אני מתפלל

haifaboy

New member
אני מתפלל

אני מתפלל חברי , אני מפלל שפרוייקט המטרונית יהיה הצלחה מסחררת כי אחרת זה יהיה הפלוף והבלוף הכי גדול של המדינה הזאת . ראיתי היום את המטרונית במלוא הדרה שועטת במורד הכביש לא רחוק מקריית ביאליק ריקה מאדם במסגרת ההרצה שלה .
כל כך הרבה שברו , שינו , הוסיפו , הגבילו שאני אני באמת מקווה שזו הצלחה כי אחרת ....

הבלאגן שנעשה בכניסה לחיפה באזור חליסה שיוחרף במיוחד עם העובדה שהאוטובוסים של אגד לא יורשו לנסוע על הנת"ץ של המטרונית רק מעוררת בי חלחלה . עשו שם אחרי גשר הגיבורים 5 רמזורים על 80 מטר של כניסה , 5 רמזורים שעושים רק באלאגן בינתיים וממש לא מתוזמנים נכון ועם ניקח את העובדה שהאוטובוסים ייצטרכו לחלוק את הנתיב עם התחבורה הרגילה , הסיוט ברחוב אלם יהיה קומדיה לעומת מה שילך שם .

הבלאגן בהדר שבכל שני וחמישי שוברים שם משהו ומשנים את כיווני התנועה שהנהגים כבר לא יודעים היום אם מחר יסעו באותו נתיב ואיפה חופרים בעוד שעה ואולי באמת מצאו כבר נפט בהדר כדי להציל את השכונה הזאת מכיליון .

הבלאגאן בשדרות ירושליים בקריות שעכשיו כל מטר יש שם רמזור . ולעבור אותם מצד לצד זה בערך כמו להיות צב , אני מקווה שכל זה יהיה שווה את הפרוייקט הזה כי אחרת .. אחרת .. טוב אני לא רוצה בכלל לחשוב .

בומבה צור עבד וחפר הרבה שעות נוספות ונראה לי שתעלת בלאומיך קטנה מאוד לעומת כל מה שנעשה באזור לטובת המטרונית וכשהאבק יתפזר והכל יתבהר זו תהיה חייבת להיות הצלחה מסחררת , חייבת !!

היום נודע לי בלי קשר שבנוסף להעלאת המע"מ ומס ההכנסה באחוז מורידים גם את המשכורת של חלק מהעובדים ( עובדי המדינה ) באחוז , אם אלו פני הדברים חסר למטרונית הזאת שתיכשל , אני כבר רואה כבר הרבה חרבות מצוחצחות שרק מחכות לכישלון של הפרויקט שאני ממש מתחנן להצלחתו ....

ניפגש עוד 3 חודשים ונדבר אז ( אם האחראים עדיין יהיו באזור ) .

על כל אלה...

תוסיף את ביטול הפניות בצומת מוצרט.
הפניה שמאלה מכיוון דרום למוצקין תתבטל, וגם הפניה שמאלה מכיוון צפון לביאליק תתבטל.

המחשבה על העומסים הצפויים להיות בשד' גושן במצוקין ובשד' ירושלים בביאליק מדאיגה אותי מאד....

אבל ימים יגידו

למעלה