אני נואשת

relii100

New member
אני נואשת

כשאני יודעת שבחורה לסבית- אני ישר נימשכת אליה(בעיקרון רוב מה שעובר לי בראש זה נשיקות וליטופים לאו דווקא משהו מיני) למרות זאת יצאתי רק עם גברים כול החיים שלי וזה מוזר לי- זה התחיל לי מלפניי שנה (פעם ראשונה שנידלקתי על בחורה אין לי מושג אם היא לסבית או לא) התנסיתי רק בנשיקות ואני מעוניינת לעבור לשלב הבא רק שאני לא יודעת.. אני דו מינית?איפה אני מכירה לסביות בנות גילי לערך?שווה לי לנסות? אני לא יודעת...אני נורא מבולבלת..

שלום לך,

בכל גיל אפשר להרגיש שנמשכים למישהו/מישהי גם אם הם לא מהמגדר שעד כה נמשכנו אליו. זה נכון גם לגיל 16, שזהו גילך לפי הכרטיס. ביסקסואלית (בסלנג דו מינית) היא מי שנמשכת גם לגברים וגם לנשים, זו הגדרה ותיאור מצב, הגדרה לא משנה את מה שאנחנו מרגישים, היא רק יכולה לסייע לנו במקרים מסוימים לתקשר את מה שאנחנו מרגישים לאנשים אחרים. שאלת 'שווה לי לנסות' - תלוי מה כוונתך ב'לנסות'. אני מציעה לך לנסות קשרים הדדיים מרצון ולא לנסות מגעים שלא לרצונך כדי לכאורה 'לדעת' (אם זה לא זה הרי זה לא באמת מאפשר לדעת. א/נשים שונים זה מזה, לא ניתן 'לנסות אחד' או 'לנסות אחת' ולהגיע למסקנה רלוונטית על כל בני/בנות אותו מין. נטיה מינית היא לפי עם מי רוצים להיות, לא עם מי יש חוויות מוצלחות. הטרוסקסואלית שהיו לה קשרים איומים עם גברים היא עדין הטרוסקסואלית שתחפש את הקשר הבא עם גבר). לסביות וביסקסואליות בגילאי 16 אפשר למצוא בפורומים של ארגון הנוער הגאה WWW.IGY.ORG.IL וגם בעשרות הקבוצות החברתיות/תמיכה שישנן ברחבי הארץ לארגון הנוער הגאה, פירוט באתר לעיל. בתפוז יש את פורום 'לסביות גאווה נשית', ממוצע הגילאים שם גבוה מ16 אך יתכן שיהיו שם מספר נערות נוספות בנות גילך. מה דעתך?

relii100

New member
יש לי עוד שאלה

כשהייתי בת 8/9 נמשכתי ל-2 בנות אבל רק נשיקות לא מעבר...ורק מלפני שנה התחלתי להימשך שוב (לבנות בודדות) בעיקר לא מדליק אותי לשכב עם בחורה אלא הדברים היותר עמוקים או רומנטים מישהו אמר לי שאם אני אתנסה עם בחורה אז אני ייגעל אחר כך וזה יעבור לי..אז אני מפחדת להתנסות בכול מקרה ישמצב שאני דו מינית לפי מה שהסברתי הרגע?? אין לי בעיה דיבורים עם בחורה אבל איך עוברים הלאה..??

למעלה