אני נהניתי !

bulb

New member
ממש, אבל ממש לא. הצילום והעריכה היו גומרות

אצלו על הריצפה. וידאו חובבני ביותר, החל מזוויות הצילום (ע"ע הסטופי שנגמר אחרי המצלמה, רואים חלקי אופנוע, סינוור של השמש וזה רק קמצוץ), דרך העלילה שכבר ראינו גרסאות דומות לה בעבר (ע"ע סרטוני סוזוקי בצרפת עם ה-GSR750) וכלה בעריכה (מעברים, פונטים...). IMHO

לא ממש H (בחלק של IMHO)

נכון שהוא היה אולי מקפיד יותר, אבל ברור שהחבר'ה בדוגרי ניסו לעשות משהו ''טלי''. מבחינה זו בהחלט שורה, שורה כהוגן..

bulb

New member
בהחלט H, בין אם תרצה או לא. נסיון זה טוב

ויפה, אבל זה לא מספיק, במיוחד אם רוצים לעמוד בסטנדרט מסוים. סרטון חובבני ביותר, במקרה הטוב. וזו עוד היתה ביקורת עדינה, כן?

iec

New member
יא אבו לקלק,כשאתה מלקק לו תשאיר לו את האפשרות

לנפוח
*בלי שום קשר לזה שיש משהו במה שהוא אומר

את זה אני כבר שואל מזמן

אבל מה שכרגע מטריד יותר זה מה איתך? אתה יודע איננו מכירים אבל יש פה כל מיני שמועות.....

ב ו Z י

New member
בפורום מתרוצצות שמועות על כל אחד. יש אחת

ספציפית שאתה מעוניין לדון בה?

צריך להפסיק להשוות לטל. טל הוא טל,

יש כעת אנשים אחרים שמפעילים אתר - שאמנם הוא הקים, אך הוא לא מייצר את התוכן. את דוגרי צריך כעת להשוות לאתרים האחרים שמייצרים תוכן דו גלגלי ותו לא.

טעות בלחיצה. המשך: את התוכן לא צריך לדון

ב"איך טל היה עושה את הדברים", אלא להשוות אותם ליצרני תוכן אחרים בעולם הדו גלגלי.

Zה נכון

אבל טל הקים את דוגרי ואנשים הושפעו ממנו מאד. גם בדוגרי. וחוץ מזה מה אכפת לך? אם כשמשהו מזכיר לי מאד את טל, על כל המגרעות לכאן ולשם, זה רק משמח אותי.

אומנם אבי אלבז השיג אותנו קלות אבל...

גם אנחנו רוצים בשעה טובה לשתף אתכם בסרטון שהכנו כאשר ה 2012 YZF-R1 נבחן אצלנו. הסרט הראשון שדו"גרי הפיקה - משחקי הכס האח הגדול - הדורסדורו 1200 הלא הוא האח הגדול של גרסת ה750 במבחן דרכים קאסטום השבוע - AFT Customs Asumati
המשך שבוע רגוע ונעים, רכבו בזהירות ותמיד במחשבה מה יקרה אם ! (נ.ב)

avi elbaz

New member
קיבלתי בקשה אישית להפיץ מאחד שידוע שמורכבים

אצלו בקורס יורדים חיוורים מהאופנוע. אין לי עניין להסתבך איתו......

למעלה