אני מ ת ג ע ג ע ת בטרוף

mory001

New member
אני מ ת ג ע ג ע ת בטרוף

מתגעגעת בטרוף לאפרוחית, מחכה שתתקשר, וברגע שהיא מתקשרת, אני שוכחת כל מה שרציתי לשאול. אני מתגעגעת בפרוף, למרות שכשהיתה בבית, לפני הגיוס, היו ימים שלא היינו נפגשות כמעט. היא היתה יוצאת בשעות שאני ישנה, וישנה בשעות שאני יוצאת. ועכשיו? אני כ"כ מתגעגעת. הלוואי ותצא שבת. אני כבר לא יכולה יותר. מצד שני, כמו שבעלי אומר, כבר עבר יותר מחצי שבוע. איך זה שהוא תמיד רואה את הכוס המלאה? איך זה שהוא נרדם בלילה בקלות? ואני? מה איתי? מקווה שאני לא מגזימה ב"השתפכות" שלי כאן, ומקווה שאתם מבינים אותי. בכל מקרה, גם אם אתם חושבים שאני מגזימה, תודה על ההשקבה, ועל שאתם כאן.

מורי...

תבקשי ממנה להשאיר לך הודעה בפלפון. ותקשיבי להודעה כל פעם שאת מרגישה שקשה. זה עוזר - מניסיון.

mory001

New member
וואו, זה רעיון ../images/Emo24.gif

כל פעם אני לומדת משהו חדש מכם. תודה.

poli55

New member
מורי ..

בכל פעם שאני הייתי מתגעגעת בטירוף אני השארתי לו הודעה בפלאפון
עם הודעה נחמדה ועידכון מהבית והוא היה שואל כל פעם את יודעת שאני לא יכול לדבר בשעות האלו ואני הייתי עונה נכון !!! אבל אני חייבת לדבר
אז מה דברתי עם התא הקולי שלך בברכה

י רדן

New member
פולי../images/Emo24.gifנחמד..אני נוהגת לכתוב

לביתי הודעות סמס.. זה מאוד מחזק..ועוזר...

ואללה,איזה רעיון נחמד, מעוז ../images/Emo124.gif

אני עד היום שולחת לילדים שלי SMS כשאני מתגעגעת. מותירה בידם את הבחירה אם ומתי לענות לי.

paulika

New member
מורי חמודה

את לא משתפנת, את אמא!!!גם כשאת לא רואה אותה, הידיעה שהיא בבית ממלאת את הלב. יש זמינות. אני כל כך מבינה את הציפיה לטלפון, את הרצון שתחזור הביתה. את ההרגשה שזו הילדה שלך ומה פתאום היא לא במיטה שלה בלילה. את כותבת כאילו מתוך ליבי. עם הזמן זה נעשה טיפה יותר קל. אני פשוט מנסה להכניס לחלל הזה שנהיה, דברים אחרים. חדר כושר, התמכרות לסודוקו, יותר עבודה ובכל זאת אני כל הזמן עם הפלפון צמוד, כי אולי יצלצל, שלא אפספס. ובקשר לבעלך, ככה גם בעלי, הוא ישן טוב, הוא לא חושב כל דקה על הילד. הוא שמח לשמוע ממנו וגם לראותו כמובן, אבל כשאיננו, אז מה? יחזור.יגיע, לא צריך לדאוג. אז חמודה תמשיכי לדבר איתנו אנחנו מבינות ומתחברות ומוכנות תמיד לשמוע

paulika

New member
ומה שמצחיק../images/Emo13.gif

שאני תמיד הייתי נגד פלפונים, אף פעם לא לוקחת איתי וכשלוקחת, שוכחת לפתוח אותו ועכשיוהפלפון נהיה איבר נוסף ולא סתם אלא האיבר הכי חשוב, קו החיים

י רדן

New member
מורי, יקרה את בחברה טובה../images/Emo24.gif

אנו כאן כדי לשמוע, להשמיע, לתמוך, לייעץ, לצחוק...להיות גם שכבד על הלב וגם כשקל...

mory001

New member
כבר אמרתי לכם שאתם מקסימים?

המון תודה (שוב) על התמיכה. ובזמן שאני כותבת, הכלבה לא מרפה מהדלת של החיילת שלי. מגרדת את הדלת ומתה להכנס לחדר.

שויו

New member
את נורמלית לחלוטין!

אני הייתי בדיוק ככה לפני חודשיים וחצי עם גיוסו של הבן. עכשיו אני כבר לא מסתובבת עם הנייד צמוד. התרגלתי וגם שעות הצלצול שלו נהיו יותר סדירות. מקוה שאולי זה יעזור בינתיים

סמדר בנ

New member
לפני יומיים שכחתי את ה-../images/Emo56.gif

בשירותים (אצלנו במשרד השירותים בקומה אחרת). המזכירה הביאה לי אותו ואז מישהו שאל בחצי זלזול "מה, את לוקחת איתך נייד לשירותים? מה קרה?" עניתי "גייסתי את הילדה...". כל הורי החיילים אגב הנהנו בהבנה. אין לי שום כוונה לא להיות זמינה אם במקרה היא תתקשר למרות שאני יודעת שאין כמעט סיכוי שבטירונות תתקשר באמצע היום. לא משנה, זה יותר חזק ממני, איכשהו המכשיר הזה ביד נותן תחושה שאני יותר קורבה אליה...

mory001

New member
התקשרה אתמול בלילה...

אמרה ששומרת היום ב 5 בבוקר. אני עוד אתפוס את המפקד/ת שלה, ואני אראה לו/לה מה זה. להעיר את האפרוחית שלי בשעות כאלו לשמירה? את הילדה שהיתה רגילה לישון כל צהריים, וזה אחרי שהתעוררה לא לפני 13:00? מה הם חושבים שם? מה זה טירונות?
סתאאאאאאאאאאאאאאאאם. שמחתי לשמוע אותה. ושמחתי לראות שהיא התרגלה לקום בשעות המטורפות האלו. זאת הילדה שלי!!!!!!!!! שיהיה לכולם יום נהדר.

למעלה