אני מ ש ת ג ע ת !!

מור~!

New member
אני מ ש ת ג ע ת !!

הפרק שהיה היום עם הילדים שנשרפו לא הבנתי כלום!!! פעם שנייה שאני רואה ולא מבינה בהתחלה הייתה שריפה ולא ראו את האנשים אחרי זה הם פגשו את האנשים, וספרו להם על השריפה שהייתה אח"כ הראו את השריפה, ובשריפה הראו את הילדים אז איך הם סיפרו לילדים על השריפה שהם עצמם היו בה ונהרגו? ואיך כ"כ מהר ניקו את המקום של התאונה? אוף

omris

New member
גם לי לקח זמן../images/Emo13.gif זה סוג הפרקים או

בכלל סוג מסוים של משהו שנקרא PRE-מה שהולך להיות .. זה מתחיל עם השריפה ואח"כ, אותם נערים ונערות שנשרפו מלווים כביכול את השחקנים לאורך כל הפרק, כל אחד בצורה שונה ובדרך אחרת ... אין פה כ"כ הרבה להבין ..
זה פשוט פרק "לימודי" משהו חסר היגיון לחלוטין אז ככה שבאמת אין מה להבין
אחד הפרקים האהובים עליי ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ThEEdgE

New member
מה לא הבנתם????

מה קשה תבינו זה היה ככה: השוטרים הכבאים והפראמדיקים ראו את התאונה וקיבלו שוק של החיים כי הם ראו 4 נערים נשרפים מול הפרצוף שלהם אח"כ הסיפור המשיך בכך שכל אחד מהצוותים שהתחלקו חלק לבאולינג חלק לפאב וכו´ פגש נער אחר מאותו מחזור של הנערים שנפטרו כלומר נערים מאותו גיל שהלכו הבייתה מהנשף נם הכירו את הנערים אישית ואחר כך הם תיארו לעצמם את האירוע אם אותם ילדים כלומר אנשים שהם פחות או יותר מכירים כי ככה זה יותר נגע להם..... מקווה שהסברתי את עצמי... כי אני מאוד אהבתי את הפרק הוא ממש ממש מהממם דרך אגב למי שלא ידע העונה השלישית נפתח ב-3 פרקים מיוחדים האחד יום לפינ ה 11 בספטמבר השני הוא ה 11 בספטמבר עצמו והשלישי הוא יום אחרי אני יודע מה יהיה בפרקים כי קראתי את התקציר ואני לא רוצה להרוס לכם אבל הם ממש ממש פיים ועצובים ומישהו מת דרך אגב SORRY.........

omris

New member
אני חושב שהשם הואGIVE ME STRENGTH

שיר פשוט מדהים!!!! בכל מקרה, אני בודק עכשיו מה השם ומי שר ד"א, הנה קצת הסבר על הפרק : IN CHANGE-OF-PACE EPISODE, COPS AND PARAMEDICS TRY TO FORGET HORROR OF FATAL CAR CRASH IN ALL-NIGHT ESCAPADES -- In an unusual, if slightly surreal change-of-pace, the off-duty paramedics, cops and Doherty (Eddie Cibrian) blow off steam after witnessing a harrowing fiery car crash that killed some teenagers -- but even as they try to drown their memories in booze and clumsy attempts at romance, the faces of the victims keep haunting them throughout their night of escapades. Meanwhile, they encounter an innocent teenaged girl (guest star Susan May Pratt), a cute young couple (guest stars Mike Figueroa and Amanda Bernero) and a curious but helpful young man (guest star Matt Emmich). Michael Beach, Bobby Cannavale, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ruivivar, Skipp Sudduth and Jason Wiles also star

איך שאני הבנתי את זה

אני ראיתי את הפרק רק פעם אחת, בפעם הראשונה ששידרו את זה, אבל זה אחד מהאהובים עליי אז אני זוכר. הם ראו את הילדים נשרפים במכונית. זה היה קטע שהיה די קשה לצפייה כשרואים את הצלליות שלהם נאבקות לצאת ואז המכונית מתפוצצת. אח"כ הם ממשיכיפ ביום כרגיל ופוגשים את מי שכביכול נהרג בתאונה. לדעתי, הם דיברו עם סתם נערים כשהם פגשו את הילדים שנהרגו, אבל הבמאי או התסריטאים רצו להדגיש שדבר כזה יכול לקרות לכל נער ונערה. זה היה המסר של הפרק לדעתי. אגב, השילוב של השירים ברגעים הכי דרמטיים בסדרה פשוט אדירים. אף פעם לא אהבתי את הזמרת אניה (Enya), אבל שהם שמו את השיר שלה Only Time כשבובי מת זה היה מדהים!

