מגיב מגיב
ושוב אני מופתע מהעובדה שהמחשב שלי משתף איתי פעולה, ונותן לי לכתוב הודעה, אבל מי אני שאתלונן... עכשיו תקשיבי, את העובדה שאני חולה לעברי על התחת ומעריך את דעותיו השונות, על זה אין ויכוח, נכון? יופי. אבל את באמת לא מצפה שאני אקח עצות על בנות מהומו (!), בן 30 (!!) שלא היה מסרב ל... בן אפלק (וואט איז?) (!!!). אפילו לי יש גבולות. 2 דברים. הראשון הוא, שאני בטוח שאם היינו חיים 20 שנה אחורה הוא היה אומר את אותו הדבר גם על מדונה (תקופת like a virgin). שאם אני לא טועה, הוא הכריז על הערצתו אליה כבר מזמן. שתיים, אני רוצה להאמין שאני עדיין לא נכלל תחת הכותרת "גבר מבוגר" אומנם אני חכם, בעל ניסיון חיים משווא, עוזר בכל דבר, טוב לב, ונבון, כך שעושה רושם שאני חי כבר שנים. אבל בובה, אני בסך הכול בן 21. (וחצי, שיהיה). ולהמשך, בעניין תמיד אהבה. עיברוש, אנחנו איתך, תעשה לכולנו ולעצמך טובה, ותחליף את השיר. אני ממליץ ב"ג'קט". "סמים? לא עשה לי הכי טוב"? זה ממש אנדרסטייטמנט. עינים אדומות כאילו בהופעה באוניברסיטה, לא ראיתי כבר שנים. אין ספק שהריאיון היה שווה, וזה רק אני או שהוא מתחיל להשתחרר קצת בראיונות? בטח לקחו את הרעיון מגלי צה"ל, שראיינו אותו באמצע הלילה, שהוא קליל, לא שולט בפיו המברבר שטויות. כן ירבו ובנימה אופטימית זו, נסיים בריטואל הרגיל בכל הקשור למלכה, (אופיר, אתה מוזמן להצטרף) בריטני ספירס המלכה איש יקר