אני נואש

אני נואש

האנשים מהדירה בגבעתיים שתכננתי עליה כל כך אמרו לי "לא". קרעתי היום ת´צורה למניאק אחד שהשפיל אותי בעבודה לפני הלקוחות. אני לא עומד במטרות שהצבתי לעצמי. אני מרגיש שזה שאני לומד ועובד זה לא מספיק, ולא מספיק בצורה חריפה מאד. אני רוצה שיזדיין העולם בארבע רוחותיו. איפה אלהים?

דידית

New member
אל תתיאש יונה.

חלק מהחיים שלנו זה לספוג כשלונות. נכון, בנית על דירה וזה לא יצא אז מה? אתה יודע כמה פעמים תצטרך לקבל לא בחיים שלך? לא כל שותף מתאים לכל דירה ובדיוק כמו שאתה שומע לא תשמע גם כן. ובדיוק כמו שאתה שמעת לא יהיה מצב שאתה תגיד לא. תמשיך להתאמץ סך הכל דירה יחידה שראית. אני יודעת שיש באזור כמה מקומות לך תציץ קצת בעיתונים ובשלטים ותמצא. אם אין לך זמן כמו שאמרת לי לך תחפש ביום שבת. העולם מזדיין בשמונת רוחותיו וזה לא ישפר לך את המצב אלא רק אתה תוכל לשפר אותו אם תמשיך הלאה ותחפש. דידית. <מחזיקה לך אצבעות!>

spinoza

New member
דירה להשכיר

זה נשמע מאוד יפה שאת אומרת "חלק מהחיים שלנו זה לספוג...." אבל זה לא מנחם. ואת רק מדכאת אותו כשאת אומרת "אתה יודע כמה פעמים תצטרך לקבל לא בחיים שלך? " כאילו שאת מנאבת רעות. לא משנה. יונה, ההורים שלי משכירים דירת חדר או שניים בגבעתיים. תשלח לי בפרטי אם אתה מעוניין. שפינ´ |זבנג|

דידית

New member
תן לי להבין רגע,

אתה אומר עדיף לא להגיד לאנשים את האמת שקימת רק כדי שלא לדכא אותם? סורי, לא יודעת באיזה עולם אתה חי אבל בעולם שלי לא זה חלק מהחיים וצריך לדעת להשלים עם זה ולהתמודד עם זה. אני לא מנבאת לו רע חלילה, (אגב לא תמיד הלא זה דבר רע לפעמים דוקא מהלא יוצאים הרבה דברים טובים) אני פשוט אומרת לו תתחזק! אז מה אם שמעת לא? תשמע את זה עוד זאת לא סיבה להתיאש! דידית. < כן לא ושחור לבן>

sharkyM

New member
במקרה גם אני חושב כך...

אין שום סיבה למנוע מאנשים את האמת למרות עגמימותה והכאש שייגרם להם משמיעת ה"לא". רוב האנשים הם חזקים,"לא" רק ייחשל אותם, אמנם יכאב להם קצת או הרבה אבל זה יעבור. >Why is y y ?<

spinoza

New member
ה א מ ת

הי דידית, האם עדיך לשקר או להחביא את האמת כדי לא לפגוע באדם... זאת דילמא ישנה ישנה, אין לי נוסחת פלא ,אני בדרך כלל אומר את האמת, ולפעמים אני מעליב אנשים, לכן אני מנסה להפסיק. ואני אתן לך שתי דוגמאות: בשבוע שעבר דיברתי עם אימא שלי שאמרה שהחברה שלה לא רוצה להכיר לי בנות כי אני נוסע בשבת. אמרתי לה מיד " תגידי לה שזה לא נכון". כלומר האמת היא שיצא לי לנסוע כמה פעמים. אבל אין לי מושג איך החברה הזאת שלה יודעת. ואימא שלי תיפגע נורא אם אני אגיד שאכן נסעתי. לכן עדיף לי להכחיש, או להתחמק. אני מנחש שהיא יודעת שיצא לי לנסוע, אבל היא לא שאלה במפורש, כדי לא להביך אותי. הדוגמא השניה היא די מפורסמת: "כיצד מרקדין לפני הכלה? בית הילל אומרים כלה נאה וחסודה, ובית שמאי אומרים כלה כמות שהיא...." כלומר הסוגיא הזאת היא די רגישה.....

בן הרב

New member
ואתה רוצה אולי ללטף אותו

ולומר לו! אל תדאג בובלה, הכל יהיה בסדר,
אני פה כדי לשמור עליך, מה אתה? אמה פולניה? יינע, החיים הם לא פיקניק, נכון שזה מעצבן
כשאתה בונה על משהו וזה מתפקשש, אבל כך זה! החוכמה היא לעבור את זה, ולהמשיך הלאה, לא לתת לזה לחרבן
לך תחיים ולצערי הרב, תהיה מוכן לקבל עוד הרבה "לא" בחיים אבל כמו שדידית החכמה
כתבה, יהיו גם רגעים מאושרים, ותאמין לי ששוה לחכות להם! <בן הרב יודע לאיית תמילה לא בכל הגדלים והכיוונים>

Le Fay

New member
סימן שהם לא די טובים בשבילך! ../images/Emo13.gif

נו, יודעת שגם זה לא יעזור לך אבל אם החבר´ה בדירה הבאה שתבדוק הרבה יותר נחמדים (והדירה יותר מוצלחת והמחיר יותר נמוך) היה שווה, לא? ולחילופין: הכל בגלל הנסיגה של מרקורי (לא, הוא לא בנסיגה עכשיו).

אבזץ

New member
נואש, איז נאש קונטרול...

י יו יונ יונה, חזק ואמץ אל- תירא ואל- תחת כי אנחנו עימך לא נרפך ולא נעזבך. אומר לך רק קלישאה אחת, חבוטה אבל נכונה. "כגודל הציפיות גודל האכזבות" נבדק ע"י באופן אמפירי.

אומרים של הגבה או כל עכבה לטובה

מי יודע אולי הם סתם היו מעצבנים אותך כשותפים וחוץ מזה כך משפט בחיים "כל לא מקדם אותך לכן" ורק עצה ידידותית למרות שאנחנו לא מכירים אנרגיה שלילית מושכת אנרגיה שלילית כלומר אל תפעל באלימות תועלת לא תצא לך ממנה היא רק יכולה לחזור אליך כמו בומרנג. בכל אופן בהצלחה במציאת הדירה.

לילית3

New member
לא נעים אבל אולי כמו שאומרים

כל עקבא לטובה.... נשמע כמו אמירה של איזו דודה, אבל באמת , לי זה לא נראה כל כך נורא. תמצא בסוף משהו אחר ואולי אפילו יותר טוב. אגב, אני מכירה מישהו שמפנה את הדירה שלו בעוד שלושה חודשים. ברחוב גאולה בת"א. זסה ליד אלנבי , ליד הים. לא יודעת אם מתאים לך לגור בסביבה הזו אבל אם כן, תגיד לי, ואולי תוכל כבר ללכת לראות את הדירה - ישאר שם שותף, בחור נחמד, הדירה ג"כ נעימה למדי.

למעלה