אני נגוע. פוקסמניה.

מוטי בר

New member
רק באדמה בגינה או לפחות במאה ליטר.

קרוטון רגיש לקרה אך שורד היטב חורפים באזורים חמים, ובאדמה הוא ממש שיח בגובה של מעל 2 מטרים ועשוי אך להגיע ל 3 מטר. מתרבה בקלות מיחורי ראש בטרריום. הורמוונים צמחיים - קורס מזורזו

nony11

New member
חחחחח הרגת אותי!

סיפרתי כבר. בחורף לפני שנתיים, כשהקורטונים נשרו ונראו מעוררי רחמים, הלקוחה ההיא צעקה עליי :"תעיף מכאן את הגועל נפש הזה!, אני רוצה פריחה! פריחה! פריחה!!!" אז העפתי את הגועל נפש הזה לגיגית שלי (פחות מ100 ליטר, אבל גדולה) ועשיו הגועל נפש הזה נראה כמו שהוא נראה. באביב אני באמת אעביר את כל הקרוטונים אחר כבוד לכלי ענק. ן.

מוטי בר

New member
תראה, הבלרינה אצלי באדנית בגובה 2 מ

ורק אדנית סטנדרטית של 80*20 ס"מ אבל רק לקיץ אחד. קרוטון הוא שיח רב שנתי מעוצה מאוד ובעל שורשים די עמוקים וארוכים כך שלאורך זמן הוא לא יחזיק אם אין ממש נפח קרקע גדול. בהידרופוניקה זה כבר סיפור אחר, שהרי שם אין פיתוח שורשי עומק כי יש מים זמינים ודישונים כל הזמן. בנוסף, קרוטון רגיש ביותר לאיכויות המים ומי מזגן מטפטפים לידו קבע יניבו שיח ממש ענק כמו בג'ונגלים. באזור תל אביב הוא שתול בגינות פרטיות וציבוריות ומתנשא לגובה של 2 מטרים בגינה. שבוע טוב וחג שמח.

bel011

New member
למיטב ידיעתי קרוטון לא צריך השקייה

תכופה...אז איך מזגן מטפטף עליו? אני משקה פעם בשבוע וזהו

מוטי בר

New member
גם בקיץ?באדמה אין עודף מים כי הם מח

לחלים לעומק אך הצורך הוא בשטיפות היות ומי מזגן הם הדבר הכי קרוב לגשם. קרוטון מפותח וגדול מאבד באידוי המון המון מים בקיץ.

גבי 26

New member
אמאלה' איזו

סחיטה!!!
מה גודל ה-T?

crazyflower

New member
זה מקסים

ה'סלסלה' הכי יפה שראיתי בטוחה שזה יהיה מהמם כבר עכשיו זה יפה למה צריך לעטוף את השתיל בפלסטיק? תודה לך!!

nony11

New member
כדי ש

אני רוצה לעשות את החור המינימלי במצע הקוקוס ע"מ שלא תישפך משם תערובת השתילה בעתיד. החור קטן יותר מבית השורש, ולכן ע"מ להחדיר את בית השורש אני נאלץ "לנקנק" אותו (ע"ע "לנקנק לו ת'אימאימא) בעזרת הפלסטיק ולדחוף אותו בפנים. כמובן שכמובן שאחוריזה הפלסטיק יוצא החוצה ונשאר שם רק בית השורש. כמו הדיחה על הקיבוצניקים: "לעזאזל, שתיכנס להריון, אני מוריד!" ן.

טסונמי1

New member
אין צורך בכל בית השורשים- ניתן

לקצץ מימנו חצי ולידחוף לחורים-לא לישכוח ליקטום את הפוקסיה זה חשוב מאוד לאחר קיצוץ השורש

למעלה