אני נפעמת!
דיפדפתי לי בשעמום בדפים ישנים של פורום אחר ונתקלתי בהודעה של פתיחת פורומים חדשים, שאחד מהם הוא כמובן פורום מדהים זה. אני כבר שעה ומשהו קוראת וקוראת ומתרגשת מאוד.
על אף שבין שני מקומות עבודה ומקום התנדבות אחד לא נשאר לי הרבה זמן, הריני להציע את עזרתי הצנועה בזמן הקצר הנתון, אם יהיה צורך, באזור פ"ת והמרכז.
בנוסף, אודה גם על עזרתכם- באחד מכובעי אני עובדת סוציאלית קהילתית בעירית גבעתיים ובשבועות הקרובים אנו עומדים לפתוח מועדון לנערות שחוות קשיים מסוגים שונים כשהמטרה היא "לתפוס" אותן לפני ההדרדרות ולתת להן כלים שיעזרו להם להשתלב בחברה היצרנית בעתיד וכבר היום. הפעילות תהיה חוויתית ותונחה ע"י עו"ס. לצורך העניין התחלנו לרהט אולם של ויצ"ו ששותפה למשימה וכמובן שעלות הציוד והריהוט הנדרש גבוהה בהרבה מהסכום העומד לרשותנו. חלק מציוד נקנה וחלק גייסתי בתרומות אך עדיין חסרים לנו מספר דברים: מקרר בינוני או גדול, שטיח(במצב מעולה בלבד), מערכת רדיו-טייפ-דיסק, ותמונות או לונגים ברוח צעירה המתאימים לקישוט המקום.כמו כן, אנו זקוקים למתנות סימליות לנערות לפתיחה ולימי הולדת-כמו נרות מיוחדים
, כלי איפור וטיפוח וכו'. אם מישהו יוכל לעזור לנו בגיוס אחד או יותר מהנ"ל, אודה לו מאוד. ניתן ליצור איתי קשר בימים א,ב,ה בטלפון 5722333-03,לבקש את יפעת, ואם אני לא נמצאת או עסוקה ניתן להשאיר הודעה עם טלפון ואני אחזור אליכם. כמובן שאפשר גם במסרים אישיים. אחרי שכתבתי כ"כ הרבה, לא נותר לי אלא להודות לכם שהגעתם עד הלום (מי שהצליח להגיע...) ולאחל לכולנו שתמיד נהיה בצד הזה של המתרס.