אני נואש!!! ../images/Emo15.gif
בניתי פרוייקט סיום.. כתבתי שלב שבו אמורות להיטען תמונות אך תמיד מופיעה לי הודעה error 53 ובאותה ההודעה מופיעה לא נמצא הקובץ הרנדומלי.. שבמקרה זה הוא IM אנא עיזרו לי אני חייב להגיש את הפרוייקט ב 1.8 בתודה מראש..
בניתי פרוייקט סיום.. כתבתי שלב שבו אמורות להיטען תמונות אך תמיד מופיעה לי הודעה error 53 ובאותה ההודעה מופיעה לא נמצא הקובץ הרנדומלי.. שבמקרה זה הוא IM אנא עיזרו לי אני חייב להגיש את הפרוייקט ב 1.8 בתודה מראש..
Private Sub g32_Click() TT = 24 G16.Checked = False G32.Checked = True Form1.Width = 7600 Form1.Height = 9200 For A = 0 To 24 C(A).Visible = True C(A).Picture = LoadPicture("00.bmp") C(A).DownPicture = LoadPicture() Next Randomize Num = Int(Rnd * 40) ´ למה 40 כי יש 40 תמונות If Num < 18 Then Num = Num + 18 ´אם נבחר מס קטן מהתמונות מוסיפים סתם מס להרחיק את הסיכון For A = 1 To 2 ´שתי מהלכים IM = Num Do Randomize P = Int(Rnd * 26) If C(P).DownPicture = LoadPicture() Then C(P).DownPicture() = LoadPicture(IM)<----הבעיה כאן C(P).Tag = IM IM = IM - 1 End If Loop Until IM = Num - 18 Next