אני נגעל..

redron

New member
אני נגעל..

בהפועל תל אביב מנסים לשכוח את ההפסד בדרבי למכבי תל אביב ביום ראשון האחרון ולצאת מהדיכאון, אבל האוהדים לא כל כך מניחים להם. לאימון שקיימה הקבוצה הערב (ד') בוולפסון הגיעו כ-20 אוהדים, שחלקם קיללו את המאמן דרור קשטן וקראו קריאות גנאי, תוך שהם מוחים על חוסר ההקרבה מצד השחקנים. אמנם זה לא דמה למתקפה החריפה של מאות האוהדים בבלומפילד לאחר שריקת הסיום, אולם עדיין יצרה נוכחותם של האוהדים תחושה לא נוחה בקבוצה. ואני שואל..מי אלו אותם אפסונים אשר בטיפשוטם הורגים חיות(יונה..), מבזים את השואה(נאצים..),מקללים את הקבוצה(קשטן,תאומים..) אולי יש להם 50 מליון$ למחוק את החובות ולהחזיר אותנו אל דרך המלך?? אני קורא לאוהדי הפועל השפויים להילחם בחולגנים, אנחנו מתקרבים בצעדי ענק להפוך להיות בית"ר/מכבי וחבל..

זה לא אותם אוהדים

אלה שמקללים את קשטן ואת השחקנים סתם אוהדי נצחונות מסריחים שלא צריך אותם במגרשים... אלה שמקללים את תאומים זה משהו אחר לגמרי ואתה כנראה אף פעםם לא תבין.. למה אנשים מקללים אותו... בשער 2 ( שם אתה יושב לא? ) הוא מתנהג אליכם כמו למלכים כנראה...

the king of pop

New member
די כבר אתה לא תוכל לחנך אותנו

אנחנו נשיר על השואה כן! ויהיו גם כאלו שיקללו את ההנהלה(אני לא ביניהם) לא מרוצה? למי תגיד פה? ל2 וחצי אנשים שכותבים פה בפורומים הגדולים נפתחו כבר דיונים על כך. הרוב לא אוהבים את זה אבל שרים. שתהיה שואה למכבי!!!!!!!!!! אתם תילחמו בשער 5? במקום לשבת לאכול סנדוויצ'ים כל המשחק תתחילו לעודד. כפויי טובה.

ראסמי...

רון כבר שמענו ת'דעה שלך הרבה פה... זה לא שינה בי כלום,נראה שיותר ויותר שרים את זה... ויש דברים יותר גרועים מהשיר שתהיה שואה למכבי.. זה פורום ללא חיים, פעם ניסיתי להביא לפה אנשים מהפורומים הגדולים.. של שער 5 ועוד כמה, וכולם עזבו בגלל שנמאס להם שכל הזמן אומרים להם להפסיק לשיר את זה , להפסיק לקלל ת'הנהלה, קיצר בסוף לא ישארו פה הרבה אנשים. (בכלל אין עכשיו הרבה)(

ועוד דבר אחד

איפה אתה רון,יושב שער 2... אני לא ראיתי אוהד אחד בשער 2 בדרבי שר בכישלון.. במקום להתלונן ולבכות ולהגיד שאתה נגעל והכל תתחיל לשיר ולעודד להכניס מוטיבציה לשחקנים

ג מ ב ה

New member
עלק האוהדים של המדינה!!!!

אני ראיתי את התמונות של הדרבי... ראיתי את כל הדברים...... ואני לא מבין מה השתנה בנו האוהדים?????? נכון שהקבוצה בינונית ומטה, ונכון שעכשיו קשה, הפסדנו בדרבי.... אכלנו גולים שטותיים.... אבל שכחתם את מה שתמיד שרתם??????? "לעולם לא תצעדי, לבד הפועל ת"א!!!!" אז תתנו להם את הכח לעלות למעלה.... כי אנחנו זה אלו שדוחפים!!!! אז יאללה הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!

צודק!!

הקהל שלנו התקלקל בגלל שהוא לא תומך בקבוצה, הפכנו לאוהדי נצחונות שרגילים רק לנצחונות.. מה שהכי גרוע שבפורום אדום לעד אמרתי את דעתי שיפסיקו לקלל ת'קבוצה וכמה אוהדים מאיימים עליי שיתנו לי מכות, התדרדרנו מספיק

the king of pop

New member
נו באמת...אתה יודע מה הרמה שם...

צריך לעודד..לא שזה יעזור אבל בשביל זה עשיתי מנוי בשער 5. קצת קשה לעודד אחרי 2 גולים ב4 דקות אבל ממשיכיםאחרי ההלם. עובדה שהבאנו בערך 2000 לאשדוד וגם בכדורסל אוסישקין כמעט מלא בכל משחק... אז להגיד שאנחנו לא בניצחון ובכישלון זה לא נכון...הקבוצה הגדולה של השרופים תגיע גם שנהיה במקום האחרון(ולא נהיה)

נכון

הפיתרון היחידי לבעיית הטרמפיסטים בשער 5, להפוך אותו לשער מנויים... צריך פשוט למלא את כל המקומות... למרות שזה יעשה בעיות נגיד לחברים שאין להם מנוי... אבל עדיף ככה,

למעלה