תלבשי משהו נוח אני כנראה לא אגיע.. בעע :\ אין לי טרמפ
G GallaxY New member 15/7/05 #91 =\ הייתי מציעה לך חזרה אבל ההורים שלי יושנים בק. טבעון אצל דודים... אז נהיה אצלהם אח"כ חח =\ חופשי לא נורא יהיה עוד מסיבות מאמי
=\ הייתי מציעה לך חזרה אבל ההורים שלי יושנים בק. טבעון אצל דודים... אז נהיה אצלהם אח"כ חח =\ חופשי לא נורא יהיה עוד מסיבות מאמי
T Twisted Girl New member 15/7/05 #99 לא נורא.... עד המסיבה הבאה אני.... כבר אהיה מוכשרת מספיק כדי לעלות בעצמי לפנייך, או אחרייך או איתך...
לא נורא.... עד המסיבה הבאה אני.... כבר אהיה מוכשרת מספיק כדי לעלות בעצמי לפנייך, או אחרייך או איתך...
G GallaxY New member 15/7/05 #102 חופשי מתוקה קחי את הזמן ../images/Emo13.gif מתי שבראש שלך דברי איתי
T Twisted Girl New member 15/7/05 #103 בקרוב תוכלי אפילו לבוא ונתאמן אצלי חעחעחעחעחחעחעחעעחעחעחעחע ארה"ב עוד שבועיים2#?%#%?#%?@#?
B bluster cruncher New member 15/7/05 #106 אולי תאספו עוד שלושה בנות ותהיו SPACE GIRLS.??????? גליה תהיה סקארי ספייס....
J JD Wannabe New member 15/7/05 #93 ../images/Emo45.gif הכי חשוב ללבוש משהו שאת מרגישה בנוח איתו! אני למשל כבר לא מרגיש נוח בג'ינס כשאני יוצא, אז אני בא עם אלגנט גם למקומות שאני היחיד ככה
../images/Emo45.gif הכי חשוב ללבוש משהו שאת מרגישה בנוח איתו! אני למשל כבר לא מרגיש נוח בג'ינס כשאני יוצא, אז אני בא עם אלגנט גם למקומות שאני היחיד ככה
S Silent Horror New member 15/7/05 #116 בהצלחה... חח נמלה זה באמת נוסטלגיות.. אני ובלו פיל בימים הטובים. טוב אני אלך לשמוע ביוהאזרד כי פנתרה אלי הלך לשמוע. חבל שלא דארק דווקא היה יכול להתאים שם..חח
בהצלחה... חח נמלה זה באמת נוסטלגיות.. אני ובלו פיל בימים הטובים. טוב אני אלך לשמוע ביוהאזרד כי פנתרה אלי הלך לשמוע. חבל שלא דארק דווקא היה יכול להתאים שם..חח