זה ארוך, אבל כדאי מאד שתקראו ותפנימ
מנשה, אתה צודק בכל מאת האחוזים ואף יותר ... בימים האחרונים השתלטה עלי תחושה עזה של חוסר שייכות... היה פעם פורום פאלם שאהבתי ואז באו כל מיני וואליסטים וסגרו לי אותו, מיד עברתי לפורום פאלם של תפוז ולא התפתתי אף לא להציץ בתועבה שהשתלטה על ביתי הישן וכחיידק טורף פשטה בכל איבריו, חבריו, מנהליו, הודעותיו הקודמות וכו וכו ... שהגעתי לכאן היו כאן בערך 20 אנשים, אך לאט לאט התחלתי לראות שמות מוכרים מהשכונה הישנה בה התגוררתי וחשתי שוב בבית !!! נשענתי אחורה, לגמתי מהוודקה-מרטיני (stirred not shaken ומחומרים משובחים בלבד !) וחשתי שהנה אויבי פורום הפאלם לא יכלו לי ולו והגעתי אל המנוחה והנחלה. נהנתי לקרא את הודעותיך המתוחכמות (בעברית יפה ומסרים עמוקים בין השורות) את הגיגיו של אמנון ואיחולי הבריאות שלו, את ההודעות של מנהל הפורום שראה לנגד עיניו את ממלכתו מתפתחת וגודלת ואת כווווולם ... אפילו נהנתי מהטפות המוסר והעיצות שקיבלתי ישירות לאימייל - והמבין יבין! אבל מה, יש כמה ´חברים´ שאיני יודע כיצד להגדיר זאת ... אנטיפתים, צרי מוחין, חסרי חוש חברתי או סתם עיניהם צרה באילו המנהלים כאן חיי קהילה תוססת, חיים של חברותא אמיתית ולא רק : "אה, קראתי כתבה על ..." "כן ?! ואני קראתי על ..." "איך אתה מפעיל את ..." "ואיך ה ... שווה ?" אם זה מה שאתם רוצים ?! אז קנו ספר הסברים, שם אין מסביב, שם אין שיחות חולין, שם אין אנשים חיים ... כאן יש פורום, קהילה, אנשים חיים ונושמים שיש להם חברות, נשים וילדים, הם מתנדבים במד"א (כמו רבים מחברי הפורום) או במשא"ז (כמוני), הם עובדים, לומדים, הולכים לסרטים ואתם יודעים מה ? בעיקר חיים ... כן ותתפלאו יש חיים מעבר לאותה קומבינציה של מתכת ופלסטיק שמקשרת את עצמה לעולם דרך 160 על 160 פיקסלים ואם אני חבר בקהילה זו אז אני רוצה להיות חבר בקהילה, להכיר את האנשים, לברך אותם למזל טוב ליום הולדתם, לשמוח בשמחתם ולהשתתף בצערם ... אל תשוו את הקהילה הזו לקהילה בחו"ל ... כאן יש 200 חברים לכל היותר (וזו הגזמה פראית ...) שם יש משתתפים מכל העולם ושם באמת אין מקום להודעות חולין ... אבל כאן בקהילה שיצרנו לעצמנו יש ויש מקום וזה אפילו די מהנה ... בכל אופן היה מהנה עד שהגיעו הביריונים וגירשו אותי מביתי ... ולחוסר הופעתי בימים האחרונים ... יש שתי סיבות ... אחת רישמית ... פירמטתי את הדיסק והתקנתי הכל מחדש ולכן לא יכולתי להתחבר ... שניה אמיתית. ... לא היה לי נעים לקרא את כל הויכוחים וההשמצות שעפו כאן מצד לצד פוגעים לרוב אחד בשני במכוון וגם בעוברי אורח תמימים לא אחת .... תחזירו לי את ביתי או ששוב אאלץ לנדוד ... נ.ב ולכל מי שיש הערה דבילית/מתחכמת/מתפלפסת או השד יודע מה, שיעשה טובה לעצמו, לי, לפורום ולאנושות בכלל ויתאפק ... אין לי כוח לשטויות ... חברים תתאפסו על עצמכם !!! הבית בוער, הספינה טובעת וכו וכו ...ואנחנו צריכים להציל אותו פן יהיה מאוחר ... כי אחר כך העכברים יברחו ואנו ניוותר בלא כלום. ויפה שעה אחת קודם. אבירם.