אני,,,,,,,,,,,,מתרגשת

אתה ../images/Emo99.gif

פשוט ענק (תרתי משמע
) מיקי, הוכחת אתמול בערב מהי נתינה, לעולם לא אשכח לך את זה. אפילו כשביקשתי לפני חודשיים, אמרת "בטח" בלי היסוס חייבת למצוא את הדרך להודות לך בדרך ההולמת ביותר
ואתה רואה? בסוף היו צילומים סטייל "דודות"
תודה מיקי וגם לזוגתך שתחיה שליוותה אותך כל הדרך מהצפון והגיעה להיות בשמחה שלי

מיקי 43

New member
זה ששמח לכם וטוב לכם

ועשה טוב לביחד שלכם זאת התודה שלי ולכם שרק ימשיך ויתחזק מיקי

Kטלנית

New member
../images/Emo207.gif סופינקה../images/Emo24.gif

את יו'דעת כמו כל דבר בחיים יש רגעים כאלו מאושרים שלא נמחקים הבר מצווה הזאת תהיה אחד מהרגעים האלה כל מה שהיה שם יחקק בזיכרון שלי לתמיד האווירה האהבה ההתרגשות המאמץ השמחה אוהבת אותך אישה מליונים מאמינה בך וביכולות האדירות שלך
את תותחית סופינק'ה יצאת גדולה מדהימה עשית את זה בצורה הכי מיוחדת במינה

יערית

New member
מצטערת שנבצר ממני להגיע../images/Emo24.gif

בטוחה שאת השמחה הזו את והוא לא תשכחו לעולם. הרבה שמחות עברתי בפורום,יודעת שהמשקעים כ"כ חיוביים וזה משאיר טעם טוב של אהבה ושייכות. שמחה עבורכם

m a y a 69

New member
אהבתי לקרוא את השרשור הזה

שמחה בשמחתך.. שיהיה הרבה מזל טוב

קזה1

New member
המונים של מזל טוב

רק אושר ונחת שתרווי ולחתן שתזכה למצוות ומעשים טובים

ולעוזזזזזזזזזז64 ../images/Emo25.gif

גם אם אתה לא אוהב את זה, חייבת להודות לך כאן מעל דפי הפורום על הפוסטר המדהים שעשית לבן שלי, היית צריך לראות את הפנים שלו, כשראה את הפוסטר עומד וניצב והוא עצמו מסתכל על עצמו
החסיר נשימה כשראה אותו. וכמובן לאשתו של דוד שלי שמיסגרה את הפוסטר המדהים הזה. עכשיו זה תלוי אצלי בסלון. תודה עוז תודה ילדת האור על המתנה המקסימה הזאת.

../images/Emo23.gifנשמה טובה ....

סופינ'קה שלנו, אחרי יום עמוס לעייפה קוראים את השירשור ומתרגשים, חגיגה מרגשת כל כך נוגעת כל כך מנגנת שיר שמח על מיתרי הלב, הכל היה כל כך יפה, את, אביה, שלי... חברייך ללהקה, הצלם המקסים והנפלא, החברים שנתנו לך לאורך כל הערב המרגש הזה חיבוק אדיר של אהבה ואור... ואת שהשקעת את כל כולך בנתינה הזו, והצלחת להרים ערב לתפארת, שהצלחת לרתום למשימה הברוכה הזו, אנשים נפלאים, שהצלחת במילותייך לרגש ולהרטיט כל כך הרבה לבבות, שאם היו הופכים את כל דמעות ההתרגשות שזלגו, מרגע שאביה דיבר ועד שאת סיימת, לזהב... כי אז היו מצליחים לקנות לך וילה מפוארת בקיסריה... תודה יקרה שלנו על הערב המרגש הזה, מאחלים לך מכל ה
את כל הטוב שב
מחבקים באהבה
שנינו

../images/Emo24.gif

עיזבו אתכם מוילה, מספיק לי דירה 4 חדרים מול הים
שמחה שנהניתם אוהבת אתכם
ו.......... יפה לך סימונים של תימנים
ואפרת בכלל נראית תימניה אסלית עם הלבוש התימני

למעלה