אני נפעמת

• פותח הנושא D X 9
  • פורסם בתאריך

D X 9

New member
אני נפעמת

שלשום בערב היינו אצל עו"ס מהקופה, מהתפתחות הילד שאמורה ללוות אותנו בתהליך האבחון ושטחנו בפניה את הקשיים והתסכולים. היא עובדת בימי שלישי וחמישי. לפני חצי שעה קיבלתי טלפון ממנהלת המכון עם מסר שהעו"ס עם הילדים שלה חולים בבית אבל מהבית טיפלה בנו, נקבע לנו תור לנוירולוג מנהל המכון (לאפריל!! אחרי הקדמה משמעותית) ובשבוע הבא עם פסיכולוגית מטעמם. קיבלתי גם טלפון של פסיכיאטר ילדים שהם מבקשים שנפגוש. אני נפעמת ממהירות התגובה והטיפול ומרגישה שמשהו מתחיל לזוז. בכל מקרה מחר ניסע לדרום לדבר עם פסיכולויגת ילדים מומחית חברת המשפחה ונתייעץ גם איתה, אבל ייתכן וההחלטה הכי נכונה שעשיתי הייתה לעבור קופה בסופו של דבר. הלוואי שגם המעבר לגן יילך באותה קלות ועם התוצאות המיוחלות ונעלה על דרך המלך. המון, המון, המון תודות לכולכן על התמיכה, האכפתיות והעידוד. היום הילד מחופש ליובל, אנחנו מחכים לטכנאי יס ואחר כך ניגש לעירייה להרשם לגן החדש, מקווה שנוכל לגשת לגן לבקר. אנחנו סקרנים לראות את הגן והגננת

adif11

New member
כל הכבוד לך על כוחות הנפש שאת מגייסת

ועל היוזמה ועל איך שאת לא מתייאשת ! שיהיה לכם יום נפלא

D X 9

New member
פחחחח

כאילו שיש ברירה. ציפרלקס יקירתי. והעולם חייכני יותר. אמרתי אתמול לגננת ואני כותבת גם כאן, והלוואי שהן קוראות אותי - אותן אמהות שאיימו עליינו, אותן אמהות שאני יושבת איתן כמעט כל יום מהגינה, עוזרת להן להוציא מהגן כשצריך, מארחת ומתארחת אצלן, אותן אמהות - הילדים שלהן סובלים בגן בדיוק כמו הילד שלי, הם רק מראים את זה בדרכים אחרות, אחד יושב רוב היום על הרצפה עצוב ולא משתתף בפעילויות ורק בוכה הבייתה, השני פרוע כמעט כמו שלי. הילדים האלו לא יעברו גן, הם גירשו אותנו למרות שכבר ידעו שאנחנו עוברים, בצורה מכוערת, הילדים האלו גם לא יקבלו עזרה מקצועית כי האמהות חושבות שיעבור להם לבד. האמהות האלו גם מקפידות כשנפגשים ביחד לשבת בגינה על סיגריה ומאפשרות לילדים שלהן להסתדר לבד ולריב לבד בחדר המשחקים, אני תמיד הייתי נוכחת ליד הילדים למקרה ש..... אז הן יישארו עם הבעיות והקשיים ואנחנו נקבל את העזרה שצריך ונתפלל שהבעיה היא רק בגן ולא צריך מעבר לזה (למעט כמובן ריפוי בעיסוק) ובעוד 20 שנים, כשהילד שלי יעלה ויצליח והילדים שלהן לא, הן ישויצו שהן הכירו אותו עוד כשהיה פרחח ויקנאו בי על כל העשייה שהן חשבו שאפשר לוותר עליה ועל המאמץ שהן לא עשו בשביל הילדים שלהן. תסלחו לי על האמירה הקשה, אבל החלטתי לא לערב משטרה אז אני צריכה לאוורר רגשות.

D X 9

New member
לא חושבת שכתבתי את זה

הייתי מזועזעת. הצוות בגן לא מפסיקות להגיד כמה הן מתביישות בתגובה של ההורים, במיוחד החברות שלי (לשעבר). 2 הילדים שלהן כמעט סולקו מהגן בגלל התבטאויות מחרידות של ההורים. ואם הייתי מתעקשת הם היו מסולקים. מה זה היה נותן לי? חוץ מסיפוק ושמחה לאיד כלום והילדים שלהן היו סובלים יותר מאיתנו, כי אנחנו כבר מתחילים גן חדש - התחלנו בהליך המעבר עוד לפני הסיפור הזה, והן היו צריכות להתחיל את כל התהליך מהתחלה כולל זמני המתנה.

שhira

New member
לא ממש מצליחה להבין מה היה שם מטרה וכד' אבל

שמחה לראות שמתחיל לזוז אני בטוחה שעצם העשיה וההתקדמות כבר תביא להרגשה טובה יותר אצלך ולאנרגיה שתשפיע גם על דברים אחרים לפעמים זה כמו כדור שנתקע צריך דחיפה קטנה והכל מתחיל להתגלגל ולזוז בדרך

D X 9

New member
ועכשיו גיליתי שבגן החדש יש חבר

שעזב את הגן הישן לפני שבוע (מסיבות אחרות) איזה כיף.

פרמלה

New member
לפי מה שאת כותבת

משטרה??!! הדבר הכי טוב זה שהוצאת אותו מהגן.

D X 9

New member
טרם ביקרנו

הגננת ביום חופשי היום אתאם איתה מחר לגבי יום א'. משטרה בגלל איומים מצד הורים של 2 ילדים שחטפו מהילדון שלי ועושים בלגן למרות שיודעים שאנחנו עוברים כי לא מרוצים. מחר עושים לו פרידה במסיבת פורים, מקווה שיעבור בשלום.

ואני נפעמת ממך!

כאמא לילד עם צרכים מיוחדים משלי אני מבטיחה לך שהילד שלך לעולם לא ישכח כל מה שעשית למענו וזה שאת מטפלת בעצמך במקביל - מאד מאד חשוב

הדרית30

New member
שיהיה בהצלחה!

מחזיקה לכם אצבעות. עזבי, הורים לא מבינים כלום, עד שזה קורה להם בעצמם. איך היה בגן החדש. איך הגננת?

למעלה