טוב סליחה שלא פירטתי
לא התכוונתי לגלות חוסר כבוד כלפיו... פשוט זאת הדעה שלי. אם עברתי את הקורס ההתחלתי וגיליתי מה יש בהמשך? כן... אם לא הייתי מתנסה בעצמי, כמובן שלא הייתי מגיב. יש לי אלטרנטיבה? כן, ללמוד אנגלית אף פעם לא מזיק ומי שצריך משהו ימצא גם את הכסף... אף פעם לא מדובר בסכומים שאי אפשר להשיג, אני מאמין שמי שיש לו כסף למחשב ואינטרנט יש לו גם כסף לקנות ספר פה ושם, ומי שאומר שאין לו - פשוט אין לו את הרצון להשקיע בזה. כי אני לא אוהב אותך אישית? אין לי שום דבר נגדך... אני פשוט מביע את הדעה שלי בנושא, ללא כל כוונה לפגוע להעליב או כל דבר אחר. אני בכלל לא מכיר אותך כדי לא לאהוב אותך ומה גם שאני לא שונא אף אחד - רק התנהגויות, מסכות, מעשים ודברים אחרים שאנשים עושים. אני חושב שהקמפוס כלל וכלל לא מספיק כדי להיות מאג, הוא לא מספיק אפילו בשביל ידע כללי, זה פשוט לא מספיק, ואני אומר שהוא גרוע כי אני לא רוצה שיבואו אנשים שכדרך מוצא יחפשו את הידע שם, וזה בדיוק מה שאתה אומר - אל תקראו ספרים, אל תבזבזו את כספכם "לשווא" בואו תעברו קורס מקוצר בקמפוס...בחינם ובעברית... זאת גם דרך, אבל מי שבאמת יש לו רצון ללמוד ולהשקיע, ילמד וישקיע. בספרים יש ידע נרחב, וזה נכון ספר לא מביא לך סיכום של כל דבר ודבר, אבל זה בדיוק מה שטוב כאן, בדיוק כך אתה זה שתחקור ותלמד ולא יחקרו וילמדו בשבילך. לעומת זאת אני חושב שמאמרים כדוגמת מג'יק ושאזא"ם זה מצויין, כי הם תורמים לך... מעלים את הסקרנות וגורמים לך לשים לב לנושאים שלא שמת לב אליהם קודם לכן, נותנים לך רקע באותם נושאים, עוזרים לך למצוא את עצמך. בגלל שיש הרבה ערכים מפוספסים בקמפוס, הוא מבזבז חלק גדול מחווית הלימוד. ואני יודע שאולי עכשיו תביא לי 100 תיעונים נגד: שאתה כן בעד שאנשים ילמדו אנגלית ודחפת אותם לזה בקורס הראשון שלך שיש בו קטע באנגלית ושזה לא ככה וזה לא ככה. זאת נקודת המבט שלי... וזאת הדעה שלי... מעבר לזה? אין לי שום דבר נגדך או נגד הקמפוס. מי יודע אולי זה ישתנה.