אני מתרגש...

MחושגZ

New member
אני מתרגש...

אנשים מחר אני הולך לקנות לראשונה בחיי סקייטבורד! בתור התחלה אני קונה סקייטבורד זול ופשוט... לראות אם בכלל אני אוהב את זה... כי אף פעם לא החלקתי על סקייט... אז מחר אני הולך לקנות... ושיהיה לי בהצלחה בפעם הראשונה שלי!!!

Starwindov

New member
העיקר אל תקנה עם גלגלים מפלאסטיק..

ותבדוק את הלאגרים אם הגלגל מסתובב יותר משנייה או לא..

MחושגZ

New member
אחי..

היום קניתי סקייטבורד נראה לי שזה פלסטיק הגלגלים... זה נראה משהו לא הכי חרא בעולם אבל לא משהו... עלה 70 שקל... במגה ספורט... וזה בסדר אני חושב בשביל סקייטבורד ראשון... התחלתי להחליק.. היה סבבה.. אני יודע להחליק רגיל ואני יכול לפנות רק שמאלה... ימינה אני לא מצליח... אז שמעו אני יודע שאולי אני נשמע מפגר וזה.. אבל בבקשה זאת פעם ראשונה שלי.. וממש חדש בזה.. אז בבקשה מישהו יכול מתישהו לבוא לספורטק בהרצליה ולעזור לי?? ללמד אותי כדי שאני ישלוט יותר טוב ואני ידע קצת תרגילים בסיסיים וזה..? וד"א אנשים איפה יש בגדי סקייטרים בהרצליה? אני יודע שיש את בורדר ליין בקניון אבל הם ממש יקרים.. אז איפה יש בגדים שווים במחירים נורמליים???

MחושגZ

New member
ומה לגבי בגדים?

אני מתכוון להיות בספורטק הרבה במהלך הזמן הקרוב.. אני רוצה לשלוט טוב יותר על הסקייט... ומה לגבי בגדים? איפה יש בגדי סקייטרים בהרצליה? אני יודע שיש את בורדר ליין בקניון אבל הם ממש יקרים.. אז איפה יש בגדים שווים במחירים נורמליים???

Sham 69

New member
..................

כעקרון המבחר בגדים הכי גדול הוא ב LIGTHWAVE ואתה לא תמצא מחירים זולים לבגדים האלה חוץ מחולצות שאתה יכול למצוא בשוק המסריח של ראש העין אבל חולצות זה לא משהו מיוחד..

למעלה