אני,,,,,,,,,,,,מתרגשת

cookie13

New member
כולכם...אחד אחד...

כולכם ריגשתם אותי! בחיי שהשערות עמדו לי כמה וכמה פעמים במשך הערב המקסים ומרגש הזה סופי, אין אין אין!! את התואר "הכוסית" אף אחד לא יכול לקחת ממך!! סטיין אלייב בייב! יא יא יא!!!!!!!!

magic40

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo51.gifהיה כייף../images/Emo65.gif

עייפה אך מאושרת זהו עבר נגמר סופייה ונגמר בהצלחה
תודה לטרמפ שלי לשם מיקי99999
תודה לטרמפ שלי בחזרה חנוש המתוקה צריכה לישון שבוע להשלים שעות

אנשים יפים שלי ../images/Emo99.gif

תראו, הכל כבר מאחורי בעצם, נרשמה לה רגיעה אצלי בלב ובבטן מהלחץ והמתח רק עכשיו נכנסתי הביתה, התעוררנו ויצאנו להתפנק בארומה על כוס קפה וסוף סוף גם אכלתי אחרי יומיים שלמים בלי אוכל, ומי ישב איתנו????? דנדי
,שהיה באזור וקפץ לבית שמש בדיוק בזמן המתאים. עד לא מזמן ביליתי עם 2 הנסיכים שלי, אחה"צ של יום ששי שלא עשיתי אף פעם. אני עדיין בריגושים, עדיין יש בי עוצמות מאתמול בערב, עוד לא ממש מבינה מה היה שם אתמול, רק זוכרת את הפרצופים המחייכים של כולם, את החיבוקים,המוזיקה,האורות. מאמינה שהשבת כשהשגרה תחזור לבית הקטן שלי, אני אתחיל להפנים. כרגע, אחרי שקראתי את כולכם,אני מבינה שזה קרה,זה היה, הבן שלי הולך זקוף ומחייך,אומנם לא מדבר,לא מספר, אבל רואה כמה שהוא היה מרוצה מאתמול,כמה הוא גאה שגם לו היתה בר מצוה באולם, בר מצוה לתפארת מדינת ישראל. ועכשיו עולות בי הדמעות של ההתרגשות, עשיתי את זה, עשיתי את זה
שימחתי את הבן וגם את הבת שלי. וכמובן שכל זה לא היה קורה לולא החברה שלי המדהימה הזאת, שבזכותה הכל התקיים,שהיא היתה הבוסטר לכל הערב הזה. לכל האנשים שהתגייסו בשבילי, חלקם אפילו לא הכירו אותי, ורק אתמול בערב הכרנו בפעם הראשונה. רוצה להגיד לכם, יש אנשים טובים בעולם, יש טוב בעולם, יש סיבה לחייך ואיך חברה שלי אמרה לי הבוקר? חברה שלא קשורה לפורום, אבל שמעה עליכם לא מעט וראתה אתכם אתמול בערב "היית מוקפת ברצועת בטחון ואהבה מדהימהההה" כל מה שיצא לי מהפה היום לכל מי שהתקשר היום ודיברתי איתו, זה רק תודה תודה תודה, אין לי מילים אחרות,פשוט אין לי. כולי תקוה, שיום יבוא (והוא לא רחוק) שאני אגמול לכל אחת ואחד מכם, על כל מה שנתן לי,על כל מה שעשה עבורי, על כל מילה ואפילו הקטנה שהרגיעה אותי וליטפה אותי. כשהחזרתי את הבן למושב היום, ניגשה אלי אחת הגיסות, אחת הגיסות שכן אני מחזיקה ממנה, אבל איכזבה אותי שלא הגיעה. אמרה ששמעה כבר שהיה ערב מהמם, ואני בקומה זקופה אמרתי לה "אני גאה להיות אמא של שלי ואביה,ואני גאה בערב שהיה אתמול, גאה שהצלחתי לגרום לבן שלי להיות מאושר, ואתם, איכזבתם, אבל יבוא יום ואת ואני נשב ונדבר, ואני אסביר לך כמה דברים שאת לא חושבת עליהם היום" היא הסתכלה עלי, שתקה,חייכה במבוכה ולחשה לי בקול מתנצל "אני יודעת, אבל את יודעת "אילוצים". נשבעת לכם, שאני לא כועסת עליהם, אין בי כעס, לא לאבא ולא למשפחה שלו, אלא רק חמלה גדולה. ואני, ביום הזה, יכולה להגיד בגאוה גדולה "עשיתי את זה !!!!! - לבן שלי יקח כמה ימים כדי לעבד את מה שקרה אתמול בערב ויחייך" וזאת היתה המטרה. ולכם, אין לי מה להגיד חוץ מלחזור על עצמי ולהודות לכם מעומק ליבי לעולם לא אשכח לכם את הערב הזה. ולך סנשיין, הפתעת אותי עם השיר, ריגשת אותי, התאפקתי מלבכות כששרת, תודה לך יקירה שלי
וגליה32 מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום, אתמול היית ממש חולה ובכל זאת הגעת
אוףףףף די מפסיקה,אחרת הדמעות של האושר לא יפסקו
זהו, הולכת לקבל את השבת. היום מדליקה נרות, ואברך את כולכם. שתהיה לכולכם שבת מבורכת והלואי והייתי יכולה להעביר אליכם,מעט מהאושר והנחת שיש בי כעת. מואהההההההההההההההההההההההה סופי

ועוד משהו ../images/Emo41.gif

רוצה להודות לכולכם על המתנות הנדיבות, כל כך ריגשתם אותי ומי שדאג
לא לדאוג
כיסיתי את הערב
וגם אם לא הייתי מכסה, לא הייתי דואגת, הייתי משלמת באהבה את מה שהיה צריך לשלם, כי יודעת שלחוב הזה היתה מטרה טובה. תודה לכם נשמות טהורות

magic40

New member
../images/Emo7.gif

אתמול התאפקתי לא לבכות שלא ימרח האיפור ועכשיו ,,,,,,,,את ממשיכה לרגש את חייבת שאני אבכה?????

Rinattt

New member
סופינק'ה יקירתי, תמתי, אהובתי ../images/Emo9.gif

אומרים "כל מכבדיי - אכבד!" ולא בכדי באו וכיבדו אותך ביום כזה מיוחד
וכן, שימי את הכעסים בצד, לא רק לעכשיו - לכל הזמן! וכן, גם את החמלה שימי בצד... אין צורך לחוס על אדם שלא חס על עצמו!

henush7

New member
תמונית שלך

רוקדת על הכתפיים של הקצין, זה הייתי רוצה לראות
ואת הפיספוס שעלית על השולחן והפכת אותו, לצערנו מיקי פיספס לתעד...
צפיתי בך מהצד והתמוגגתי מצחוק.

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif

מורקדת==>>אבקש לדייק
ולמה, למה מהצדודית
אנ'לא נושכת, ב'לוהים

henush7

New member
מורקדת ורוקדת - מתאים לך

צדודית... מודה, פחדתי שתיפלי...

Motekookoo

New member
don't worry...

she is always falling down... but immediatly... hopppppp... she's back on her feet

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא פיספת שון כלון אין עליך BוBה אין בעולם"

מיקי 43

New member
סופי היה אחלה ערב

אני נהנתי לתעד ולכם יהיו בסביבות ה450 תמונות שאני מקווה שתהנו להביט לזכור והנות כל פעם מחדש תודה שניתן לי העונג להיות שם איתכם מיקי

למעלה