אני מתרשם

Silly Wisdom

New member
אני

אומנם גרועה במ"מ. אבל 1+1 אני יודעת טוב מאוד!

Silly Wisdom

New member
אנחנו לא התרשמנו ממך!

חצוף! אני מבקשת- כל הפרטים לתיבת המסרים שלי- כולל מידת תחתונים! ואז אולי- נחשוב עליך.

Silly Wisdom

New member
את שששששששששששש

מה את חושבת לעצמך?! עד שאני לא מבררתעליו- אין לכם שוב רשות להכיר. אני צריכה לדעת מי המועמדים של המאהבת שלי!

חחחח...

אממ.. אני מקווה שהוא יודע מזה מסרים בשביל לשלוח את מידת התחתונים שלו.. במקרה הכי גרוע הוא פשוט ירשום לך את זה פה
וגם, אני בספק שמידת התחתונים שלו יכולה להעיד עליו איזה בחור הוא בשביל להיות מועמד שלי..

מטאל1

New member
בטוח שפה זה פורום דתיים זה?

Silly Wisdom את בטוחה שאת רוצה לדעת? תחשבי טוב לפני שאת עונה, ובקשר למנהלת הפורום....כן את יכולה לגלות.

*פורום נוער חרדי לשעבר

היום זה סתם שלוחה של קמונת סטלנים וחרמנים
תרגיש חופשי לכתוב מה באלך. כל הפנטזיות במקום אחד

זה נשמע

שאת מאשימה אותי בכל הסיפור הזה.. אני מקווה שאת שמת לב לרמה שאני קיבלתי את הפורום.. אין לי כל כך הרבה מה לעשות
אשמח לעזרה אם כל כך אכפת לך מהמקום

אם זה

מה שאת רוצה לשמוע - תפאדלי. להאשים אחרים במציאות קיימת, זלא פותר שום בעיות. החלטתי שלא מתאים לי להתלכלך בפומבי, אז כבר לא כותבת כאן. אם כבר שטויות, לפחות שיהיה בקמונה סגורה בלי שאפחד רואה. אנלא מנהלת את הפורום. זה התפקיד שלך. בעבר היה לי איכפת. היום כבר לא. ושלא יובן מדברי שום דבר מעבר למה שנכתב. אינלי רג'קטים על צורת הניהול שלך, זה החלטה שלך. ציינתי מציאות קיימת. בכוחך לשנות אותה אם באמת תרצי בזה. בהצלחה.

למעלה