"אני נורא חנון במיטה"

beenINSANE

New member
ובכן מורי

יודעת איך אומרים, לעולם לא תדעי עד שלא תנסי...

לירן מם

New member
את יודעת מה?? אני מוכנה לבדוק!!!

**רק בשביל השוונג המשעשע...לא לקחת ברצינות...**

ווווואי כל כך טובבבבב

זה מעיתון לילה, למישהו יש את העיתון בדחיפות!!!??!?! חחח איזה קורע וקרוע הוא .. חח חברה שלי יודעת לחקות אותו כל כך טוב ואנחנו נקליט את הרעיון הזה בריל.. שיווווו מצחיק העברי הזה חבל"ז

טוב שלא הגעתם לרמות מטורפות!!!

אני מתנצל מראש על השפה אבל, מה אכפת לכם מה הוא עושה במיטה אין לי בעיה עם הערות בסגנון "אני לא מאמין שהוא חנוןבמיטה" אבל הערות בסגנון של "לא מאמין שהוא לא ניסה אביזרי מין" או נסיונות להבין אם הוא אקטיבי או פסיבי או כל צורה אחרת של חדירה לפרטיות זה כבר מוגזם תעשו לי טובה!!

QsomeoneQ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה גדול../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחח הקטע על נינט פשוט קורע
תודה תודה תודה

עברי לידר איש מגניב+כמה הערות

הוא פשוט איש מגניב, אין ספק. הערות שכרגע אני זוכרת: לגל "בריטני ספירס היא ילדה בת 12, לא מוכשרת, שלא מבינה שום דבר במוסיקה. פשוט סתם ילדה בת 12 גבר מבוגר שחושב שהיא סקסית צריך לבדוק את עצמו" לתשומת ליבך. עברי, כמוני, חושב שביצועה של ריטה יותר טוב בבוא. בעצם לפעמים אני חושבת ככה ולפעמים ככה. גם לי נמאס לשמוע את עושים אהבה אם לך נמאס לשיר ולי נמאס לשמוע-בוא נקיים החלטה משותפת ונעיף אותו לכל הרוחות מהפלייליסט. הוא רצה להיות מפורסם.הוא היה ילד מקובל-מנפץ לי כמה דברים, זה שהוא היה ילד מקובל.. ש: אתה עושה סמים? ת: ניסיתי פה ושם קצת, אבל לא באופן קבוע. לא עשה לי הכי טוב ש: אתה משתכר הרבה? ת: זה קצת בעיה אצלי, כי אני משתכר נורא בקלות. אפילו מכוס יין אחת. ואני אומרת-אופס. ש: מציצים לך בחדר הלבשה? ת: לא יודע תשאל את המציצים -ואני אומרת-אמביוולנטיות קלה... דווקא הייתי לוקח את שרון אילון . סתם ככה. זהו. גם המראיין דוקא יצא בסדר. מאיפה זה?

jeackyh

New member
חופית'וש

ענק ובכלל ראיון ענקקק אם מישהו ימצא את המקור וישים פה אני מאוד אשמח:)

מגיב מגיב

ושוב אני מופתע מהעובדה שהמחשב שלי משתף איתי פעולה, ונותן לי לכתוב הודעה, אבל מי אני שאתלונן... עכשיו תקשיבי, את העובדה שאני חולה לעברי על התחת ומעריך את דעותיו השונות, על זה אין ויכוח, נכון? יופי. אבל את באמת לא מצפה שאני אקח עצות על בנות מהומו (!), בן 30 (!!) שלא היה מסרב ל... בן אפלק (וואט איז?) (!!!). אפילו לי יש גבולות. 2 דברים. הראשון הוא, שאני בטוח שאם היינו חיים 20 שנה אחורה הוא היה אומר את אותו הדבר גם על מדונה (תקופת like a virgin). שאם אני לא טועה, הוא הכריז על הערצתו אליה כבר מזמן. שתיים, אני רוצה להאמין שאני עדיין לא נכלל תחת הכותרת "גבר מבוגר" אומנם אני חכם, בעל ניסיון חיים משווא, עוזר בכל דבר, טוב לב, ונבון, כך שעושה רושם שאני חי כבר שנים. אבל בובה, אני בסך הכול בן 21. (וחצי, שיהיה). ולהמשך, בעניין תמיד אהבה. עיברוש, אנחנו איתך, תעשה לכולנו ולעצמך טובה, ותחליף את השיר. אני ממליץ ב"ג'קט". "סמים? לא עשה לי הכי טוב"? זה ממש אנדרסטייטמנט. עינים אדומות כאילו בהופעה באוניברסיטה, לא ראיתי כבר שנים. אין ספק שהריאיון היה שווה, וזה רק אני או שהוא מתחיל להשתחרר קצת בראיונות? בטח לקחו את הרעיון מגלי צה"ל, שראיינו אותו באמצע הלילה, שהוא קליל, לא שולט בפיו המברבר שטויות. כן ירבו ובנימה אופטימית זו, נסיים בריטואל הרגיל בכל הקשור למלכה, (אופיר, אתה מוזמן להצטרף) בריטני ספירס המלכה איש יקר

jeackyh

New member
ה'שחרור בראיון' נובע לדעתי

ממראין צעיר... בדר"כ הוא סופר ביישן לקח לי הרבה זמן להבין שזה אשכרה הוא שמדבר בכזאת 'פתיחות'...

beenINSANE

New member
עיניים אדומות באוניברסיטה?? ../images/Emo12.gif

רק אני לא שמתי לב??? למרות שזה מסביר כמה דברים למשל למה ההופעה הייתה כזאת... לא משהו (מצטערת, לא יכולה לרדת יותר מזה על עברי) אני אף פעם לא אבין מה כ"כ מלכותי בבריטני...

אריהOfir

New member
היום...

לאחר שפרשתי לעיסוקי הרבים (התנחלות אצל אחי הגדולים, הגעה לאימון של הכושר קרבי בסוף האימון... , ולבסוף התפשרות בביקור בקאנטרי) תוך כדי הרהרתי על הראיון אותו קראתי בצהריים. לא יכלתי שלא להתמרמר מעט ואני פונה בזאת לאדון לידר מה אתה חושב לעצמך שאתה מדבר ככה על העלמה השווה בטירוף ספירס יניב וייצמן, הלא הוא ה"אהבה" שלך, כפי שציינת בראיון, ניראה יותר טוווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב????????? I DON'T THINK SOOOOOOOO אז שקטטטט. אני כל כך עצבני אני חושב שאני אלך לשתות כוס יין ואמרח על מכוניות. בריטני מלכה!

למעלה