אני ניצחתי!

mAAyAn 1

New member
אני ניצחתי!../images/Emo106.gif

[אני חייבת הודעה חדשה]. אז.... היי, חזרתי.:) והדבר שרציתי מכל קרה! יצאתי מהקורס!!!אני כבר לא בקש"ב טקטי. אתמול הייתה מעין פרידונת והיה ממש עצוב. קשה לי לעזוב אנשים מסויימים]; מצד אחד, היה לי ממש רע שם. הקורס חרא, וסתם בזבזתי שם את זמני, אבל מצד שני-בזבזתי את זמני עם אחלה אנשים ודווקא תנאים טובים היו לי שם, והמפקדים בכלל היו אחלה מפקדים-הסגל הכי תומך[חוץ מאיזה שניים.], והכרתי עוד אנשים שם, מלבד הקורסיסטים, ולעזוב את כולם עכשיו זה קצת קשה. מעניין מה קצין המיון יציע לי. מעניין איך האנשים יהיו. מעניין איך הבסיס יהיה. מעניין מה יהיו התנאים שלי. והכי מעניין אם אצליח לשמור על אנשים עם קשר. אני אוהבת אותם, הם מצחיקים, תומכים, מעודדים[רובם!]. אבל אני אופטימית! :)

Y M C A

New member
וואו מעיין אני כ"כ שמחה בשבילך!

בהצלחה עם הקצין מיון!

shiran™

New member
שמחה בשבילך מאמי!!!!

אני מבינה את זה.. גם אצלנו בקורס יש מישהי שלא רוצה להיות שם. היא לא לומדת. אבל היא נהנית ואני ממש לא רוצה שהיא תעזוב אותנו. אני שמחה בשבילך שהצלחת להשיג מה שרצית ומקווה שיבואו רק דברים טובים. בעצם - בטוחה! תעדכני

mAAyAn 1

New member
כן, כן...

היה לי כלכך קשה לעזוב את כולם שבועיים לפני הסוף. שבועיים לפני שבירת הדיסטאנס עם המפקדים[למרות שכבר שברתי איתם לפני זה לבד...] אני כלכך מתגעגעת אליהם, אבל מצד שני זה עשה לי רק טוב לעזוב את הבסיס שם, כי בקורס די סבלתי :/ העיקר שעם חלקם אני עדיין שומרת על קשר. וברור שאמשיך לעדכן...[:

למעלה