אני,,,,,,,,,,,,מתרגשת

שעתו היפה של הפורום..../images/Emo9.gif

סופי..איך אמרתי לך כשהלכתי ??.זוהי בהחלט שעתו היפה של הפורום... תרשי לי בשמך משפט קצר לכל חברי הפורום שהגיעו... יישר כח וכל הכבוד לכל אלה שכיבדו את סופי ואביה ביום המאושר שלהם.. היה פשוט מדהים !!!!... מרגש עד דמעות.. אוכל טעים ובשפע.. מוזיקה מצויינת... אנשים נפלאים.. חתן בר מצווה מתוק אמא יפה יפהההההההההה.... פשוט ערב מקסים !!! רק אושר ואושר...

סופיל'ה.....

את היית יפה.....יפיפיה, מדהימה. תאמצי את העניין עם השיער...ממש הולם אותך. היה מקסים, מרגש עד דמעות. שמחה בשבילכם. באמת מחמם את הלב לראות את הפורום הזה ככה ניצב לצידכם.

galia1962

New member
../images/Emo24.gifמרגש לקרוא סופי../images/Emo24.gif

שמחה שהצליח לך ובגדול!!!!!!! מגיע לך אישה יפה

naama78

New member
../images/Emo23.gifסופי../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

היה אחלה
הכל.
היית יפיפיה, היה שמח, היה נעים.
שווה היה לבוא עד בית שמש
בשביל לראות אותך מאושרת!
הצליח לך ובגדול
משנינו
ו- תודה שהכרת לי את בית שמש

jane34

New member
רק אני ישר ישר נכנסתי למיטה....

ולא הצלחתי להירדם עד 3וחצי..... כל הזמן חשבתי עליכם....(דמיינתי אותכם סופרים כסף...
על כל האנשים היפים שבזכותם הערב הזה יצא לפועל חברתך הטובה מרימת הדגל-הפרויקט למיקי43 לD/J למשה בעל האולם (הצדיק-) ללהקה לכל החברים ששוב שמחתי לפגוש היה פשוט מרגש (סופי את חייבת לי 20 ש"ח-על כל המייק אפ שנמרח לי מהדמעות של הדרשה והברכות של שלי ושלך אחותי ריגשת אותי ובגדול..... ושוב תודה על הזכות שנתת לי להיות אתך בערב כל כך מיוחד זה...... שיהיה לך תמיד שמח ושתמיד תהיי כזו יפה.....

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif ומשההההההההההההה

איך שכחנו את משה והאורנג'דה? יצא צדיק משה הזה
ומיקי43 שהתנדב באהבה... וכולם שהגיעו לכבד את סופי... אני עדיין באקסטזה, מתרגשת ממה שזכיתי להיות חלק ממנו אתמול

מצוטטת

New member
../images/Emo207.gifלא תמיד צריך מילים

זה מה אני לא פם מנסה להסביר..... אהבה מעצם קיומה לא די לה להאמר, את עוצמתה לעיתים צריך להרגיש, זו גדולתה. אז שרו לך/ם אתמול ש...
אין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא...
וכך אני באמת חושבת על אהבה שבכלל אין , אין דבר משובב לנשמה כמו להרגיש את בעוצמתה... את זו היצאת והניתנת מה
פנימה... את זו שנתנו לך כולם אתמול....
המון תודה על שאפשרת גמלי לקחת חלק בערב המדהים....

RED ROZ

New member
סופק'הה...היה וואוווו ../images/Emo70.gif

פשוט וואווו שיחקת אותה בגדול מותק. היית יפהההה,
אביה ושלי היו מקסימים. כל הכבוד לחברים שלך מכאן , שהגיעו , שמחו , רקדו , ריגשו ונשאו אותך על כתפיים
וזה דבר שראוי לשבח ולוואווו ענקי .

r e d head

New member
סופינקה

היה מקסים, כזאת שימחה גדולה, אחת אמא ושני ילדים קורנים היו שם במרכז האולם ומסביב אנשים אוהבים. כל כך מרגש להסתכל עליכם בערב הזה ולהיות שותפה לשימחה. תודה!!!

