אני נגד!!!

אני נגד!!!

הפרדת הדת מהמדינה, לא סתם האמת אני בעד. אבל אני נגד הפרדת הפאלם מהחברים אם אתם מבינים למה אני מתכוון. לא לכולם יש מחשב מהיר עם ADSL ו"תוכייה" ואני דווקא אהבתי את מתכונת הפורום הנוכחית, שבה היה אפשר גם לדבר על נושאים מקצועיים הנוגעים למכשירי כף היד וגם להתבדח עם האנשים. אני לא רואה היגיון לכתוב בפורום הזה, ואם אני רוצה בנוסף גם לרדת על שוקי אני צריך לעבור פורום...

ogutentag

New member
אני מסכים. כל עוד זה לא עובר

את גבול הטעם הטוב. וזה לא!

זחל כחול יקר מכל, שלום רב,

בצער רב וביגון קודר אני מודיעך בזאת כי מזה כמה ימים ניטל ממני החשק להיכנס לפורום. להלן הסבר: אדם נראה לי פתאום חמוץ-מתוק-חמוץ. פתאום הוא קורא לי לרסן את עצמי ולהתרכז בפאלם נטו. האם זהו אדם? יש לי הרגשה מבוססת שאדם נחטף ותחת איומי אקדח נאלץ להקיש במקלדתו מילים המנוגדות לאופיו החביב המלא רצינות ונונסנס גם יחד. יחד עמו נעלם הקולונל ועמו אנשים נוספים שנכנסו לדיכאון קליני. אי לכך ובהתאם לזאת אני פונה בבקשה לחוטפי אדם והקולונל להחזירם לאלתר ולשלחם לחופשי, או לחילופין אם לא מחזירים לנו את אדם הישן והטוב והקולונל, לפחות שיפתחו כבר את פורום הפאלם היבש כדי שנוכל לקרוא דרור לפינו ולאהבת הפאלם והאדם שבנו, ולפצוח בהגיגים פסיאודו-פאלמיים-פילוסופיים על מהות הפאלם והחיים. האם להתייבש באנו?! הלהתמקד בפאלם נטו נולדנו?! למה תענונו?! האם אין לב בחזכם?! אם תצבטונו לא נצטבט (אני מקווה שהבנתם את הרעיון המרכזי).... בקיצור אל תשימו מחסום לפינו אחרת זה יגמר רע..... ואם נחזור רגע לשפיות רגעית: זחל יקר, אני מצטרף לקיטורך. אני קורא לחברי הפורום להרים את ידם הימנית ולהקיש בשארית כוחם את דעתם בנדון...... האינדיקציה לסוף העולם תהיה אם ההודעה הזאת תימחק.....

זה ארוך, אבל כדאי מאד שתקראו ותפנימ

מנשה, אתה צודק בכל מאת האחוזים ואף יותר ... בימים האחרונים השתלטה עלי תחושה עזה של חוסר שייכות... היה פעם פורום פאלם שאהבתי ואז באו כל מיני וואליסטים וסגרו לי אותו, מיד עברתי לפורום פאלם של תפוז ולא התפתתי אף לא להציץ בתועבה שהשתלטה על ביתי הישן וכחיידק טורף פשטה בכל איבריו, חבריו, מנהליו, הודעותיו הקודמות וכו וכו ... שהגעתי לכאן היו כאן בערך 20 אנשים, אך לאט לאט התחלתי לראות שמות מוכרים מהשכונה הישנה בה התגוררתי וחשתי שוב בבית !!! נשענתי אחורה, לגמתי מהוודקה-מרטיני (stirred not shaken ומחומרים משובחים בלבד !) וחשתי שהנה אויבי פורום הפאלם לא יכלו לי ולו והגעתי אל המנוחה והנחלה. נהנתי לקרא את הודעותיך המתוחכמות (בעברית יפה ומסרים עמוקים בין השורות) את הגיגיו של אמנון ואיחולי הבריאות שלו, את ההודעות של מנהל הפורום שראה לנגד עיניו את ממלכתו מתפתחת וגודלת ואת כווווולם ... אפילו נהנתי מהטפות המוסר והעיצות שקיבלתי ישירות לאימייל - והמבין יבין! אבל מה, יש כמה ´חברים´ שאיני יודע כיצד להגדיר זאת ... אנטיפתים, צרי מוחין, חסרי חוש חברתי או סתם עיניהם צרה באילו המנהלים כאן חיי קהילה תוססת, חיים של חברותא אמיתית ולא רק : "אה, קראתי כתבה על ..." "כן ?! ואני קראתי על ..." "איך אתה מפעיל את ..." "ואיך ה ... שווה ?" אם זה מה שאתם רוצים ?! אז קנו ספר הסברים, שם אין מסביב, שם אין שיחות חולין, שם אין אנשים חיים ... כאן יש פורום, קהילה, אנשים חיים ונושמים שיש להם חברות, נשים וילדים, הם מתנדבים במד"א (כמו רבים מחברי הפורום) או במשא"ז (כמוני), הם עובדים, לומדים, הולכים לסרטים ואתם יודעים מה ? בעיקר חיים ... כן ותתפלאו יש חיים מעבר לאותה קומבינציה של מתכת ופלסטיק שמקשרת את עצמה לעולם דרך 160 על 160 פיקסלים ואם אני חבר בקהילה זו אז אני רוצה להיות חבר בקהילה, להכיר את האנשים, לברך אותם למזל טוב ליום הולדתם, לשמוח בשמחתם ולהשתתף בצערם ... אל תשוו את הקהילה הזו לקהילה בחו"ל ... כאן יש 200 חברים לכל היותר (וזו הגזמה פראית ...) שם יש משתתפים מכל העולם ושם באמת אין מקום להודעות חולין ... אבל כאן בקהילה שיצרנו לעצמנו יש ויש מקום וזה אפילו די מהנה ... בכל אופן היה מהנה עד שהגיעו הביריונים וגירשו אותי מביתי ... ולחוסר הופעתי בימים האחרונים ... יש שתי סיבות ... אחת רישמית ... פירמטתי את הדיסק והתקנתי הכל מחדש ולכן לא יכולתי להתחבר ... שניה אמיתית. ... לא היה לי נעים לקרא את כל הויכוחים וההשמצות שעפו כאן מצד לצד פוגעים לרוב אחד בשני במכוון וגם בעוברי אורח תמימים לא אחת .... תחזירו לי את ביתי או ששוב אאלץ לנדוד ... נ.ב ולכל מי שיש הערה דבילית/מתחכמת/מתפלפסת או השד יודע מה, שיעשה טובה לעצמו, לי, לפורום ולאנושות בכלל ויתאפק ... אין לי כוח לשטויות ... חברים תתאפסו על עצמכם !!! הבית בוער, הספינה טובעת וכו וכו ...ואנחנו צריכים להציל אותו פן יהיה מאוחר ... כי אחר כך העכברים יברחו ואנו ניוותר בלא כלום. ויפה שעה אחת קודם. אבירם.

