אני נוסעת לאילת!!!!

אני נוסעת לאילת!!!!

יש חברים כן כן.. אני נוסעת לאילת עד יום ראשון... ואולי אני יפגוש שם את דיקוש!! נראה באיזה מלון היא... אני אתקשר אליה... טוב חברים אני אתגעגע לכולם!! ספיר ודיקלה אוהבת אותכם!!! וזהו... יאלה ביי אני עפה לארוז מזוודות...

מלודושששששששששש!!!!!!

תהני המון באילתתתתתתת!!! אני יתגעגע!!!!!!! לאב יווווווו!!.. ודרך אגב דיקוש חוזרת היום מאילת ככה שלא תתפסי אותה במלון..!!-דיקוש אוהבת אותך ומתגעגעת!!!

מלודי נשמה שלי..!!!!!

תהני לך ,תעשי חיים ובמיוחד תשמרי על עצמך ותחזרי מהר אני כבר מתגעגעת מאמי שלי!

מלודי כנסי דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo56.gif../images/Emo99.gif

מלודי,אני אתגעגע אלייך
תהני באילת
אני
אותך,מלודי

גמאני טסה לטורקיה טוב חברים

אני מאוד יתגעגע לכל אחד ואחד והלוואי שיהיה שם מחשב עם אינטרנט ואם יהיה אני מבטיחה שאכנס ואם לא תיזכרו שאני חולה על אחד ואחד ממכם, בקיצור עפתי לארוז ומואההההההההההההה

טיסה נעימה ומהנה נוי

אני גם מקווה שתוכלי להתחבר אלינו מטורקיה ככה שתראי מה קורה בפורום מטורקיה אגב גם אני הייתי שם לפני שנה בדיוק שהפלגתי עם ההורים שלי הם עשו לי הפתעה הייתי באוניית התענוגות מג'יק 2 טורקיה ממש יפה

נוי את לא חיבת להכניס את זה לשרשור

הזה שאת תסיעי תגידי אצלך את יוכולה לפחות לפרגן לה שתהנה וזה וזה עזבי לא משנה אל תדחפי דברים בין עליה לאליך גם אני טסה בתחילת שנת הלימודים ונוסעת לטיול צופים ונוסעת לטבריה אז מה אני מכניסה את זה פה? לא ממש לא עזבי אבל לא משנה תפנימי מבינה?? דיקלה

למעלה