אני נואשת

EaTit442

New member
אני נואשת../images/Emo32.gif

וזקוקה לעזרה. כן, זה אופ היסטרי ואני מקווה שרק בגלל שהמנהלת (*ליקוק*) מחבבת (*ליקוק*) אותי (*ליקוק*) היא לא (טוב, די) תמחוק את ההודעה לפחות עד עוד שלוש דקות. הצבא שלי קרב ובא, אבל דווקא עכשיו הוא בוחר לעשות את זה בזעקות מוות
. זתומרת, אנשי הצבא שלי כושלים ולא עוזרים לי בעליל לקבל שום תפקיד שהוא. זה די טראגי, כי אם לא יקרה שומדבר, אני, ילדת הקב"א הגבוה, אלך להיות משהו עלוב וכלל צה"לי. הייאוש בשיאו.
ולכן, אני פונה אליכם, אנשי המוסר המאושר, ותוהה, האם מישהו יכול לעזור לי?
מישהו? (אם אחת\אחד מכם הוא הוא הבן\בת של שר הביטחון או הרמטכ"ל, עכשיו יהיה הזמן הנכון לנופף בידיים או להגיב) תודה סליחה ואושר ועושר לכולכם -יעל- (בוכייה)

EaTit442

New member
מיועדת

ל2.2 אני יודעת שזה ממש תכף, אבל אין לי בעיה להתגייס מאוחר יותר אם זה רלוונטי למשהו איכשהוא....

yaeltal

New member
רק רציתי להעיר ש-

הקב"א של רוב (אם לא כל) הבנות שמתגייסות צה"ל מתאים לתפקיד שדורש יותר מהכנת קפה או מענה לטלפונים ובכ"ז יש כידוע לא מעט בנות שמקבלות תפקידים כאלה. ככה זה. אבל שיהיה בהצלחה בכל אופן.

אממ...../images/Emo4.gif

אני לא הכי מבינה בעניני צבא. אבל אני משערת שאם את רוצה לסדר לך תפקיד מסויים כדאי לך לאחר את הגיוס. אני בעצמי עכשיו מנסה לסדר לעצמי תפקיד. אני מתגייסת באפריל (נכון, עוד די הרבה זמן), אבל מיועדת לכלל צה"לי והכל בגלל המודיעין הבני זנונים האלו, ימח שמם, שחודשיים לפני הגיוס שלי החליטו "להסיר את מועמדותי".. ימח שמם של אלו..
אז עכשיו אני מחכה כבר 5 חודשים שוועדת דור ההמשך של חיל האוויר תאשר את הבקשה שלי וגם שאיזה סא"ל בחיל יסדר לי קורס. אבל כמו שאמרתי, הכל כבר נמרח על 5 חודשים (או יותר). ככה שאני לא יודעת מה אפשר לעשות עד לתאריך שלך.
. אולי תשאלי בפורום מתגייסים? הם מבינים שם יותר ממני בנושא. בהצלחה

f rat1

New member
לפעמים כלל-צה"לי זה לא כ"כ גרוע...

לפעמים אפ שר להגיע גם לתפקידים די טובים דרך כלל-צה"לי. אמנם אף פעם אי-אפשר לדעת על מה תיפלי, אבל גם תפקידים עם איתור מוקדם הם לא תמיד מוצלחים (מנסיון אישי...) הכי חשוב זה לא להגיע מראש עם דעה שלילית, וחץ מזה - את תמיד יכולה לעשות בלאגן בבאק"ום כשאת מגלה את התפקיד שאליו את מיועדת. אני מכירה כמה אנשים שקצת צעקות / בכי עזרו להם לא מעט... בהצלחה

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דווקא אני מכיר מישהי שעברה איתור מוקדם ועכשיו היא מתעסקת רק עם תפוזים כל היום... מה עוד טבעוני צריך?? הא, אפרתוש?... נ.ב. שיט! שכחתי להקדיש לך כותרת בצי"ח אתמול!

Neta558

New member
יעל יקירתי...../images/Emo140.gif

*ליקוק* סימפטיה מרגש ומעודד כבר בדואר. (האם ידעתם שללקק בולים זה לא טבעוני?) יש לי פתרון בשבילך שאת מתמידה ודוחה שוב ושוב. חוץ מזה, שאם תתחתני הבעיה תפתר במילא
נו, בקיצור, תגידי מה את רוצה להיות, אני עולה על האופניים וקופצת לבוגי לסדר לך איזו קומבינה. ככה זה אצלנו בבועה הירוק-זית שלנו. תבחרי חיל ואני אמצא את הרחוב המתאים לפרוטקציות בנושא
ובנימה רצינית יותר, אני חובשת את כובעי הניהולי
- הודעת זוכה לרחמים (ולא רק עצמיים) ולא משורשרת ל
שלה כרגע. אבל אנא מכם, שרשרו הודעות
ל
, זה לא כיף לסדר אחריכם! בההה! חוץ מזה, כשמשרשרים את ההודעות שלכם, הן קופצות מטה, באסה לכם!
נטע

סולדאד

New member
אוף../images/Emo70.gif כל

המדינה הזאת דפוקה רק בגלל פרוטקציות שמסדרים לאנשים
כמו כל החקלאים האלה שנותנים להם לעשות בדיוק מה שהם רוצים(כמו לקבוע תקנות...) רק בגלל שהם חברים של איזה חבר כנסת
מתי תתמודדו כבר עם הבעיות שלכם בעצמכם
אתם בעלי חיים עצמאיים עם יכולת שיפוט עצמאית
תתבגרו כבר

Neta558

New member
אם נתבגר, את מבטיחה להרגע?

זו היתה הלצה... אל תדאגי, מבטיחה שאף אחד לא סידר לי פרוטקציות בצבא

lifegirl

New member
לא רוצה להרוס,

אבל ממילא השרשור הזה אופטופיקי בטירוף. <נסו לא לסקול אותי באבנים?> יעל, יקירתי- אולי פשוט תעשי שירות לאומי? בברכת- הצבא לא אוהב אותי? לא נורא, אני לא אוהבת אותו בחזרה- שני.

Kribus

New member
../images/Emo94.gifצה"ל

הקשב! ראי, גם אני גויסתי לתפקיד שלא רציתי, נילחמתי והגעתי לאחר שנה למה שרציתי במקור - מחשבים. אל יאוש, בצבא יש אנשים שמקשיבים ומבינים, לפעמים יש צורך להילחם על רצונך - אל תוותרי. בכל מקרה אם יהיה משהו משעמם אז נצלי את הזמן ללמוד, לקרא, ולהעשיר את הידע שלך לקראת החיים האמיתיים לאחר הצבא. משוחררת.
סמל ראשון במילואים - מיכאל קריבוס.

vegan

New member
גם אני

גם אני גויסתי לתפקיד שלא רציתי, נלחמתי והגעתי לתפקיד אחר שלא רציתי, נלחמתי והגעתי לעוד תפקיד שלא רציתי, אבל בסוף, לאחר 3 שנים הגעתי לתפקיד שרציתי - אזרח. אני מאמין שלך זה ייקח פחות זמן.

למעלה