omris

New member
כנ"ל לגביי Enya!! ולגבי השילוב של

השירים ......... זה באמת מדהים! והפרק שבובי מת בו היה פרק מדהים ואהבתי באמת את איך ששילבו את השיר בפרק כי הוא ממש דיבר על מה שקרה..

ThEEdgE

New member
מי זאת ENYA מאיפה אתם מכירים אותה?

בחיים לא שמעתי שירים שלה

omris

New member
Enya שרה מוסיקה קלאסית אבל יש לה

להיטים גדולים מאוד והיא גם תרמה את שיר הנושא ל"שר הטבעות" והיא גם מושמעת הרבה בגלגל"צ .. במיוחד הדואט שלה עם ENIGMA האדירים "Sadness" , בטח אם תורידו זה יישמע מוכר ... משמיעים את זה נון סטופ בגלגל"צ .. ובפרק שבו בובי מת, משמיעים שיר שלה לקראת סוף הפרק שפשוט מתאים לפרק וזה שיר ממש יפה בשם "Only Time".. מומלץ!

shul1

New member
לא הבנתם כלום

לא הבנתם כלום. ארבעת החבר´ה שהם פגשו אלו הם הנערים והנערות שמתו בתאונת הדרכים. ז´א הרוחות שלהם.למה הבחורה לא רצתה שילוו אותה עד הבית ?בגלל שהיא כבר מתה

מור~!

New member
אבל

כווווווולם ראו אותם והבן הצליח להרים את טאי והברמן ראה את הבחורה והם שיחקו באולינג... אם זה היה הרוחות אני מניחה שרק החבר´ה עצמם, השוטרים, פראמדיקים ומכבי האש, היו רואים אותם ולא כל מי שמסביב

אלה לא היו הרוחות שלהם ואני אגיד לך

למה: משמרת שלישית היא סדרת דרמה, ולא מדע בדיוני. הכותבים רצו להעביר מסר בקשר לדמויות ובכלל והעבירו אותו ע"י העתקה של הדמויות לדמויות שהגיבורים של משמרת פגשו. אלא לא היו אותן הדמויות, אבל אותם אנשים.

viros

New member
זה הרבה יותר הגיוני לדעתי

אני בכלל הבנתי את כל זה שונה.... הם ראו את הילדים שבמכונית נשרפים, וזה היה הלם רציני. אחר כך הראו שכל אחד הולך הולך למקום אחר. ובוסקו קים ג´ימי והיה עוד מישהו שאני לא זוכרת פגשו בבאולינג את שני הילדים שהיו זוג והם גם היו בנשף של הילדים מהתאונה. בובי (נראה לי) אלכס ועוד מישהו שגם שכחתי, פגשו ילד אחד מאותו נשף. וגם פיית וסאלי פגשו ילדה אחת מאותו נשף והיא סיפרה שהיא הייתה במכונית עם חבר שלה (שבובי ואלכס פגשו) ועם עוד זוג (שקים ושג´ימי...) ואז היא יצאה מהמכונית (כנראה אחרי התאונה). והיא לא סיפרה להם שהם היו מעורבים בתאונה. אחר כך הראו כאילו מה קרה לפני התאונה, שארבעת הנערים נסעו במכונית, הם שתו והם עברו באדום ואז באה מכונית אחרת (זאת שנשרפה) והיא ניסתה לא להתנגש בהם ובמקום זה היא התהפכה ונשרפה... ככה אני הבנתי את הפרק וראיתי את הפרק הזה מזמן בפעם הראשונה שהוא שודר ובגלל זה אני לא ממש זוכרת. יכול מאוד להיות שטעיתי. אין לי מושג. אבל זה פשוט גם נשמע לי יותר הגיוני שארבעת הנערים שהם פגשו היו אחריים על התאונה, מאשר שהם פגשו את הנערים שנהרגו בתאונה. מקווה שהבנתם למה היתכוונתי כי אני ממש לא טובה בהסברים

למעלה