תודה... אבל...
בוא נסייג. נשים אמנם נוהגות יותר רגוע. אבל עוד לא ראיתי נהג שתוך כדי נהיגה שם מסקרה תוך שהוא מסתכל במראה... הן אולי רגועות יותר, אבל הנהיגה הרגועה מדי שלהן (50 קמ"ש בכביש מהיר...) עלולה לגרום לאיש הכי רגוע בעולם לאבד עשתונות. חוסר הבטחון שלהן, במיוחד כשעובר לידן (נו, אל תהיה קטנוני... נתיב שמאלי קיצוני כשהן בימני הקיצוני <ובמקרים חמורים יותר זה ההיפך...> זה די ליד..) אוטובוס או רחמנא לצלן משאית, גורם להן לנהוג כמו כאלה שמתרימים עבורם כל שנה... ומה שהכי מטריף אותי אצל נהגות - ואת זה ראיתי לצערי הרבה יותר מדי - ועל זה לבד הייתי שוללת לרובן את הרשיון לנצח.... זה חוסר האדיבות. אישה לעולם (למעט מקרים חריגים - כמו למשל שהיא בדיוק הושיטה מוצץ למושב האחורי - או שמה ליפסטיק ולא רצתה לצאת מהקווים) לא תתן זכות קדימה, אלא אם החוק מחייב אותה, ולעולם לא תתן לרכב אחר להכנס לפניה בנתיב. תאותת שמונים שנה, תחייך, תבקש עם העיניים, תסמן לה עם היד. יש משהו בגישה המטומטמת הזו של לא לתת להכנס כאילו ככה הן יצאו חזקות יותר, כאילו הן יצאו "גבר" אז כן... הן רגועות יותר. על פניו לפחות... אבל גם החבר'ה בבית האבות השכונתי שלי מאוד רגועים - ולא הייתי רוצה להתקע איתן על הכביש... למה הן נוהגות ככה? זה כבר סיפור אחר. אבל כעובדה - לא סתם ישנו הביטוי "נהגת"... ולצערי - הוא הוכיח עצמו כנכון בהרבה יותר מדי נסיעות. <למען הסר ספק - יש נשים שנוהגות טוב. אבל הן חריגות>