד, אז אם תראי את זה כשיצא לך,תדעי שכולנו מתגעגעים[ות] אלייך המון, ומקווים שאת נהנית הכי שאפשר במקום שכזה. טוב, אין לי הרבה להוסיף לכל מה שכבר אמרו, את יודעת שכבר לא יהיה פה אותו דבר בלעדייך, ואני בטוחה שאת יודעת איך כולם פה אוהבים אותך וכמה את חשובה. ואם יהיה לך ממש קשה, אז יהיו לך עוד כמה אנשים שאוהבים אותך לחשוב עליהם
ואכן, אנחנו תמיד נהיה פה ותמיד תוכלי להיכנס לכאן בזמנך הפנוי
אוהבת מאוד
רחל.

white angels

New member
כולכן מדהימות אחת אחתתתת

מרינוש,הדרוש ורחלוש מתהההה עליכןןןןןןןן
אתן כלכך חמודות! אני שולחת לכולכן חיבוק ענקי
ממש ריגש אותי כל מה שכתבתן וזה באמת עושה טוב על הלב וכיף לדעת שאיכפת לכן ממני ואכתן כ"כ אוהבות אותי
ואני גם אוהבת אתכן המוןןןןןןן אתן נהדרות!ואני מתגעגעת אליכן
טוב בטח אתן מתות לדעת איפה אני עושה טירונות,איך הולך ומה יהיה התפקיד שלי חחח אז אני לא אמרח אתכן יותר מדי אז ככה: אני עושה טירונות במחנה 80 שזה ליד פרדס חנה..יחסית קרוב אליי..שעתיים נסיעה ממני..הטירונות שלי זה 5 שבועות והיא ארוכה בגלל שיש חגים באמצע..היה עכשיו את יום כיפור והשבוע יש כבר את סוכות וחזרתי לשישי שבת של יום כיפור עייפה מכל הטירטורים שעשו לנו חח..המפקדת שלי בסדר,האוכל על הפנים אבל אין מה לעשות חח..אה ואני ישנה באוהלים אבל אני מעדיפה את כל זה מאשר להיות בזיקים ששם הייתי אמורה להיות אלמלא התעקשתי שאני לא יכולה להיות שם שאני מפחדת וזה..ועד עכשיו אני מודה לאלוהים על המזל שלי..בסופו של דבר אין בפלוגה שלי בנות שאני מכירה כל החברות שלי ואלו שאני מכירה התפזרו לבסיסים אחרים אבל לא נורא עכשיו זה ההזדמנות להכיר בנות חדשות ואכן הכרתי חח
התפקיד שלי יהיה כנראה פקידה טכנית בחיל הלוגיסטיקה אבל שום דבר עוד לא סגור..לי העיקר שאני אשרת קרוב לבית ויהיה לי תפקיד טוב ולא קשה מדי ועד אז אני מתפללת לטוב.. אז זה הכל לבינתיים ואני אמשיך לספר חוויות בפעם הבאה שייצא לי להיות על המחשב ויהיה לי זמן מקווה שזה יהיה בקרוב מאוד
אז תשמרו על עצמכן שיהיה לכן הצלחה בכל ואל תשכחו שאני מתגעגעת אליכן ואוהבת אתכן מאוד
מוווואההההה פנינית

m2love

New member
וואיי כלכך כלכך כלכך התגעגעתי!!!!!!!!!!

ואתת יותר חמודהה
ואני שולחת לך חיבוק יותר ענקיי
יותר נכון שרשרת חיבוקים
ולא נורא שאת אל עם החברות,העיקר שהכרת חדשות
ואם האוכל על הפנים זה מעצבן..אבל תראי את הטוב בזה..חחח זה יתרום לדיאטה
ואני שמחה שאת מרוצה פחות או יותר מהצב שלך..ואני מקווה שהכל יהיה עוד יותר טוב,ואת תתרגלי והכל יהיה אצלך בסדר. וכמו שאמרת העיקר שזה קרוב לביתת..
ואגב איך עבר עלייך כיפור?צמת?אם כן איך היה הצום? ושוב בהצלחה חח ואני מקווה שהתקופה הזאת תעבור על הצד הטוב ביותר,שתחזרי לבית כמה שיותר הרבה..ושתקבלי תפקיד שתיהיה מרוצה ממנו..ובקיצור שיהיה לך את כל הטוב שאפשר
אוהבת ומתגעגעת המוןןןןןןןןןןןןן...

white angels

New member
חח באמת הורדתי כמה קילו

חחחחחחחחח יום כיפור עבר מהר מדייייי אהההההה לא הרגשתי אותו בכלללל ותודה מהפה שלך לאלוהים
וקבלי חיבוק עוד יותר ענקקקקקק
אוהבת אותך יותררר מדהימה שכמוך!
וכל הזמן מתגעגעת! חולה עליייךךךךךךך

למעלה