אני נאלץ להחמיא לנשים....

אני נאלץ להחמיא לנשים....

אין ברירה, זה אמנם עולה לי בבריאות, אבל אין מנוס... אני חייב להודות שהן נוהגות טוב יותר מאיתנו, נוהגות יותר רגוע ויותר בטוח מאיתנו.

לא צריך מחמאות

מפתחות לאוטו חדש זה גם סבבה
ולגבי נהיגה? האמת אני לא יודעת. זה עניין של אופי ושל גיל הרבה מעבר לנהג או נהגת. באמת מעניין לבדוק את זה סטטיסטית עד כמה שניתן..בטוח יש נתונים כאלו איפשהו

passioneta

New member
יש נתונים

נשים עושות פחות תאונות, והתאונות שלהן פחות חמורות. אבל עם הסטטיסטיקה הזו בעיה: נשים נמצאות פחות זמן ביום על הכביש, ונוסעות פחות בדרכים בין עירוניות. מנסיון שלי נשים פחות נותנות להשתלב בתנועה ומצד שני אף פעם לא ראיתי אשה מתפרעת על הכביש.

אני מכירה לפחות אישה אחת

שמתפרעת על הכביש
ואני מודעת לבעייתיות בנתונים, בגלל זה צריך איזה משאל להבין את הממוצע זמן אישה על הכביש וממוצע זמן גבר על הכביש ועוד כמה נתונים כאלו ואחרים, שבעזרתם יהיה אפשר להבין את האחוזים יותר טוב ולקבוע בצורה יותר קרובה לאמת את ההבדלים , אם קיימים ובאיזה אופן

gilad269

New member
חבל

על הבריאות שלך,היא יקרה מכל דבר. אם אתה רוצה להחמיא לנשים,אז זה צריך לבוא מכל הלב,ולא מתוך אילוץ

moshes30

New member
בטח יש לך דייט עם מישהי מפה

לא יכול להיות אחרת..אבל נכון נוהגות יותר רגוע->60 קמ"ש בכביש ריק של 100 קמ"ש->היא תגיע הביתה בשלום ואני אכנס לתוך עמוד תאורה רק מעצבים

M a x i1

New member
../images/Emo45.gif

שיטה נפלאה לחכות לתגובות אוהדות של כל הנשים

../images/Emo12.gif אההההה?????

מותק, זה שאולי ראית אחת לא אומר שראית את כולן.....
ואמנם אני נמנית על המוחמאות אבל אני חייבת שלא להסכים איתך!
מצד שני, כמו בנושאי גברים נשים, זוגיות וכו', גם כאן אני לא רוצה להכנס להכללות. אז כדאי שאני פשוט אשתוק. שתקתי. יופי. תיכנסי כבר ל
וניסע....

לא, זה עולה לי בבריאות להגיד...

על הכביש אני נהגת שודים...נהגי מוניות מצליחים לעצבן אותי... הלוואי עליי תחושת הרוגע על הכביש...איך מארגנים את הרוגע הזה איך? ולמה כשאני נוסעת אחרי איזה מכונית שבקושי זזה..אני תמיד אומרת..מי זו הנקבה הזו? ובסוף זה איזה ערס עם פלאפון ביד אחת וסיגריה בשנייה? וההגה? בידיי שמיים. אז מה הקשר לנשים מה?

moshes30

New member
בתור שובניסט חובב היתי אומר

אצלכן האמצע לא קיים יש או שחור או לבן..(בכביש כן!! מלבד זה אני לא מוכן להסתכן במילים נוספות) או נוסעות לעט שבא לך להכנס באוטו מאחורה או שפתאום נוסעות כמו מטורפות חותכות נתיבים כאילו יש להן מסימה מהשב"כ ובסוף מה מסתבר לא שב"כ ולא גרביים מקסימום נעליים (במבצע) או טור במניקיור/פדיקיור.

P u s s i c a t

New member
תודה... אבל...

בוא נסייג. נשים אמנם נוהגות יותר רגוע. אבל עוד לא ראיתי נהג שתוך כדי נהיגה שם מסקרה תוך שהוא מסתכל במראה... הן אולי רגועות יותר, אבל הנהיגה הרגועה מדי שלהן (50 קמ"ש בכביש מהיר...) עלולה לגרום לאיש הכי רגוע בעולם לאבד עשתונות. חוסר הבטחון שלהן, במיוחד כשעובר לידן (נו, אל תהיה קטנוני... נתיב שמאלי קיצוני כשהן בימני הקיצוני <ובמקרים חמורים יותר זה ההיפך...> זה די ליד..) אוטובוס או רחמנא לצלן משאית, גורם להן לנהוג כמו כאלה שמתרימים עבורם כל שנה... ומה שהכי מטריף אותי אצל נהגות - ואת זה ראיתי לצערי הרבה יותר מדי - ועל זה לבד הייתי שוללת לרובן את הרשיון לנצח.... זה חוסר האדיבות. אישה לעולם (למעט מקרים חריגים - כמו למשל שהיא בדיוק הושיטה מוצץ למושב האחורי - או שמה ליפסטיק ולא רצתה לצאת מהקווים) לא תתן זכות קדימה, אלא אם החוק מחייב אותה, ולעולם לא תתן לרכב אחר להכנס לפניה בנתיב. תאותת שמונים שנה, תחייך, תבקש עם העיניים, תסמן לה עם היד. יש משהו בגישה המטומטמת הזו של לא לתת להכנס כאילו ככה הן יצאו חזקות יותר, כאילו הן יצאו "גבר" אז כן... הן רגועות יותר. על פניו לפחות... אבל גם החבר'ה בבית האבות השכונתי שלי מאוד רגועים - ולא הייתי רוצה להתקע איתן על הכביש... למה הן נוהגות ככה? זה כבר סיפור אחר. אבל כעובדה - לא סתם ישנו הביטוי "נהגת"... ולצערי - הוא הוכיח עצמו כנכון בהרבה יותר מדי נסיעות. <למען הסר ספק - יש נשים שנוהגות טוב. אבל הן חריגות>

למעלה