אני מתקרבת

אני מתקרבת

ל11 חודש ללא סקס.. לפעמים זה מרגיש טוב.. וואלה לקחתי תהפסקה שלי, השקעתי בעצמי הרבה.. לא עשיתי סטוצים, מה שאני בהחלט לא אוהבת בשבילי, במיוחד לא עכשיו. אבל זה מרגיש דיי רע.. זה מרגיש רע כי אני לבד (AS IN ללא בן זוג). אני מרגישה בתולה עוד פעם. אני חושבת שיהיה לי נורא קשה להיפתח שוב (נפשית!) כשבר המזל יגיע, כאילו אני לא בטוחה ב"אני בחורה שנהנת מסקס, בטוחה בעצמה ובגוף שלה" כמו שהייתי בתקופה הקודמת לתקופה הנוכחית, בה הייתי מקיימת יחסי מין. וזה לא שאני צריכה סקס כדי להיות בטוחה בעצמי.. וזה לא שאני צריכה גבר שירצה אותי כדי להיות בטוחה בעצמי.. אבל איבדתי כמעט כל קשר לבחורה שאני בהקשר לסקס, למה שאני אוהבת בי בהקשר לסקס.. זה נורא מוזר. ...סתם.. רציתי לשתף מישהו בחלק ממה שעובר בראש/לב עכשיו.

amazone

New member
נסי3.5 שנים

and counting (טוב - סטוץ מדהים אחד לפני כמעט חודשיים לא ממש נחשב... או שכן...) וזה תהליך שנוצר אחרי יותר משנה שבה הורדתי הילוך - דבר קשה מאוד לביצוע על ידי סטוציונרית. נאלצתי להיכנס למצב של שימור אנרגיה בתחום כדי לאפס את עצמי אני כנראה שהגזמתי עם זה אבל כל אחת ומה שבראש שלה זה בהחלט נותן סדר עדיפויות. מקווה שאוכל לצאת מזה בקרוב אבל עם הקצב הזה - זה לא יקרה לצערי לדעתי זה כמו לרכוב על אופניים - אם את יודעת איך את תמיד תהיי מסוגלת ואפילו תשתבחי עם הזמן

ע ו ל ם

New member
לילה..

מים.. עשית טוב לעצמך, הלכת לפי הרגש שלך ומה שמתאים לך ללא תכתיבים של החברה ושום דבר חיצוני.. עשית את שמתאים לך וזה לא להיות בקטעים של סטוצים, מבחירה ורק מבחירה שלך עצמך.. סחתיק על החיבור, ההבנה העצמית ומימושה..
"כאילו אני לא בטוחה ב"......בטוחה בעצמה ובגוף שלה" את אומרת שאולי את לא בטוחה בעצמך ובגוף שלך.. כאילו את לא מאמינה ומרגישה עצמך כמו פעם. מה שיכול לבטא פחות ביטחון עצמי ממה שהיה לך פעם בעצמך.. אך גם כינית את האחד שיגיע איתך לקשר כ"בר המזל".. כך שאת עדיין יודעת מה את שווה
""אבל איבדתי כמעט כל קשר לבחורה שאני בהקשר לסקס, למה שאני אוהבת בי בהקשר לסקס.."" ואני גם מאמין.. שכאשר תיכנסי לקשר (שתתני לעצמך להתחבר נפשית למשהו חדש ותכסני לקשר עם אחד מיוחד שראוי לך..) תתחברי שוב לסקס שהיה לך, לאהבה של הסקס שהייתה לך, ותחווי את שהרגשת לפני אחד עשר החודשים הללו.. "ותחזרי להיות הבחורה שאהבה בעצמה בהקשר של הסקס.." בתקופה הזאת התחזקת, חשבת, התחברת לעצמך ולמדת דברים על עצמך.. זאת תקופה נפלאה ומבורכת שעברת בשלב הזה.. אז רוצה להגיד.. שאני מעריך את השלבים הללו מאוד, ואת השיעורים שקיבלת על עצמך בשלב הזה בחייך..
אני בטוח שרק תלמדי מהם ותתחזקי מהם לעתיד.. ים של מים עם הצלחה וטוב בעתיד, וסקס נפלא עם הרגשה טובה כמו שהייתה לך..

אהובה ../images/Emo24.gif

ראשית, הערכת עולם על הכנות. אדירה את והשראה את, באמת. השיתוף הזה נפלא, מפני שהוא בעצם פתח לך עכשיו את הדלת לשינוי והתפתחות, מתוך הקושי. אז בחרת להימנע ממה שאת לא אוהבת. זה נפלא ומבורך! הזמן הזה, של ההימנעות, הוא זמן מדהים עבורך לרפא פצעים, להתחדש, ליצור מחדש חלקים בתוכך, חזקים יותר, בטוחים יותר, זמן לאהוב להיות ביחד עם עצמך, זמן ללמוד להגיע לקירבה שכזו שוב ממקום אחר בפעם הבאה. זמן קסום שלך. בפעם הבאה שתפגשי אדם ותרצי להיות קרובה, כבר לא תהיי אותה אחת ממילא (ובטח לא בתולה
). תהיי פרטנרית טובה יותר לעצמך ולו, פשוט משום שאת מגיעה ממקום של בחירה, ולא אוטומט. מקום של אהבה.

נסי 19 שנים ללא סקס....../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יקירה, כמו שאני מכיר אותך, כשבר המזל יופיע, והוא יופיע!!!!1 אתם רק תהנו...

אל תדאגי ממה שעוד לא קרה

כשתמצאי מישהו שתאהבי ותרצי, הדברים יקרו בקצב ובזמן המתאים. ואם אז יהיה משהו שיפריע - תמיד תוכלי להתייעץ ולבדוק. אבל חבל להיות מוטרדת ממשהו שעוד לא קרה (כשיהיה לי חבר אולי תהיה בעיה). תמשיכי להנות מעצמך (את באמת בחורה נדירה בנפלאותה) ומחייך, ותפתרי בעיות כשהן יעלו.

בחורה,

מתוקף היותה בחורה צריכה להרגיש מושכת. סקס גורם לך להרגיש מושכת (לעניות דעתי)... אולי תפלרטטי, לי זה תמיד עוזר. רק מהעיניים המפשיטות שלו נהייה לי טוב, כשלא מציעים לך יותר מזה, או שאיך מעוניית - זה מספק.

למעלה