אני נואש

• פותח הנושא qqkk
  • פורסם בתאריך

qqkk

New member
אני נואש

אני מחפש באינטרנט בכל מקום אני לא מוצא דברים שעוזרים לי עם יש קורסים אונליין בעברית תנו לי בבקשה

qqkk

New member
תודה

ואני גם מחפש או7תו דבר כאילו קורסים בחינם אבל של הקרנה אסטרלית בחינם

gwizard

New member
ואתה אומר בגלל ?

כי עברת את הקורס ההתחלתי וגילית מה יש בהמשך ? לא. כי יש לך אלטרנטיבה טובה יותר בעברית ובחינם ? לא. כי אתה לא אוהב איתי אישית בגלל שאמרתי שצריך ללמוד כמו כל אחד אחר ? למה שלא תסביר לי ולכולם למה אתה אומר כי הקמפוס גרוע. כך אני אוכל אולי ללמוד משהו ולשפרו.

Diableror

New member
העובדה שאין אלטרנטיבה אחרת

לא מעידה דבר על איכות הקורס. Diableror

qqkk

New member
ביקשתי קצת עזרה בנוגע להקרנה אסטרל

ולא ויכוח של מה טוב או מה רע

Diableror

New member
לצערך לא קיבלת

אתה יכול להמשיך להתמרמר,או לחפש דרכים אחרות ללמוד(לחפש באינטרנט,במאמרי הפורום,או אם אתה ממש קיצוני,אז לקרוא ספר) Diableror

qqkk

New member
איזה ספר?

אני לא מוצא כלום באינטרנט רק דברים קטנים מצאתי קורס באנגלית אבל אניי לא יודע כל כך אני בסך הכל בן 13 תעזור לי אני נואש תן לי את הדבר הכי טוב שמצאת ספר, מאמר או קורס אונליין בבקשה

qqkk

New member
אני...

לא יזוז מכאן אני ישלח הודעות עד צאת נשמתי ואני רציני עד שאני יקבל משהו שיעזור לי בנוגע להקרנה אסטרלית

neophile

New member
חבוב

תתחיל מלהשיג ספר בנוגע לצ'קרות ולשכבות ההילה(שהאסטרלית היא אחת מהן) תחפש ספר עם תרגילים , תעבוד על זה בנוסף תתרגל מדיטציה מעבר לכך יש לך גם מדריכי רוח שיהיו זמינים ככל שתפתח את התודעה שלך תוך חצי שנה-שנה תוכל להקרין

MetalSinagouge

New member
אז הנה, מה הבעיה?

"לא יזוז מכאן אני ישלח הודעות עד צאת נשמתי ואני רציני עד שאני יקבל משהו שיעזור לי בנוגע להקרנה אסטרלית" נדמה לי שפיתחת שיטה להקרנה
באינטרנט יש המון, המון חומר, בחינם. יש גם המון ספרים בחינם כולם באנגלית. יש רק ספר אחד בעברית שמצאתי, והוא ספר מעולה. הוא משלב בפשטות את כל מה שאדם צריך לדעת בנושא כדי להתחיל. הוא גם עולה פחות מהסכום שבו אני קניתי אותו, ופלוס נוסף הוא שלפעמים כדאי להחזיק ספרות שכזו בתור ספר ולא סתם באינטרנט- איפה שיש סיכוי שהמידע ייעלם ולא ניתן יהיה לחזור לנוסח המקורי להמשך הדרכה.

gwizard

New member
נכון מאוד

אך עדיין, הייתי שמח לקבל תשובה קוהרנטית למה IB חושב שהקמפוס גרוע כי אני דווקא קיבלתי פידבקים מאוד חיוביים מרוב המשתתפים.