חבורה דו-פרצופית...

כשאני מפרסם איזה רבע הודעה כולם מתנפלים עליאבל אח"כ בוכים שה"פורום צריך להיות חופשי" - רבותי זה לא הולך ! או שאדם ימחוק הודעות לא רלוונטיות או שתפסיקו לסתום פיות לכולם ולא רק למי שמתחשק לכם ! אין דרך ביניים !!! עיצבנתם אותי אז... הרבה בריאות אמנון מרגלית גולש סלולרי במירס דוקא!

אמנון קודם כל...

ההודעה שלך לא קשורה לפאלם, ואפילו לו מופיעה בה פעם אחת המילה פאלם ולכן נבקש מאדם למחוק אותה!!! מעבר לזה, מתכונת הפורום צריכה להישאר כשהייתה, ואם מישהו מתנפל עליך תשלח עליו את שוקי! קח אוויר, תירגע, תדליק איזה סיגר ו..... הזחל הכחול שמעשן נרגילה עם מכחול (החרוז הכי טוב שמצאתי)

_אלי_

New member
אי הסכמה זו לא התנפלות...

נערך ויכוח עינייני איתך בנוגע לפרסום חברת מירס בהודעותיך. הויכוח לא היה במטרה לסתום את פיך, וצר לי אם זה הרושם שקיבלת (לפחות מתגובותי בנושא). ויכוחים מסוג זה הם חלק בלתי נפרד מהוויתו של הפורום ומוסיפים לו הרבה עיניין לדעתי. אני מקווה שלאחר שירגעו הרוחות נשוב להתווכח על נושאים מעין אלו, באופן עינייני תוך כבוד הדדי.

basin

New member
אבירם - ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

זה בדיוק מה אני חושב!

../images/Emo45.gif קולונל יקירי

התרגשתי לקרוא את דבריך, שניכר שניכתבו מהלב. דבריך יכולים להיות תזכורת לכולנו למה אנחנו פה, מה הפורום הזה יכול להיות ומה הוא עלול להיות. תודה דני

תקראו את הודעת המנהל שלי

ואגב הרשתי לעצמי לשנות קצת, בכל מקרה יש לנו יותר מ-200 חברים (פשוט לא כולם כותבים)

חנןק

New member
אדם ../images/Emo45.gif שחקת אותה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

_אלי_

New member
קולונל יקר

קראתי את הודעתך ונדהמתי לדעת שמשפטים רבים כאילו נכתבו על ידי. גם אני פליט של IOL שגילה תוך זמן קצר בית חם בפורום זה. והדבר שהכי משך אותי כאן הוא דוקא החבורתיות ששוררת בפורום, מכיוון שפתרונות טכניים יש בלי סוף ברחבי האינטרנט. במידה ותשתנה אווירת הפורום אאלץ גם אני לארוז את שם המשתמש שלי ולחפש בית חדש. איתך ועם כולם (אפילו עם אמנון הגולש הסלולרי במירס) לכל מקום!

gt-master

New member
הקהילה ה"חברותית" הם רק 7 שמקשקשים

שיחות חולין שמתאים לצאט של וואלה ולא לפורום מקצועי. לא התגבשה כאן שום קהילה,תבדוק טוב שמתוך ה 200 ,כל העמודים מלאים בקשקשת של 5 עד 7 חברים בדיוק. זה לא נקרא רב ובטח לא פורום פעיל. אני לא אומר שצריך להסגר ולא להגיד שום מילה שלא קשורה לנושא הפורום. אבל יש גם פורומים של 20+ 30+ ושאר נושאים.

ה-7 הם 30, אבל כבר אמרתי איך פותרים

את הבעיה - שני פורומים נפרדים "פאלם וחברים" ו"Palm Os"

gt-master

New member
תריץ סקר או בחירות

מי בעד פורום PDA עיניני ומיקצועי עם יחס חברי ומי מעוניין בפורום חברים בעלי מכשיר פאלם.

הסתייגות קטנה

אנחנו כבר פותרים את הבעיה - "פאלם וחברים" - פורום פאלם מקצועי עם יחס חברי (או חברים בעלי מכשירי פאלם, יו ניים איט), מקום בו אחד לא יסתום את הפה לשני - "Palm Os" - פורום פאלם מקצועי עם שאלות ותשובות, חדשות פאלם גרידא

shukyn

New member
אבירם, אהבתי לקרוא. קרא את מה.....

שכתבתי למנשה. זה תופס גם לגביך.

K_man

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo45.gif

למעלה