אני מת על הפורום הזה!

pikitup

New member
אני מת על הפורום הזה!

הפורום הזה כל-כך משעשע צריך לעשות עליו סידרת טלוויזיה. כלכם נשמעים כמו מעריצות של ריקי מרטין.. מתווכחים מי יותר יפה טום או מרק. שיאו יו אני כל-כך אוהבת את בלינק ואת סאם ואת לינקין פארק. לימפ ביזקיט זה כ-ז-ה פאנקרוק. כמו שאמרתי. חזק ואמץ. כל הכבוד על הפארודיה היפה שאתם מבצעים בכבוד. כחול-לבן

eb182

New member
קודם כל

זה לא כולם זה רק כמה בנות ומה שעצוב זה לא פארודיה

ALMIGHTY

New member
בדיוק

זאת מציאות, לא פארודיה. זה בעיקר אני נגד הבנות המתלהבות... תגידו בנים, אתם לא מוצאים בדבריי אפילו חצאי אמת ? because if you do,back me up!

חן j

New member
סליחה..בלי הכללות...

אני אוהבת את בלינק לא בגלל שמארק חמוד..או משהו כזה, אני אוהבת את סגנון המוזיקה, ואני אוהבת את השירים שלהם, וגם כי הם די שרוטים :) בכ מקרה..אל תכלילו..

Superunknown1

New member
אני בכלל לא אוהב את בלינק,

אני פה רק בשביל הבנות הסתומות
גאד, אני חיי בשביל הדברים האלה....

ALMIGHTY

New member
תתקן אותי אם אני טועה...

אתה אוהב את הלהקה הזו...נו כוס אמק! הלהקה שכתבה את בלק הול סאן!! נו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיט.....לא משנה אז אתה קונה את האלבום החדש של רייג´ עם סולנה כריס קורנל ? נו !!! מה השם שלהם...????

Superunknown1

New member
../images/Emo3.gif

אני לא חושב שהבנתי אותך..... ללהקה קוראים soundgarden ויש להם שירים הרבה יותר מוצלחים מ- black hole sun. superunknown הוא אלבום הבכורה שלהם, האהוב עליי, למרות שאני לא חולה על הלהקה.... רייג´- אתה מתכוון ל- rage againt the machaine? אני לא אוהב אותם בכלל. ומי זאת סולנה כריס קורנל?
לא הבנתי כלום ממה שכתבת....

ALMIGHTY

New member
אוקיי, אני אנסה להיות יותר ברור

האלבום הוא סופראנוון,כן ? והשיר הוא בלאק הול סאן,כן ? אה, ולמה קראת לעצמך ככה אם אתה לא מת עליהם? ובכן, רייג´ אגיינסט דה מאשין מוציאים אלבום בנובמבר. עכשיו, כידוע זאק דה לה רוצ´ה (אין לי מושג בדיוק..) עזב את רייג´ ועכשיו הם מוציאים אלבום חדש עם סולנה של סאונדגארדן ,כריס קורנל. זה די ברור, לא ?

Superunknown1

New member
את ההסבר של של השם עצמו,

אני לא אתחיל לפרט.... למה קראת לעצמך אלמיג´טי? כי זה ברור פה לכולנו שאתה ממש לא כל יכול.... אני לא יודע ממש בקשר לזעם נגד המכונה, אני שונא אותם, ואני לא בדיוק מתעניין בסאונדגרדן. אני אשאל בשבילך בפורום מוזיקה אלטרנטיבית, שם הם בטח ידעו את התשובה...

ALMIGHTY

New member
אוקיי, אני רואה שאתה קצת מתקשה פה

אתה יכול לענות לי למה קראת לעצמך ככה? superunkonwn

אני חייבת להוסיף עוד משהווווו

אתה מדבר שטויותתתתתת אני חולה על בלינק אך ורק בגלל דבר אחד המוזיקה שלהם לא איכפת לי מי יותר יפה מצידי שיהיו קופיםםםםםםםם אז אל תעשה הכללות!!!

ilbe182ebli

New member
באמת אל תעשו הכללות

ולדעתי כל מה שאתם אומרים פה זה שטויות על אלו שאומרות על בלינק שהם כוסונים אני הכרתי אותם קודם כל מהמוזיקה ודרך דיסק אי אפשר ממש היה לראות אותם.. זה שאהבתי את המוזיקה ואחר כך גיליתי שהם ניראים סבבה זה כבר סיפור אחר.. אני לא מבינה מה הבעיות לחשוב על בנים מהלהקה שאתה מעריץ שהם ניראים גם טוב?...

gonishia

New member
אוי אני כל כך מסכימה איתך!

"כאילו הלכתי ברחוב ופגשתי אנשים וכאילו נפל ונשבר הדיסק של בלינקי...וקשה לי.... וחרב עלי עולמי... מה לעשות??? :) אין ספק זה יותר טוב מהאתר של תפוז-הומור :)

למעלה