אני מת:((((((((

zxram

New member
אני מת:((((((((

יותר נכון החיפושית שלי מתה:((( לפני שעתיים נכנסתי לאוטו אחרי יום עבודה מפרך ורציתי לנסוע הביתה כשהנעתי את האוטו נחרדתי לשמוע רעש של סלט עצבני .....אני פשוט אבוד עצות משהו בטוח שבור שם , בהתחלה חשבתי שזה בא מהמניפה ופירקתי את הרצועה מהפולי והנעתי ....אבל לא הרעש נשאר איתי... ואני נאלץ כנראה לעשות אוברול.. או לקנות מנוע אחר טוב אז אני כותב את זה כי אין לי עוד למי לשפוך את הלב חוץ מלכם שבאמת מבינים אותי ואת ההרגשה שלי , במיוחד שאין לי את הכסף ויותר גרוע אין לי איך להגיע לעבודה מחר בבוקר...ואני פונה אליכם בבקשה, אני יודע שחלק מהאנשים פה עשו אוברול לאחרונה ובטח עשו סקר שוק, ויכולים להמליץ לי איפה כדאי לעשות את זה??? מה המחירים פחות או יותר??? לילה טוב, אני בטוח שאני כבר לא כלכך ישן הלילה אבל שיהיה.....

kobix1

New member
סליבים וצילנדרים חדשים!

תקבל ממני במתנה וכל עזרה שרק תתזדקק לה !!!! 051378221! תתקשר!

zxram

New member
תודה קובי

קודם כל רציתי להגיד תודה..זה היה תגובה מהירה מאוד כרגע האוטו נמצא במוסך אצלנו ליד הבית ומחר בבוקר יורידו את המנוע ויפתחו אותו ויראו מה הולך שם, ורק אז אני ידע מה קורה.... קובי אם אני יצטרך עזרה אני יצור איתך קשר, תודה רבה והלוואי והיו עוד הרבה אנשים כמוך!!!

רם, אולי אני יכול לעזור,

בהתחשב בזה שגם רצית להחליף את הגיר, אולי כדאי שתעשה חשבון מה כדאי לך. אם באמת אתה צריך אוברול/להחליף מנוע, אולי עדיף כבר לחשוב על חיפו אחרת, וכאן אולי אני יכול לעזור. ישנה אמריקאית 73 למכירה (של שכנים שלי) שרציתי לקנות בשבילי, רק שהיא עם גיר רגיל. אחרי צבע, מצב טוב, לדעתי הם יתנו אותה ב 2000-2500. אם אתה מעונין תודיע לי. דרור.

Wookie

New member
../images/Emo24.gifמי מוכר חיפו? ואיפה?

היי דרור אפשר לקבל עוד פרטים על החיפו הזה שעומד למכירה? (במידה ורם לא יהיה מעוניין, כמובן...) איפה היא עומדת? מה המצב המכני?

zxram

New member
ניצלתי!!!!

מסתבר שהלך לי הטורק קונברטור ולא המנוע

למעלה