אני נותן לו שבועיים....

Kps

New member
...

צריך לחשוב על בדיחות של אחרי כבר עכשיו שנהיה מוכנים

mahboba

New member
וווווואאאווווו הם מפגרייםםם !

למה הם לא שומרים על השם של המנהיג באנונימיות...אני חייב להתגיס לשם כדי להחדיר בהם קצת סדר וטאקט במקום לשמור על שם המנהיג באנונימיות ולבצע אלפי פיגועים ללא ידיעת הישראלים על שמו של המנהיג שאחראי לכל זה הם כמו מפגרים חושפים את שמו ושבועיים....אם אתה שם לב הזמן רק יורד עם הזמן ככה שאני לא יתפלא אם ברגעים אלו אל זהאר עובר שיעור חשוב עם הסוכן ג'ורג' מהשב"כ בנפלאות חיכוך הפין ברקטום !

Kps

New member
הם לא משאירים אותו אנונימי

כי הוא לא בדיוק מנהיג, הוא סמל! כמו שיאסין ורנטיסי היו סמלים... סמל, זה נותן לעם הרגשה של שליטה, זה גורם ליותר אנשים להתגייס לחמאס ולהפוך למחבלים, זה מה שמניע אותם!

mahboba

New member
חחח אלק !

עם חילופי סמלים כמו של החמאס אני לא חושב שזה מעביר במישהו מוטיבציה שם ! כל הקטע זה שיהיה מישהו אנונימי שימסור דרך דובריו ( שמין הסתם גם יחוסלו על ידי ארצנו חח) וככה העם גם יצטרף אני לא חושב שהפלסטינאים ממש נמשכים לרעיון של להצטרף לחמאס כאשר בכל שבוע "סמל" חדש שלהם נמחק !

Kps

New member
צ'מע אני אראה לך את זה כך:

תאר לך את זה כך: נגיד שבראד פיט מקים קבוצה של שמונה שודדים, הוא המנהיג וביחד אתם שמונתכם הולכים לשדוד מרכולים בשביל הרבה כסף... ככה רוב הסיכויים שהיית עושה את זה... אבל תאר לך שבא אליך ילד מחמוץ בן 12, נראה כמו איזה חנון, מעפן ואומר לך שמסרו לו שתשדוד סופר, הם מקבלים חלק מהכסף, אתה עושה את זה... זה נותן לך הרגשה של מנוצל, פראייר ואין לך מושג אפילו בשביל מי אתה עושה את זה... אתה מבין?

ShAkaTArShA

New member
עוד הימורים../images/Emo35.gif

אני רושם...המנצח לוקח פרס, נחשו מה הפרס...

shelly1975

New member
חחחח שבועיים????? מה קרה...

צה"ל יוצא לפגרה בשבועיים הקרובים?
אני נותנת לו..... 10 .. 9.. 8 .. 7.......
אוקיי, NEXT

למעלה