R a c h e li

New member
ושוב.....

המקום הזה.....בין רגע הפך, הופך, יהפוך (נו מה דעתכם על הדקדוק שלי
) מוירטואלי למורלי (רוחני) ככה ישבתי אתמול התבוננתי על חברה שהתגבשה לה ..... והצליחה שוב פעם, להוכיח שיש אהבה
ואם פעם אפגוש הודעה בשאלה מהיא אהבה....
אענה בקול רם היא כאן בדיוק לידינו. רחלי מאחלת המון אושר לבנך המתוק......
קולולולולולולולו

ילוטייל

New member
שמח לשמוע שהיה נהדר. ../images/Emo140.gif

ומתנצל שנבצר ממני לבוא. אבל ידעתי שיהיה מקסים. בגלל האנשים. מזל טוב.

my sunshine

New member
סופינקה...

רגעים כאלו הם הזכרונות שנשארים בלבנו לעד. ובזכותך אביה ינצור זכרון מתוק זה לתמיד. ריגשת את כולנו אתמול ולא רק את אלא גם ילדייך המקסימים במבטים הקטנים, במגעים האוהבים בהוויה של משפחה קטנה ואוהבת. תודה לך על שתנת לי להיות חלק מזה.

d a n i e l s 5

New member
תהיי בטוחה שלא רק לך.

(מעתיקה מה שכתבתי שם....באדום) ראיתי ושמעתי את סאןשיין המרגשת בשיר "אין אהבה כמו אהבה של אמא" ואתמול השיר הזה קיבל את מלוא המשמעות. בזכותה. ריגשה גם אותי.

Rinattt

New member
כנ"ל... השיר היה כ"כ בזמן הנכון...

ריגשה עד מאוד סאנשיין... הכל היה מרגש! וגם מה שכתבת שם למעלה, מתומצת וכ"כ נכון ואמיתי: "והפורום הזה (כל אחת ואחד).... אם יש לו הצדקה.....הרגעים האלה הם ההוכחה, רגעים של.... מרגיש חמים ונעים." ממש כך

henush7

New member
../images/Emo41.gifסופי../images/Emo41.gif

תודה, על שחלקת איתנו את הרגעים האלו. באירוע המרגש הזה, הרגשנו אהבת אמת מהי. את היית יפהפיה! הילדים המתוקים, אביה ושלי. ה
המקפיצה, ה
היה טעים... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא" - השיר הזה המרגש עד דמעות... הצלחת, הצלחת בגדול
אין ספור
היי גאה בעצמך
אביה, שלי - זכיתם באם נפלאה

../images/Emo51.gif היה פשוט ניפלא! ../images/Emo49.gif

היה ערב מדהים, שמח, מרגש, אוהב ונוגע... יודעת כמה מאמצים וכמה השקעה של חודשים היו בערב זה ולראיה זכינו כולנו בערב מדהים ומרגש. סופינה, היית פשוט מקסימה ויפהפיה ושני ילדייך יקירייך היו מדהימים! אמא במלוא העוצמה עם שני אוצרות! ריגשתם אותי מאד בברכות, בשירה, בריקודים, בהופעות. שתדעו רק אושר, בריאות והצלחה בחיים!! תודה סופוש שנתת לי ולכל החברים הקרובים להשתתף בשמחה הגדולה שלכם. שיהיה לכם רק בשמחות! אמן!

destiny36

New member
סופי מתוקה

היה אושר אמיתי אתמול תודה שנתת לנו להיות חלק בכך. התחושה של היחד בפורום היתה אדירה אתמול וכל הכבוד לכל האנשים שעזרו ותרמו ..למיקי 43 הענק וכל השאר.

למעלה