אני נוסע בקרוב

jeshu

New member
אני נוסע בקרוב לטיול של כמעט חודשיים באתיופיה. אני אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר.

Yo-man

New member
שכיף לך ../images/Emo13.gif מצטער. לא הייתי ולא יכול לעזור - אבל מפרגן ומקנא ../images/Emo45.gif

sitvaniyot

New member
איתיופיה מדהימה!!!!!! צפונה לאדיס, אין בעיה להסתובב עם תחבורה ציבורית. אם תחליט לרדת גם דרומה, לאיזור המדברי, תחבורה היא בעיה, וכדאי להצטרף לעוד כמה אנשים ולשכור ג'יפ. הילדים יקיפו אותך בכל מקום, זו דרך חיים שם. הם רגילים לספק למבוגרים שירותים תמורת מעות קטנות. נצל זאת לטובתך. תן להם להשיג לך כרטיסי אוטובוס, למצוא אכסניה וכו.. עשה עמם הסכם. אחד הוא אחראי, ותפקידו גם לסלק את שאר הילדודס ממך. יש טרקים מצויינים. משרד התירות הממשלתי ממש לא יעיל ופועל ברוב המקומות כסוכנות נסיעות יקרה. אז פנה לפרטיים אם תצטרך. כל מה שתרצה לדעת פנה אלי במסר.

natyh

New member
מדהימה לכל דבר ועניין קודם כל ראה כאן בקומונה החדשה מפות של אתיופיה שיעלו בקרוב : מה אתה צריך ? קודם כל פטרה האתיופית היא ללי בלה המדהימה , שיושבת על אגם גוננדר . עמק האומו היפהפה , אדיס אביבה וארמונותיה , אוף המדינה מטמטמת . תיהנה .

jeshu

New member
ומה בנוגע למסלולי הליכה רגליים ? טיפים על מקום ואופן ביצוע יתקבלו בברכה.

sitvaniyot

New member
לא חסרים טרקים. הטרקים הם בפארקים. מגיעים לעירה ע"י ובכניסה, שומרי הפארק מסדרים לך שומר וכל מה שצריך. הם לא מרשים להסתובב לבד. כך שתהיה מוכרח להעזר בהם. יש טרק נהדר בהרי הסימיין, אבל יש גם עוד.פרטים כרגיל בלונלי.

למעלה