אני נגד!!!

shukyn

New member
מנשה יקר, אני אוהב לקרוא את מאמריך

ואני חושב שאתה פובליציסט חבוי. למרות שבדרך כלל אני קורא את השורה הראשונה ואח"כ את האחרונה ואח"כ את מה שבאמצע. תשאר איתנו וביחד נתחזק. נדמה לי שלנין אמר את זה פעם.

לשוקי:

1. תודה. 2. העיקר שאתה קורא את מה שבאמצע דברי. 3. אמשיך להיות איתך באש ובטקילה. 4. ביחס ללנין - אכן אמר משהו בסגנון שתיארת אולם אין לי את הציטוט המדוייק. שבת שלום.

כל עוד אין לנו שני פורומים ../images/Emo61.gif

(נראה לי או שתפוז דחפו את דף הפרסומות לתוך דף האייקונים?) וכל עוד ה"דיבורים" לא עוברים את גבול הטעם הטוב אין לנו מנוס אלא לחזור למתכונת הקודמת

liatsa

New member
מצטערת שאני מגיבה מאוחר אבל ...

לי טוב כאן , אני בכיף , מתאים לי . אני חושבת שהמתכונת כאן מתאימה לרבים . לא מעוניינת בשרשור של הודעות בעד ונגד . מי שלא מתאים לו , שיבחר את דרכו לבד , בלי השמצות , בלי העלבות , בלי התגרויות ושרשורים שמעלים את הנושא שוב ושוב לדיון ( ואם תסלחו לי התפתיתי לכתוב זיון מוח} . די . אני אוהבת את כולם , את אביב ועומרי , את קוורטקס ואדם , את שוקי ואמנון הגולש במ...) את יואב , ורואי ואפילו את בעלי שכותב לפעמים בשמי. די תפסיקו עם השטויות ונמשיך להיות פורום פאלמי משפחתי חם ואוהב כמו שאנחנו יודעים ורוצים שיהיה . רק אל תשחו שלא תמיד הדרך הישה היא הדרך הטובה ביותר ליאת סמלסון

shukyn

New member
ליאת, נא לא לאכול ליד המחשב, ../images/Emo65.gif

הפירורים מגיעים עד למודיעין. שבת שלום. האם אני יכול להתקשר עכשיו??

yoavs

New member
אני לא מבין על מה המהומה ../images/Emo95.gif

מי שמעוניין בפאלם נטו שיקרא ויגיב למה שמתאים לו, אפשר לחשוב שהפורום כל כך עמוס ומלא שזה בלתי אפשרי לאדם ממוצע(ואני מניח שקהילת הפאלם הי מעל) להתייחס לה שמתאים לו. בברכת שבת שלום וגמר חתימה טובה יואב הגולש סלולרי הנוסף במירס

אדם, אולי אפשר להוציא סטיקרים?

לקראת הכנס? "גם אני - מעל הממוצע!" אני חושב שזה יהיה להיט אמיתי. בברכה, פטישון. (אין לי מירס)

מה קרה לכם לחזור מהר למוטב ../images/Emo59.gif

נתחיל עם כך שמעל ל"ממוצע " זה נמוך מידי. וכמו שכבר נאמר ע"י הגולש במירס השני בדורותינו כל אחד יקרא ויענה על מה שנראה לו. אדם אני מאמין שלא תגרש החוצה את מי שלא יתיחס להודעות ה"כלליות" שבת שלום

די, מספיק!!!

עם הדיבורים עם שני פורומים, גם ככה אנחנו קבוצע יחסית קטנה של אנשי PALM, אז גם את זה לפצל יגרום לקריסת הפורום לדעתי, כי חלק יכנסו לפה, חלק לשם וזה כבר לא יהיה אותו דבר. ליאת, נעלבתי שלא הזכרת אותי!

liat sa

New member
לא שכחתי פשוט הייתי עייפה נפשית

אחרי כל הברבורים והדיונים והז... מוח . אני ממוצעת לא יותר ולא פחות והסיקר שלי יהיה - אני ליאת הממוצעת כבר נמאס לי . ליאת

למעלה