אללל תיכנס מהפלאפון זה 1.70 לדקה אממ אממ תחזור לחבר ההוא ובוא למחשב ידעתי שלא תחזור
ה הופהסטופה New member 29/6/04 #21 אללל תיכנס מהפלאפון זה 1.70 לדקה אממ אממ תחזור לחבר ההוא ובוא למחשב ידעתי שלא תחזור
ה הופהסטופה New member 29/6/04 #24 ../images/Emo12.gif אממ תתקן את המחשב זה חרא להיכנס לבלוגים מהפלאפון אבל אם אתה בכל זאת רוצה להיכנס תיכנס לצ'אט לסתם חדר ותעבור משם לחדר של בלוג טי וי כלשהו
../images/Emo12.gif אממ תתקן את המחשב זה חרא להיכנס לבלוגים מהפלאפון אבל אם אתה בכל זאת רוצה להיכנס תיכנס לצ'אט לסתם חדר ותעבור משם לחדר של בלוג טי וי כלשהו
B BoazOrli New member 29/6/04 #27 אממ... ניסיתי, לא עובד. אני לא רואה שם את החדרים של הבלוגים ... לא שווה לתקן אותו,אני כבר אקנה מחשב חדש עוד כמה זמן..
אממ... ניסיתי, לא עובד. אני לא רואה שם את החדרים של הבלוגים ... לא שווה לתקן אותו,אני כבר אקנה מחשב חדש עוד כמה זמן..
J JUST נוגה New member 29/6/04 #26 ../images/Emo24.gif יווווווו.. איזה כייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! אני שמחה ממי!! ממואהההההההההההה!
../images/Emo24.gif יווווווו.. איזה כייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! אני שמחה ממי!! ממואהההההההההההה!