אני מ א ו ש ר ת !!!

niki love

New member
אני מ א ו ש ר ת !!!

קרה בחיים שלי משהו נפלא, ואני מאושרת נורא ! אמנם זו לא פנטזיה מינית (אולי מציאות שמאד קשורה למין) אבל הייתי חייבת לצעוק קצת כאן. כבר לא אהיה כאן כמו מקודם, אבל רציתי לצעוק עוד תודה. לכולכם, על התמיכה על המחמאות, על האהבה. על הפנטזיות הנפלאות שלכם, על הכתיבה. על המקום המיוחד הזה שסגרתי בו עוד פינה. תודה לך באגי, עבור כל הגולשים - הפורום מקבל, מעודד, נקי מקללות מפגיעות, נקי משנאה. תודה לך שאת כל הזבל הזה, אתה סופג בעצמך,נתת לי להרגיש כאן בטוחה. תודה לכם כולם, כיף להיות איתכם, והרגשתי כאן רצויה. אוהבת אתכם Niki love

bugbuster

New member
באת בסערה,

ואת הסערה, ואם תלכי נישארת סערה של היכן הסערה, ואני שקט, אם אהבת את המקום, זו שאלה של זמן שתופיעי ותשתתפי שוב. להגיד שתחסרי? איזו קלישאה..

niki love

New member
ברור שאשוב

הייתי כאן גם בעבר אבל לא נראה לי שיהיה זה אותו הדבר, משהו השתנה בחיי לפני יומיים, ואני איתו. זה ממכר בטרוף להיות כאן ועד כמה שאני רוצה, אני יודעת מה אני צריכה. אני חייבת להתפנות כולי לדברים אחרים. היה שקט באגי, עוד אשוב ואולי אענה להצעתך (באמת אני צריכה להזדיין קודם עם כולם ? נו טןב שיהיה . . .
ואולי אשחק בפנטזיה שלך האחת ... דרך אגב, יש לך בת ? בת כמה היא ? אולי נארגן מסיבה ... Niki

bugbuster

New member
יש לי ניקי, והיא מחוץ לתחום.

ממש ככה, ושלא תטעי כמה הוחמאתי הרגע לקרוא אותך. אז הנה אני אגיד את זה לפני כולם. ישנם חוקים פיזיקליים. חוק שימור החומר, והאנרגיה. אני מאמין בחוק שימור הכנות. את שמה כנות, לא כמטבע ריק, ויש בעיה לתת כנות צרופה, אבל כשהיא ניתנת, בוםםםםםםםםםםםםםםםם היא מניבה מיידית תשואה אחת ויחידה. כנות בתמורה. (ואם לא? אז היכן שהוא במישוואה לא הייתה כנות!) אז קיבלי ממני אהובה וירטואלית שלוואי הייתי לי מש, קבלי זר כנות בתגובה. ביתי מחוץ לתחום ללא היסוס. אבל לפני פחות משעה, כלומר ממש ממש עכשיו, סיפרתי לבן שלי. אמרתי לו שמע, אבא שלך מצץ לגבר לפני שבוע וחצי. השארי קרובה ניקי, ואל תתני לי להימרח עכשיו.

niki love

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אחרי כל חיבתך לנושא גילוי העריות, אני ממש שמחה !

למעלה