אני נואש...

• פותח הנושא EW2
  • פורסם בתאריך

EW2

New member
אני נואש...

ידידה שלי ואני נפרדנו לפני 6 חודשים כי אמרתי לה שאני רוצה לשכב איתה. הייתה בנינו מערכת יחסית מאוד מיוחדת, קשה לתאר. אני יודע עד כמה זה לא היה במקום ורק עכשיו מבין. אבל היא מסרבת בכל תוקף לדבר איתי, ואין לי שום אפשרות להגיד לה שאני מצטער כי בפעם האחרונה זה היה באייסיקיו. כתבתי לה הודעה מכל הלב, באמת מרגשת אבל אני מתגעגע אליה. כל פעם אני רואה אותה או שאני מנסה לשלוח לה הודעה והיא מגיבה אני מרגיש שהלב שלי פועם יותר מהר, התרגשות כזאת, ואני לא יודע מה לעשות! אני כ"כ מתגעגע אליה!!!, והיא מאוד נחושה בדעתה שלא לדבר איתי!!! אשמח לקבל ייעוץ פסיכלוגי אמיתי, ופחות "הצעות".

מה ההבדל

שאתה רואה בין "יעוץ פסיכולוגי אמיתי" לבין "עצות"? (אני שואלת כי גם יעוץ פסיכולוגי יכול להישמע כעצות)

גרא.

New member
EW2,הבעייה איתך שאתה מדבר עם

חברתך לשעבר הרבה יותר דרך ה-ICQ בצורה וירטואלית, במקום לדבר איתה פנים אל פנים..מה הפלא שהיא לא רוצה לדבר איתך, בעצם להגיב לפנייה בכתב שלך. אם רגשותיך הם כפי שאתה מתאר,יותר מאשר הרצון הנואש לשכב איתה,קח זר פרחים גדול,לך אליה הביתה, ונסה לדבר איתה ממש,לא באי סי קיו. זה מה שמכונה ייעוץ פסיכולוגי אמיתי, ולא סתם "הצעות".

פאפיט

New member
הגישה הישירה עוזרת

כלומר מה שמציע לך גרא, קח פרחים, לך אליה ותסדר ת'ענינים. אבל אולי כדי לך לחשוב קצת לעומק [זה "הצעה"] על איזה סוג טיפוס היא, אם מעניני סקס היא עושה כזה ענין. כלומר היא כנראה רוצה אותך על תקן החבר האפלטוני וסקס לא בא בחשבון. זה כנראה המחיר, תצטרך לותר על רצונותיך, ותרויח "דודה". זה מתאים לך ?

EW2

New member
הכל מתאים לי, רק שהיא מסרבת

בתוקף לדבר איתי, שלא לדבר על פנים מול פנים, אז התפרשתי וחזרתי לאייסיקיו. היא עדיין נחושה בדעתה אבל גם אני... מה עושים?

גרא.

New member
אם זה המצב,או שתשלים איתו, או..

שתתאהב בנערה אחרת יותר זמינה.

למעלה