אני מת לישון וכלום.....

amore

New member
אני מת לישון וכלום.....

ניסיתי את כל התרגילים לשינה,כלום לא עזר אז ירדתי למחשב וניכנסתי לפורום ועקבתי אחר כל סיפורי הלילה ונהנתי מאד. מת לישון העינים נעצמות רוצות לישון. המוח כמהה לסגור ת´חלון. מלאך השינה מציץ מהפינה, הכל זועק לזריקת תרדמה. והנה,אתה שמח,זה מצויין עוד שניה תשכב פרקדן. המנוחה עליך תרד ועם עוד יום הצלחת להתמודד. אולם לא, לא, לא, לא... זה לא כל כך קל, עוד לא שילמת דמי מחדל ואל תשלה את עצמך, אומלל. ומתוך עייפות אתה זוכר, שהספור על עצמו חוזר. וגם אם בשינה תשקע, אחרי רגע תתעורר בבעתה. ושוב תקפוץ להדליק את האור ובסלון תהלך סחור סחור. ולאלהים תפנה בצעקה בחייך,בוא נצא להפסקה.

מיכל@בר

New member
בוא נצא להפסקה.....

לפעמים, הרבה לפעמימים, אני מרגישה כמוך, רוצה לצאת להפסקה מלילות ללא שינה, מחוסר יכולת לעצום עיניים פן תבואנה התמונות ההן... וחושבת עליך, כמה שאתה זקוק להפסקה מכל הסיוטים האלה שמהלכים בך, וקצת שקט יבוא אל חייך, וקצת מנוחה ומרגוע לראש ולנפש.. אין כמו הפסקה, קצרה או ארוכה, העיקר שתהיה..

../images/Emo24.gif לשניכם

מיכל, את אולי יש לך דיבור עם אלוהים? כי בטוח שהוא בקי בנושא ומבין את חשיבות פסק הזמן. ה-לנוח. גם נח ביום שבת וגם השאיר ככה שריד לכל מה שחי אחרי החורבן. אז למה רק לו מותר?

מיכל@בר

New member
../images/Emo13.gif חמודה את..

יש לי איתו דיבור פה ושם. בשפה שלי, שאין לי ספק שהוא מבין, הסברתי לו כמה דברים, כעסתי עליו, ועוד מעט, כשתיפסק מעט הרוח, אפתח חלון, אביט לשמים ואדבר איתו על מנוחה....

amore

New member
איך אומרים "הגשש"

למה הוא לא בא קצת אצלי,גם לי יש מה להגיד לו,סדרי שיבוא קצת אצלי,טוב?

מיכל@בר

New member
האמת, הוא לא כל כך בא אלי... אני

באה אליו, דרך החלון.. וכשיהיה לי איתו שוב קשר, אפנה אותו אליך, ברצון. מקווה שיקשיב לי ..

למעלה