"אני נון-קונפורמיסט כמו כולם" - שאלון היכרות.

עונה...

1. לא בזוגיות בערך נצח. אם אתחתן, רק באזרחי.
2. יש סמרטפון, קיבלתי במתנה משומש אחרי שהענתיקה שבק חיים. לעולם לא אקנה או אשדרג אלא אמשיך בגישת המינימליזם. אני במסלול ללא אינטרנט.
3. אין טלויזיה. צופה בתכנים נבחרים במחשב.
4. לא קורא עיתונים, מעיף מבט חטוף בעמוד הראשון בעיתון מחוץ לחנויות.
5. מתעדכן רק בכותרות ומינימום פרטים.
6. יש פרופיל ללא פרטים לצרכים של סוכן שינוי.
7. אתאיסט.
8. ללא תואר.
9. כבר הרבה זמן לא האזנתי. מאוד אהבתי את הצליל של "החיפושיות" סיימון וגרפונקל וקט סטיבנס.
10. אינטרנט. לשמחתי חזרתי לקרוא ספרים אחרי תקופה ארוכה של המנעות.

DAHUJI

New member
למדתי מעט על האנשים שחולקים עימי את השקפת העולם הא-הורית

זה גם משהו... שהרי לא ציפיתי לטפח או לרכוש איזו דיעה, מודל או היפותיזה מסויימת...
הסקר/שאלון עניין אותי לשם העניין בלבד, הסקרנות שלי, ידיעת האדם. אני שמח שהרבה אנשים ענו עליו וברצינות ושיתפו אותי בחלק מעצמם. מהגדרתם האישית הסובייקטיבית.
זה מעניין ואני חושב שזה מחבר בינינו (גם אם מעט) ללמוד על האחר גם מתוך "כותרות", הגדרות וגדרות.
האנשים פה מעניינים נורא, מסקרנים.
מה שמשותף לרובנו (להלן לא כולנו) הוא חוסר הרצון בצאצאים, וזו תכונה משותפת מעניינת מאוד.
מפנה את השאלה אליך - מה אתה למדת מקריאת התשובות סיסו?...

ואגב, תודה רבה לכל העונים

s i s u

New member
סיסו למדה שקהילת האל הורים לא שונה הרבה מקהילות אחרות :)

אני יכולה להביא כמה הורים שיענו בכן על כל השאלות הנון קונפורמיסטיות.
הרצון למצוא מכנה משותף הוא טבעי אבל בתכלס לא אומר כלום. מסכים?

DAHUJI

New member
"כלום"... הכלום שלך הוא עולם ומלואו בשבילי

עולם ומלואו בשבילי יכול להיות הרבה דברים... קודם כל שאנשים הגיבו, ענו, השתתפו, חשפו טפח מעצמם, קראו והגיבו, סיפקו את סקרנותי וסקרנותם לגבי אחרים...
לגבי השאלות - אוהבי אדם שיענו על שאלון מיזנתרופי יכול להיות שיצאו שונאי אדם... אז החוכמה בשאלונים (ובכלל בחיים?) היא לשאול את השאלות הנכונות.
לא חוכמה שאני רושם את זה כי ברור שזה ככה.
מה שפה ניסיתי לעשות זה לא להיות חכם (אני ממש לא). שאלתי פשוטו כמשמעו את מה שמסקרן אותי לגביהכם/ן, ואת מה שבשכל המצומצם שלי מעיד על נון-קונפורמיזם (למרות שכמה אנשים שהגיבו לי הוכיחו אותי על טעותי שזה לאו דווקא נון-קונפורמיזם וקיבלתי את זה)...
"אומר כלום" זה יכול גם "לומר הכל". זה היינו הך של אותו המטבע. כל אחד מפיק מה שהוא מפיק

אז מה את הפקת מהשאלון?

s i s u

New member
אני השתעשתי מהשאלון למרות שלא ברור על מי בדיוק סיפרתי

אבל אתה בטח לא רוצה להכנס לזה כאן ועכשיו

למעלה