InvisibleBeast

New member
טוב סליחה שלא פירטתי

לא התכוונתי לגלות חוסר כבוד כלפיו... פשוט זאת הדעה שלי. אם עברתי את הקורס ההתחלתי וגיליתי מה יש בהמשך? כן... אם לא הייתי מתנסה בעצמי, כמובן שלא הייתי מגיב. יש לי אלטרנטיבה? כן, ללמוד אנגלית אף פעם לא מזיק ומי שצריך משהו ימצא גם את הכסף... אף פעם לא מדובר בסכומים שאי אפשר להשיג, אני מאמין שמי שיש לו כסף למחשב ואינטרנט יש לו גם כסף לקנות ספר פה ושם, ומי שאומר שאין לו - פשוט אין לו את הרצון להשקיע בזה. כי אני לא אוהב אותך אישית? אין לי שום דבר נגדך... אני פשוט מביע את הדעה שלי בנושא, ללא כל כוונה לפגוע להעליב או כל דבר אחר. אני בכלל לא מכיר אותך כדי לא לאהוב אותך ומה גם שאני לא שונא אף אחד - רק התנהגויות, מסכות, מעשים ודברים אחרים שאנשים עושים. אני חושב שהקמפוס כלל וכלל לא מספיק כדי להיות מאג, הוא לא מספיק אפילו בשביל ידע כללי, זה פשוט לא מספיק, ואני אומר שהוא גרוע כי אני לא רוצה שיבואו אנשים שכדרך מוצא יחפשו את הידע שם, וזה בדיוק מה שאתה אומר - אל תקראו ספרים, אל תבזבזו את כספכם "לשווא" בואו תעברו קורס מקוצר בקמפוס...בחינם ובעברית... זאת גם דרך, אבל מי שבאמת יש לו רצון ללמוד ולהשקיע, ילמד וישקיע. בספרים יש ידע נרחב, וזה נכון ספר לא מביא לך סיכום של כל דבר ודבר, אבל זה בדיוק מה שטוב כאן, בדיוק כך אתה זה שתחקור ותלמד ולא יחקרו וילמדו בשבילך. לעומת זאת אני חושב שמאמרים כדוגמת מג'יק ושאזא"ם זה מצויין, כי הם תורמים לך... מעלים את הסקרנות וגורמים לך לשים לב לנושאים שלא שמת לב אליהם קודם לכן, נותנים לך רקע באותם נושאים, עוזרים לך למצוא את עצמך. בגלל שיש הרבה ערכים מפוספסים בקמפוס, הוא מבזבז חלק גדול מחווית הלימוד. ואני יודע שאולי עכשיו תביא לי 100 תיעונים נגד: שאתה כן בעד שאנשים ילמדו אנגלית ודחפת אותם לזה בקורס הראשון שלך שיש בו קטע באנגלית ושזה לא ככה וזה לא ככה. זאת נקודת המבט שלי... וזאת הדעה שלי... מעבר לזה? אין לי שום דבר נגדך או נגד הקמפוס. מי יודע אולי זה ישתנה.

gwizard

New member
סלחתי

האם אי פעם טענתי שהקמפוס ילמד אותך את כל מה שיש לדעת כדי להיות מכשף ? האם אי פעם טענתי שאין צורך לקרוא ספרים, לעשות תרגילים ולשאוף לשיפור עצמי ? אני לא מתיימר ללמד אנשים את כל מה שיש לדעת בקורס 1 או 2, אך אני כן אומר שהקורס ההתחלתי טוב לאלו שלא יודעים מאיפה להתחיל ומה לעשות. במקום לשלוח אנשים לחנויות ספרים, כמו שאתה מציע, אני קודם כל נותן טעימה קטנה כדי לסנן את הלא רציניים. מתוך 450 איש שנרשמו לקמפוס, רק בערך 20 עברו את מבוא למאגיה. ה-20 האלה רובם אנשים שימשיכו להתפתח בצורה בריאה, לקרוא ספרים, לעשות תרגילים ולחשוב בעצמם בלי שום עזרה חיצונית. וזה בדיוק מה שאני מנסה לעשות. נ.ב. לא זכור לי שעברת את הקורס הראשון וחבל, כי בכישוף פנטאגרם אתה באמת מתחיל ללמוד מאגיה.

RainBird

New member
אני מודה שלא השתתפתי בקורס של אלון, אבל ממה שכן קראתי באתר שלו ראיתי חומרים טובים. מה באמת לא בסדר שם לדעתך?

למעלה